Spring naar bijdragen

Zo 1 dec 2019


bumperjim

Aanbevolen berichten

Morgen. 

Weer gigantische clash gehad met mn dochter gisteren. Ik ga niet het hele verhaal hier doen maar er blijkt nou ineens een link te zijn met alles wat 3,5 jaar geleden gebeurd is en waarvan ik dacht dat het geschiedenis was. Dat we op de goede weg zaten als gezinnetje. Dat ik met haar juist een goede relatie had omdat we veel dingen samen doen. Nee zegt mn vrouw heel bits, het is niet omdat je veel dingen samen doet dat je een relatie hebt. In werkelijkheid haat mn dochter me. En het is meer dan alleen puber-haat.

Nou gooi t maar in mn pet (of hoe zegt men zoiets) ik ben vandaag een zombie. En ik heb gisteren een 0.75 liter bier opgezopen voor de gelegenheid want dit onderwerp dat wou ik ZO graag nooit meer terugzien. Meer wou ik niet drinken dus nu heb ik (a) geen echte verdoving en (b) wel lichte koppijn. Dus ook dat is weer een groot succes geweest :( Bravo voor alles bj.

Koffie en Tom Waits nu eerst maar. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat ik de * van het verhaal ben dat is tot daar aan toe, maar dat het kennelijk nooit van zn lang zal ze leven meer goed komt dat is echt killing. Dan denk ik, ik laat alles hier de boel en ik ga terug naar NL om een nieuwe start te maken. Maar goed, ik zit de laatste tijd in een patroon dat alles wat ik doe daar krijg ik gigantisch spijt van, dus daar zal dat idee ook wel onder vallen. 

Sorry hoor ik schrijf het een beetje egoïstisch van me af, jullie mogen het ook best over de regen hebben hoor, of is het in NL droog?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha Lieve @bumperjim heel fijn juist dat je schrijft. Wellicht kan dat al.helpen om van die 0,75 geen gewoonte en meer te maken.

Wat ontzettend naar om te horen.

Dit hoor jij van je vrouw. Niet van je dochter. Vergeet niet dat het voor je dochter zo kan zijn dat ze een dubbel gevoel heeft?

Boos om iets op jou. Loyaal aan beide ouders. Dan hardere woorden naar moeder om.moeder te steunen? Heb je vertrouwen beschaamd?

Take care mate. Alles wat jullie samen doen is ook echt. Zij doet dat met jou. Dat is er ook. En dat hebben jullie toch samen. Ik hoop dat ze zich kan openen naar je. :heart:

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja dat drinken heeft geen enkele zin. 

Ik geef toe dat er ook zoiets demonstratiefs bij was van, kijk wat dit met mij doet, ik ga er weer van drinken. 

En ook dat heeft geen enkele zin.  

Eerst maar eens in de regen hardlopen als het straks nog wat lichter is, dan ziet de wereld er alweer anders uit. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Yana:

Jee @bumperjim zegt je vrouw nou dat je dochter je haat? Dat vind ik niet lief van je vrouw, klinkt alsof ze jou via je dochter wil straffen. 

Nee dat heb ik uit mn dochter zelf gekregen. 

Ik heb mn vrouw al eens verweten dat ze ze tegen mij heeft opgezet, maar ik weet niet of dat echt zo is. Zo ken ik mn vrouw niet. Maar wel hebben ze het verhaal meestal van 1 kant gehoord. Voor mijn vrouw zit er überhaupt maar 1 kant aan. Die heeft er nog niks van gesnapt van de andere kant, gaat ook niet gebeuren denk ik.

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Adri02:

Waaruit maar weer blijkt dat het klopt: vertrouwen gaat te paard en komt te voet. Wat 'wij' hebben aangericht, wordt ons lang nagedragen. Terecht of niet.

Geduld Jim, geduld, geduld, geduld.

Ik kan wel geduld opbrengen als iets heel langzaam ergens naartoe gaat. Niet als het heel langzaam nergens naartoe gaat. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 minuten geleden zei bumperjim:

Ik kan wel geduld opbrengen als iets heel langzaam ergens naartoe gaat. Niet als het heel langzaam nergens naartoe gaat. 

Ja, je wil dus gewoon dat de omstandigheden zich aan jou aanpassen en wilt je niet aanpassen aan de omstandigheden, oftewel accepteren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 minuten geleden zei Jopie:

Onzin. 

"op deze manier heb ik geen schijn van kans", heb ik ze laten weten. 

Die is er ook nog. En dat 'ik' gaat dan niet eens alleen over mijn "ego" maar ook over het herstel van de relatie, heelhouden van een verleden. 

Daar zijn 2 voor nodig, daar is meer voor nodig dan alleen accepteren. Bij mij, ook bij de ander. 

Precies waar ik de afgelopen maanden mee loop, en nee, ik hoef onzin niet te accepteren omdat dat de tere zieltjes van die andere volwassenen niet alleen beter uitkomt maar ook overal vruchtbare grond vindt. 

 

Ik ben dat accepteren met de staart tussen de poten wel een beetje zat eigenlijk

Link naar opmerking
Deel via andere websites

33 minuten geleden zei Jopie:

Eens. Toch is dat wat, in zon ziek systeem (ook hier op t forum) gewenst wordt. Dan zijn ze weer tevreden, rustig. 

Maar..... De uitingen van haat en kwaadaardigheid hoef je niet te accepteren. Van niemand, en zeker niet van (jong) volwassenen. 

Dat heeft er niets mee te maken! 

Het is een ziek systeem wat energie haalt uit t falen van de ander, wat t tekortschieten van de ander nodig heeft om zelf te kunnen/mogen bestaan/tekortschieten. Daar kom je niet zomaar uit met alleen accepteren. Je hebt geen wezenlijk contact. 

 

Ja dat falen wordt dan een "verlaat de gevangenis zonder betalen", een joker die je kan uitspelen wanneer je maar wilt, een kaart die altijd wint. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 minuten geleden zei Adri02:

Dat pleit dan niet voor je vrouw en dochter.

Of jij bent zo bijziend of door haast gedreven dat je  nog niet ziet dat dat 'nergens' toch 'ergens' zal blijken te zijn.

Ik dacht dat het ergens naartoe ging maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Voor zover men erin slaagt mij een duidelijk verhaal te vertellen wat 3,5 jaar lang niet gelukt is kennelijk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...