Spring naar bijdragen

Zaterdag 16 juni


fleurtje

Aanbevolen berichten

56 minuten geleden zei NickyLJ80:

Heb hem gelijk weer aan mijn broek gehangen nu:D

Denk overigens niet dat ik heel veel stappen zet vandaag. Heb besloten om niet weg te gaan. Morgen draait de film ook om 11 uur dus ga ik dan wel. Vandaag een beetje rommelen in huis en tuin. Even stilte om me heen. 

Hebben jullie nog plannen?

Leuk! En dat hoeft niets te zeggen ik heb nu al 4000 stappen en ik ben het huis nog niet uit geweest. Ga zo boodschappen doen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voor Rosee: nummer-groene-gras-en-bloemen-85023584.j

Je gaat naar Google; zoekt iets leuks en dan krijg je heel wat plaatjes om uit te kiezen; tik op de leukste en dan met rechter muisknop op afbeeldingslocatie kopieren, dan terug naar hier en met R-muisknop op plakken klikken; voilà, een kind kan de was doen☺(ikzelf helaas niet meer, mijn wasmachine heeft het begeven na ruim 22 jaar en de nieuwe die ik uitzocht is uitverkocht☻)

bewerkt door lady jane
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Lente:

Ja, droog , maar wat een klus. Craving niet over , maar net mijn favo programma ( in het seizoen zondag, en zowaar nu zaterdagavond een keer vanwege festival classique) opstaan. Podium witteman. Ik hou ook van moderne muziek, pop, jazz etc, maar dit vind ik ook erg fijn. Cadeautje deze avond. Voel me nog belabberd, maar met hondje gelopen, nu een mooi limonade- tje en mooie muziek. Dus fijne afleiding.  En daarna gauw in mijn mandje. Dit doet pijn en zorg wat vergeten. 

Dank je wel. Lieve mensen voor jullie steun hier. Ieder een mooie avond gewenst en droog is soms moeilijk maar altijd uiteindelijk beter en fijner. Thanks. 

Maar dan duren cravings bij jou wel extreem lang zeg. Mooi dat je het droog gehouden hebt ik  hoop dat je je daardoor wat beter voelt. Beterschap.:rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...