Spring naar bijdragen

Dinsdag 3 november 2020


Maja

Aanbevolen berichten

Ik neem ze wel bij @Descartes33 in, kunnen we elkaar in de gaten houden dat we het innemen(grapje) zou totaal mis gaan weet ik nu al. Geniet van je stoommaaltijd, lekker zijn die soms. die met vis erin vind ik lekker. Waarom zat je klem?(verveling) Ja jij mag ook wat in huis doen, zo hoort het! Jij klinkt nuchter ook anders gelukkig.

@Lieke7777 ja hij had het ook over bruistabletten anders, ga het zien, doe het gewoon. Met dat glas met bruistabletten kun je ook manipuleren, gewoon 2 glazen en 1 zonder, alhoewel dat zien ze dan natuurlijk, het bruist met dat tablet, wat erg ben ik haha. Vind het zo vervelend als iemand mijn mond gaat checken, iets uit het verleden natuurlijk. Ga het gewoon aan en heb jullie ook nog. Hij vond dat ik nu al goed bezig ben en straks zal het beter worden misschien komt die deprsssie wel niet eens en dat is waar. We gaan het zien en weer ervaren. Djw!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Okay duidelijk @Lieke7777 steradent bruist ws anders. En idd wie neem je in de maling, alleen jezelf. Dat is ook zo maar kikkerdril drink ik niet op, ga ik over mijn nek dan maar een tablet/pil en de check in de mond. Dat moet dan maar even.

Ga netflixen doei, fijne avond allen.

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hé Bor ik lees dat je gisteren jarig bent geweest . Gefeliciteerd. Nog een feestje gegeven? Zoja hoe heb je dat beleefd? Zelf heb ik het niet gevierd, veel vrienden roken, drinken etc en als ik het in huis heb gehaald en ook nog in feeststemming ben, ben ik vrij snel overgehaald, ook door mijzelf. Ken je dat?

Hopelijk heb je een leuke dag gehad en niet alle taarten meteen opgegeten die vanuit hier bezorgd zijn.  

Gr Joris

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...