Spring naar bijdragen

Even voorstellen Myle


Myle

Aanbevolen berichten

In dat hotel was een kluis met een cijfercode. Toen mijn ex vroeg of ik wodka of andere drank mee had gebracht heb ik toegegeven dat dat zo was en hebben we samen vrij snel besloten dat zij het in de kluis zou 'beheren' (in samenspraak dus) omdat ik eigenlijk al spijt had dat ik die wodka meegesneakt had. Dat gaf me 100 keer rust omdat ik de code niet wist en dus kon het gewoon niet. Nouja, het hotel zat vlak naast de slijter maar iets in mij wilde dat allemaal niet verpesten. En een fles wijn kopen in het hotel kostte een fortuin. 

Ik had haar wakker kunnen maken en stennis schoppen en dan had ik misschien bereikt dat ik weer geëindigd was met veel alcohol. Maar die rust gaf me juist zoveel. Deze dagen hebben me zoveel opgeleverd in meer opzichten dan alleen dit. 

Nu ben ik weer thuis maar wel met een plan. 

Een echte forumpauze was trouwens niet helemaal wat ik bedoelde. Wel dat ik wat minder detaiilisch wil zijn.

Dankjullie voor het reageren :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Fijn je te lezen!

Klinkt goed, niet die code van die kluis geprobeerd te kraken??:D;)

Goed gedaan, klinkt ook als fijn en gezellig. Fijn dat die dagen je veel hebben opgeleverd.

Goed dat je een plan hebt, daar begint alles mee. Althans zonder plan ben ik ook een losse flodder. Herken dat.

Hou je bijeen en aan je plan(n)en  :rose:

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb eigenlijk niet serieus overwogen om de code te kraken @Smaragd. Er zijn ook maar 3 pogingen voor hotelpersoneel dan eraan te pas moeten komen. Dan ligt er voor hun zicht natuurlijk gewoon een fles 'water' in, maar het ging me om het idee. 

Had meer gedachten als -Ik ga roken en blijf weg, ga dan naar wat voor kroeg, slijter- Alleen dan ook toch erg snel (tegen mijn instinct in?) oké hup terug naar de kamer. Weg van deze reële opties. Want ik wíl het niet. Ik wil uiteindelijk een fijn O&N. Dat gun ik mijn ex maar mezelf ook. En ik heb zo genoten. Ik ben eraan toe gekomen om nog hapjes te maken. Was dronken niet gelukt. Trillen maakte het ook wat lastig maar ik deed het met een positief gevoel. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat voor ommezwaai kan zo'n fris? hotelbed geven. Genoeg voor mij om doordat ik niet kon slapen alle wasmachines vannacht in gebruik heb genomen, en dekbedovertrekken en dekentjes in de was heb gedaan. 

Nu zit ik alleen zonder een enkele deken. tja, onder mijn kale dekbed op de bank. Want heb ook alle hoeslakens in de wasmachine en droger inmiddels. 

Ik verheug me op straks een lekker fris appartement :)

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ben blij met mijn appartementje nu. ;)Poes komt ook vanavond weer terug en Jeey. Hoop dat ze het wasmiddel kan waarderen. Anders moet ze maar heel veel kopjes geven aan alles. 

Het gaat volgens mij wel oké. Ik voel me productief. Heel wat anders dan passief uitzichtloos drinken, verdoven en verder niks doen. 

Niet dat het nu ineens fantastisch is allemaal, maar wel een stapje vooruit.

Dankjullie allemaal. En de beste wensen nog!:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ah wat fijn @Myle hier nadat ik lang heb uitgeslapen, ook de hele dag bezig geweest in huis. Geeft mij altijd een voldaan gevoel. Niemand mag zich meer bewegen in huis, ook de poezen/katten niet meer :D Nee hoor. Alhoewel, dan blijft het wel schoon.

Nah ja ook niet overdrijven he. Geniet straks weer van de poes!!

Heerlijk een schoon bed idd. Allerbelangrijkste vind ik dat, net als toilet en aanrecht. 

Fijne avond!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mijn kat ziet er nu zo uit :P Gewoon helemaal kaalscheren @Smaragd, kunnen ze geen haren meer achterlaten en nog wel bewegen:D 1 probleem minder. Ze kijkt zelf alleen minder vrolijk nu haar lange vacht weg is. Misschien heeft ze het koud?raskattenwijzer-untitleddesign18.png.427e4f870364f3e965d26264c1f13cbb.png

Grapje natuurlijk.

Ik geniet van mijn harige vriendje. Nu de boel gewoon goed bijhouden. Dat scheelt zoveel. Ben eigenlijk ook veel te perfectionistisch om niet alles schoon en opgeruimd te hebben. Het was er gewoon erg (en lang) bij ingeschoten. 

Ik baal alleen dat ik een dekbedhoes om mijn deken heb getrokken die te groot/breed is. Nu ziet dat er weer niet uit. Pfff. Wereldproblemen.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het was niet zo goed*** eitenliikk. 3nl3 het gaat ook nog niet goed

Vvoel even alsof alles verloren is maar er is een wil vanbinnen.

Ik ga nu eten maken,opwarmen. dat is een begon

 

bewerkt door Myle
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Myle dat gesprek deze week over je verslaving (en) zoals je zei, je ziet er tegenop. Ik begrijp het, maar volgens mij is het zaak om om te denken. Het kan ook iets zijn of worden om naar uit te kijken.  Het is om hulp te krijgen toch? Je krijgt hulp hoop ik. Met wie heb je dat gesprek precies?  

Vertel maar daar. Of schrijf het van te voren  op en laat ze lezen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...