Spring naar bijdragen

nancy

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12.663
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    46

Berichten geplaatst door nancy

  1. Nee, het wordt voornamelijk gebruikt voor epilepsie. Ik heb het ook gebruikt. De reden dat het niet voorgeschreven wordt door artsen is doordat er geen patent meer zit op baclofen, dus de medische industrie verdient er niks meer aan. Dit is al jaren zo. 

    Verder ligt het verslavingsprobleem blijkbaar niet alleen bij julie zoon, maar ook bij jullie. Ik sta wat dit betreft volledig achter @Smaragdie. Met alle respect, maar jullie houden zijn verslaving intact. 

    Dit forum is overigens bedoeld voor verslaafden, niet voor ouders/ relatives of wat dan ook. Daar zijn andere groepen voor. Sorry, maar zoek steun op de juiste plek. 

  2. 24 minuten geleden zei Oskar:

    Wel hallo @nancy, dat is ook lang geleden zeg dat ik jou hier zag. Ook misschien omdat ik mezelf hier ook niet zo heel veel meer zie. Batterij weer vol?

    Ja, helemaal, heerlijk :). zo fijn  even helemaal alleen met mijn man weg, wel zo rustig. Maar ook nu ben ik weer blij om alle kinderen/ kleinkinderen en ouders weer te zien. Maar aankomende week nog even lekker rustig aan doen, voordat het werk weer start. Alles oké met je, Oskar? 

  3. 12 uur geleden zei nancy:

    Ik belde net de huisarts om voor volgende week een afspraak te maken ( pijnlijke knie, niks ernstigs dus), blijkt dat ik vanmorgen nog kan komen. Hoera, even geen wachttijd dus! Fijn. 

    En meteen door naar het ziekenhuis voor foto's: wachttijd 20 minuten. Viel ook weer mee. Nu een weekje wachten . Vermoedelijk slijtage....ach ja, what's new. 

  4. Goedemorgen allen. 

    Vanmiddag de kleinkinderen ophalen van school. Het wordt heerlijk warm vandaag en ik heb ze een watergevecht met sponzen beloofd. Haha, de ramen zien er toch niet uit na die storm van eergisteren, dus hier en daar een natte spons tegen het raam maakt niet uit. Trouwens, het maakt me  anders ook eigenlijk niet uit, haha, als we maar lol hebben! 

    @ikkanhet hoe gaat het met je gezondheid? 

  5. Ik stamp de aardappelen wel, maar daarna hussel ik de witte bonen en snijbonen er voorzichtig doorheen. Anders wordt het pulp. De rookworst laat ik achterwege, de kinderen eten wat kipfilet erbij, ikzelf liever zonder. Oh, en de mannen hier eten dan wel wel weer vlees, maar niet veel. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...