Spring naar bijdragen

nikky

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    123
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

621 profielweergaven

nikky's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Goedemorgen allemaal. Ja ik ben weer terug, na een lange vakantie en nog meer. ik heb het inderdaad goed gehouden wat de alcohol betreft. Wel af en toe een wijntje, nooit meer dan 1 en alleen tijdens een romantisch samenzijn in het mooie spanje. na terugkeer werd het minder, ik heb,had een bobbeltje op mijn stemband en dat is weggehaald. Het bleek kwaadaardig te zijn. Nu gaan we het vervolg traject in. Maandag weer een afspraak, maar het is allemaal wel moeilijk. gelukkig veel steun aan mijn vrouw en totaal geen behoefte om de fles te pakken. maar we gaan ervoor. Ik kijk niet elke dag maar ik wilde dit even kwijt.
  2. Sorry, twee keer aangemeld. Liep net langs elkaar. maar goedemorgen, hier alles grijs. maar al lekker buiten geweest en nu aan de koffie. zodadelijk komt de installateur de laatste kleine dingen aan de keuken doen. Net voor de vakantie. de rest van de dag is inpakken, duurt bij ons altijd een paar dagen. ik meld me verder niet meer, maar ben voor 4 weken naar spanje. Ik weet niet of ik op de kleine camping internet heb. ik heb me voorgenomen het in ieder geval droog te houden. ik wens iedereen veel sterkte en tot over 4 weken.
  3. nikky

    Donderdag 28 augustus

    Heerlijk opgesloomd en nu lekker droog het mandje in. iedereen een goede nachtrust gewenst.
  4. nikky

    Donderdag 28 augustus

    Goedemorgen allen, bedankt voor de koffie. Het ziet er heerlijk zonnig uit. Vandaag de vouwwagen inpakken en verder wachten op de dingen die komen gaan. iedereen een mooie dag gewenst en hou het droog. (Letterlijk en figuurlijk)
  5. Voor mij weer een droge dag. Ik ga nu slapen en wens iedereen een goede nachtrust.
  6. Had ik vergeten te melden, vandaag 3 weken droog. Jongens wat bevalt me dat goed. Nu niet te gemakkelijk worden en gewoon zo doorgaan. wat niet altijd even gemakkelijk maar het begint nu langzaam door te dringen en te wennen. even een tegenslag met de vouwwagen, ging ik de banden laten oppompen en nakijken bleken ze toch een beetje slecht voor een reis naar spanje, dus nieuwe erop. Weer een budget aanslag. Maar liever heel over dan onderweg een klapband. nu even lekker naar buiten.
  7. Goedemorgen allemaal. Ik heb voortreffelijk geslapen, ik hoop anderen ook. hier is hier stralend blauw, alleen nog wat fris. de hond is uitgelaten en de koffie ingeschonken. vandaag beginnen met voorbereidingen voor de vakantie. iedereen een mooie dag gewesnt en sterkte met de moeilijke momenten.
  8. Ik meld mij lekker opgesloomd af.wel te rusten en tot morgen.
  9. Zo goedemorgen allemaal en werkze voor diegenen die moeten werken. kastanje gefeliciteerd hier is het druilerig en het miezert, vandaar wat later opgestaan. de hond is buiten geweest maar die houdt niet van regen dus een korte wandeling. en nu aan de koffie. iedereen een mooie dag toegewenst.
  10. Allen een goede nachrust gewenst. weer een droge dag geweest voor mij. Houden zo. welte rusten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...