Spring naar bijdragen

Dinsdag 20 augustus 2019


Yvonne

Aanbevolen berichten

Goed gedaan Xenia!!!

Heerlijk gewerkt, ook heel goed geslapen dat scheelt een boel.

Nu 2 dagen vrij, blijft altijd tricky voor mij. Dat probleem had ik niet met gecontroleerd drinken. Dan wist ik hoeveel en wanneer. Daarom is volledige abstinentie niet goed voor mij uiteindelijk. Als ik uit glij en mij niet aan mijn afspraak hou, van niets. Dan kan ik niet meer stoppen omdat  ik dan baal van mijzelf, en mezelf dan wil weg verdoven. Alles is in mijn ogen dan mislukt en verloren. Heel eng hoe dat bij mij werkt. Daarom vind ik het ook zo knap dat iemand, het kan vertellen dat hij/zij een uitglijder had, dat hier komt vertellen en dan meteen weer kan stoppen. Best jaloers op dat iemand dat kan. Al is de aanleiding natuurlijk niet fijn.

Ach ja die lieve Lars, onvervangbaar idd.

Welterusten

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Misschien wel grappig om nu te vertellen, nou ja grappig was het natuurlijk niet op dat moment/dat hele gedoe.

Ik belde Tactus dus ook en werd 3 keer doorverbonden en steeds was het niet de juiste persoon, die er overging.

Toen vroeg de 3e mevrouw aan mij die ik aan de lijn kreeg. Nou vertel maar wat er is, dan noteer ik het en geef het door.

Ik ging vertellen wat er gaande was geweest, die bewuste nacht. En toen ik het aan het vertellen was, dacht ik....die vrouw zal wel denken dat ik teveel heb gedronken en het allemaal verzin of overdrijf(dat vulde ik natuurlijk zelf in) . Toen dacht ik, het heeft geen zin. Dus ik kwam bijna niet meer uit mijn woorden, wilde alles zeggen maar lukte niet goed genoeg voor mijn gevoel, wilde het beknopt vertellen, was bijna onmogelijk. Enige wat ik daarna nog kon zeggen was: als U mij niet gelooft dan moet U op het forum kijken haha. Die vrouw zal wel gedacht hebben. Ze ging idd kijken en zou het doorgeven. Als ik er nog aan denk. Schaamte, normaal ben ik heel welbespraakt. Maar er kwam bijna niets zinnigs uit. Ze zal echt wel gedacht hebben. Dat vul ik natuurlijk in, want ze vond het heel erg voor mij en het forum. Zegt al genoeg.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ga zo ook @Myle ik wacht nog 10 minuten, mijn ogen vallen bijna dicht ondanks dat ik op de koptelefoon luister naar een George Michael remix, keihard volume, Nu Father Figure, hou ervan..

Zal wel aan mij liggen maar als je zo een bericht neerzet, dan ga je toch kijken of er iemand reageert? Nu haal ik weer van alles in mijn hoofd.

Maar goed dat is mijn verantwoordelijkheid ook niet. Als je het wil, ga je het toch wel doen.

Lees het morgen wel.

Voorheen kon ik goed nachten door trekken met alcohol op, zonder trek ik dat niet. Dat is wel een groot voordeel natuurlijk. Niet te begrijpen dat ik dat dan met gemak kon volhouden. Of ik ben gewoon te oud aan het worden, kan ook natuurlijk :D

Hou je zo goed als mogelijk bijeen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...