Spring naar bijdragen

Lytse

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6.808
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Lytse geplaatst

  1. Ik meld me nog even droog af. Tot morgen. Lytse.
  2. Dag allemaal, Nog steeds hartstikke ziek. In de gauwigheid heb ik wel gezien dat Wijfie weer gepost heeft. Goed! Ik maakte me ongerust. Hots, ik moet nog twee cadeautjes inpakken en twee gedichten maken, maar mijn hoofd is één wattenbol. Ik zal Zwarte Piet maar inschakelen, want dit wordt niets. Maar weer naar bed. Lytse.
  3. Rapi, wat geweldig! Al je geploeter is niet voor niets en ze hebben je gezien. Ze zagen dat je zo gemotiveerd bent! Een dikke knuffel van me. Tsjeerd: welkom terug. Jammer dat Wijfie niets gepost heeft. Pb mag ook hoor! Ik reageer verder niet. Ik ben alleen even mijn bed uit om wat te eten. Nog steeds ziek dus. Lytse.
  4. Goedemiddag allemaal. Wat jammer Bako is alweer weg! Bako: krakende wagens piepen het langst. We worden samen 100! @ Wijfie: ik zie je ingelogd staan. Hoe is het met je en met J. Ben je aan het drinken nu hij opgenomen is? Ik vrees het ergste, want ik denk dat je je anders wel gemeld had. Help me even uit de droom a.u.b.. Ben je gestruikeld, sta dan alsjeblieft weer op! Kom op meid! Verder heb ik weinig toe te voegen, want mijn verkoudheid is nog erger dan gisteren. Ik ga dus weer mijn bed in. Lytse.
  5. Ook ik sluit me weer aan, maar kan nog steeds niet quoten. dagpact 1-12-2013 Bol Jane Miranda Ietjefietje Willem Lytse.
  6. Lytse

    KiloKiller

    Ha Jan, weer een pond eraf. Uit eten geweest, veel koolhydraten gegeten, maar daarna zwaar verkouden. Is het nog ergens goed voor. 75,0 kg. Lytse.
  7. @ Jen: als jij uitgeput bent, is het zaak om even aan jezelf te denken. Dat is m.i. geen egoïsme, maar puur zelfbehoud. @ Lenie: jammer dat het met je lijf toch weer niet lekker gaat. Gezond eten en drinken en voldoende rust. Wat kan een mens nog meer doen? Sterkte. Ik ga met mijn verkouden hoofd voor de t.v. hangen. Lytse.
  8. @ Toine: ik ben niet in de traditionele zin van het woord gelovig, maar veel mensen zijn dat wel. De mensen van de AA geloven in een hogere macht, hoe je die ook wilt invullen. Misschien was je een beetje balorig, maar één van de voorwaarden van dit forum is, dat je respect toont voor andermans meningen en opvattingen. Het zou je sieren als jij je daar ook aan houdt! Lytse.
  9. Lytse

    Even voorstellen

    Ha Madeleine, Je hebt de weg naar deze nieuwe uitvoering van het forum gevonden. Zoals je weet ben ik lange tijd een minderaar geweest. Mij lukt het niet om lange tijd alleen in het weekend een paar glazen te drinken. De alcohol blijft zo in je systeem zitten. Ik keek vrijdag al uit naar de glazen die ik de volgende dag mocht drinken! Nu sta ik 1,5 jaar droog en ik merk dat de alcohol steeds verder op de achtergrond verdwijnt, zelfs als mijn man zit te drinken. Gisterenavond bijv. toen we uit eten gingen vanwege onze trouwdag. Je weet het allemaal wel en volgens mij houd je alleen jezelf voor de gek nu. Ook het mogen drinken omdat je een klus gedaan hebt, is zo herkenbaar. Het smoezenboek is open en er is er altijd wel één van toepassing op de situatie. Je wilt niet aftakelen? Dan zou ik maar beginnen met stoppen met drinken! We hebben in de loop van de tijd al veel berichten van elkaar gelezen. Hoe wij je ook proberen te steunen, je moet het zelf echt willen! Kom dagelijks op het dagpact als het je helpt. Heb je nog een maatje? Pak jezelf bij elkaar meid. De eerste stap heb je weer gezet door hier te komen. Ook al zijn het kleine stapjes, je beweegt in de goede richting. Zet hem op! Lytse.
  10. @ Lenie: hoe is het verder met je lichaam/ziekzijn? Heb jij soms nog contact gehad met Tatum de afgelopen week? Ze is nog steeds niet op internet verschenen. Waarschijnlijk niet, omdat je zelf genoeg aan je hoofd had. @ Aicha: van harte gefeliciteerd met je twee maanden! Goed gedaan meis! Een grote bos bloemen en hou nu vol hoor! :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: @ Lenie: ik geef twee mensen o.a. geurzakjes cadeau voor Sinterklaas. Mijn huis ruikt naar kruiden, sparren enz. Het is wel de bedoeling dat ik ze inpak en een gedicht erbij maak. Ik ga aan de dag verder. Maak er wat van allemaal. Lytse.
  11. Goedemiddag allen. Na de drukke dag gisteren, zet de verkoudheid door en dat kan ik niet gebruiken. Ik hou vandaag mijn mond maar, want manlief kan me normaal al niet verstaan (vanwege zijn slechthorendheid) en met het geluid dat ik vandaag voortbreng wordt het helemaal niets. Wij zitten met de Kerst bewust alleen. Ik heb zeer slechte ervaringen met Kerst uit mijn verleden en de laatste tig jaren stonden in het teken van de ouders en schoonouders. Mijn schoonmoeder is afgelopen mei overleden, als laatste, en nu hoeven we helemaal niets. Geen bijzondere culinaire hoogstandjes, niet steeds met iedereen rekening houden en me in allerlei bochten wringen. Wel het huis versieren, want dat vind ik zelf gezellig. Heerlijk rustig. Mijn Sinterklaascadeautjes moeten dit weekend ingepakt worden en natuurlijk moet er een gedicht bij. Hopen dat mijn hoofd weer een beetje helder wordt. Ik zie Paul ingelogd staan. @ Paul: hoe gaat het met je? Lytse.
  12. Lytse

    Vrijdag 29 Novenber

    Dag allemaal. Ik heb heerlijk gegeten en alc.vrije wijn erbij gedronken. Mijn 39ste trouwdag alweer! Ik kreeg mooie bloemen en een zelfgemaakte kaart van manlief, waarop hij schreef dat hij zo blij is dat ik niet meer drink! Ook van de kleinkinderen kreeg ik een bos bloemen. Leuk allemaal. Na zo'n dag ben ik nu echt moe en de verkoudheid doet zich gelden. Morgen maar uitslapen dus. @ Aggie: heel goed dat je het gered hebt. Je mag trots zijn op jezelf. Ik neem die film op. Het wordt me te laat. Nog niets van Tatum gehoord. Die computerproblemen zitten niet mee. Haar morgen maar weer op het dagpact zetten dus. Welterusten allemaal en tot morgen. Lytse.
  13. Lytse

    Vrijdag 29 Novenber

    Hots: dat is toch wel het minste waar je van mijn kant op mag rekenen! Lytse.
  14. Lytse

    Vrijdag 29 Novenber

    @ Agnieta: van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je vader. Je kúnt het. Ik vertrouw er absoluut op. Goed plan om de mensen zelf te laten lopen voor hun drank. Waarom is de catering toch zo vaak vrouwenwerk? Ik leef met je mee. @ Jane: Tatum staat weer op het dagpact. Bedankt. @ Jopie: goede ontdekkingsreis toegewenst. Verder heb ik niet zoveel te melden vandaag. Ik ga straks naar de kleinkinderen, iets eerder weg dan gebruikelijk. Daarna uit eten, want het is mijn trouwdag vandaag. Ze hebben daar een goed drinkbare alcoholvrije wijn. Die drink ik alleen daar en dan. Maak er een goede dag van allemaal. Lytse.
  15. Lytse

    Vrijdag 29 Novenber

    Dag allemaal. Hier regent het ook. Mijn hond kon ook heel goed hardlopen Hots. Ze was een Friese Staby. Je zou je geen raad weten als hij er ineens niet meer was! Overigens schaar ik jou onder de groep "prettig gestoord". Ik moet ook lachen om je berichten en ik heb een levendige fantasie, dus ik zie het voor me! Lytse.
  16. Ztiertje, jouw posting is meteen een bladzijde! Wat een mooi uitzicht daar. Ik kan me voorstellen dat het in Nederland dan behelpen is. Ik meld me bij deze weer droog af. Omdat Tatum zich nog niet heeft kunnen melden, zullen we haar ook morgen nog maar op het dagpact zetten. Het duurt langer dan ze dacht! Welterusten allemaal, slaap lekker en tot morgen. Lytse.
  17. Heb je de huiskamer al gevonden Kalurik? Ook van mij van harte welkom hier. Hou vol hoor. Lytse.
  18. Welterusten Sowhat. Ik heb er een paar meegekregen van een vriend, die ze in de tuin heeft staan. Geplant in een cementbak, omdat ze woekeren. Ik ben heel benieuwd! Lytse.
  19. Lytse

    Jaarpact

    We kunnen hier elke dag slingers ophangen! Nooit gedacht dat dit jaarpact zo'n doorslaand succes zou worden Jan. Dinah en An en de mensen van de afgelopen dagen: weer van harte gefeliciteerd met jullie mijlpaal. Ga zo voort!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Lytse.
  20. Oh wat een stommeling ben ik: mijn hele bericht weg! @ Sowhat: de aardperen smaken een beetje zoetig, nootachtig. Ze groeien net als aardappelen onder de grond. Hun stelen zijn zo hoog als zonnebloemen, alleen bloeien ze hier niet (te koud). Het is een vergeten groente, ik kwam hem bij Appie tegen. Heet chic topinamboer. Ongetwijfeld ook bij biologische groenteboer e.d. te koop. @ Marika: jammer dat ik je gemist heb. Hoe bevalt je nieuwe huis en nieuwe omgeving? @ Kastanje: hoe gaat het momenteel met je? Lytse.
  21. Sowhat, Tatum heeft van tevoren gezegd dat ze een paar dagen niet zou kunnen inloggen, vandaar dat wij haar op het dagpact hebben gezet. Het duurt nu wel lang. Jane, wij hebben een beugel op de voordeur (i.p.v. een ketting). Als ik niet weet wie het is, gaat de deur maar een stukje open. Om hem helemaal open te doen, moet de deur eerst weer dicht en dan doe je hem natuurlijk niet meer open als je de boel niet vertrouwt. Ik heb 25 jaar in de Bijlmer gewoond en daar was dat wel verstandig. Albert: ik weet niet wie je bedoelt. Jammer, ik had je graag geholpen. Bollie dat was al een herhaling. De cardioloog heet Van Lommel. Heel interessant. Vandaag heb ik puree gemaakt van aardpeer met aardappels samen. Dat met bloemkool en een gehaktbal was heerlijk! Gezellige avond allemaal en tot later. Lytse.
  22. En ze is alweer weg! Lytse.
  23. Dag allemaal, Nog steeds geen Tatum! Vreemd, maar het is niet anders. Het duurt allemaal kennelijk langer dan verwacht. Vandaag mijn donderdagse boodschappen enz. dag gehad. Volgende week donderdag (op Sinterklaasdag) mag ik naar de tandarts .... Iemand die ik ook al even niet zie, is Snoepje. Ik dacht aan haar n.a.v. jullie berichten. Zij vond het leven zo saai zonder te drinken en probeerde het toen weer als minderaar. Helaas was dat niet gelukt en komt ze hier weer regelmatig langs. @ Ietje: laat dit soort verhalen tot je doordringen en begin er niet meer aan. Het geeft bij ons alleen maar narigheid. Ik ga maar voor het eten zorgen. Tot later. Lytse. P.S. Ik zie Nancy! Wil je me vertellen hoe het met je gaat a.u.b. Ik was er niet helemaal gerust op!
  24. Lytse

    Woensdag 27 November

    @ Hardleers: weer een dag erbij. Hoi. @ Nancy: in je laatste bericht vertelde je dat je getriggerd werd door problemen op je werk. Daarna heb je niets meer gepost. Gaat het wel met je? Vandaag heb ik Tatum nog niet gezien. We zullen haar morgen ook nog op het dagpact moeten zetten. Ietje? A.u.b.? :rose: Ik meld me ook weer droog af voor vandaag. Slaap lekker allemaal. Welterusten. Lytse.
  25. Lytse

    Woensdag 27 November

    Dag allemaal, Ik heb deze dag tot zover weer tot een goed einde gebracht. Buurvrouw was blij met me! @ Wijfie: ook al is het nog zo verleidelijk: jij was degene die zo blij was dat je nuchter kon reageren e.d. Ook veel van wat tegen Mark is gezegd kan je op jezelf toepassen, dus blijf a.u.b. sterk!!! Wel goed dat je weer even kunt ontspannen nu ze in het ziekenhuis even de zorg voor J. overnemen. @ Mark: goed dat je je boosheid uitte. Ik hoop dat dat de spanning een beetje verminderd heeft. Niet drinken hoor! @ Sowhat: ik hoop dat je nu de narigheid voorlopig gehad hebt. Ik ga even in huis rommelen. Tot later. Lytse.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...