Spring naar bijdragen

Reacher


Reacher

Aanbevolen berichten

De waarde van dit forum zit voor mij in het uitwisselen met elkaar. In het treffen van persoonlijkheden die je in het dagelijks leven misschien niet snel zou treffen of opzoeken. Natuurlijk horen daar botsingen bij, al vind ik dat minder leuke aspecten. Net als vertrekkende forummers. Blij dat jij blijft.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank jullie wel! Dat steekt weer een hart onder de riem :heart:

Ik bedoelde niet dat er balans is Kohtje, ik bedoelde dat voor mij, voor nu, de mensen die wel positief tegenover elkaar zijn opwegen tegen die paar die met andere dingen bezig zijn dan hulp zoeken en hulp geven.

Ik laat daarbij die weinige negatieve ervaringen wel erg de boventoon spelen merk ik, terwijl het forum mij veel meer positieve ervaringen brengt. Daar moet ik iets mee. 

Nogmaals lief van jullie, sowieso om te reageren. :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Daar zit ik dan met trillende knieen. Koffer naast me. Socrates zit geruststellend en oorverdovend naast me te snorren. Plato heeft zich de wildernis ingeslingerd, die vertrouwt het allemaal niet. :ph34r:

Straks het vliegtuig in en Deo Volente daarna met een drinkende vriend op een hotelkamertje. Ik weet er wel de voorpret van te maken <_< Men lijdt het meest onder het lijden dat hij vreest? 

Zware niet drinken test voor mij de komende dagen. Anyway, tot later :heart:

GERONIMO! 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoe lang ben je weg? Je zorgt inderdaad goed voor je voorpret....:D Ik neem aan dat je wel een leuke bestemming hebt gevonden. Ben benieuwd wat het met je doet deze dagen. Misschien kun je op die manier nieuwsgierig naar jezelf kijken. Dan heb je er een ontdekkingsreis van gemaakt. Ga goed lieve Reacher! Er is daar vast internet toch?

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

mijn eerste alco-vrije all inclusive in Turkije werd het begin van een bruin leventje♥

geniet ervan Reacher, dag per dag, uur per uur af en toe, je gaat hier met trots op terug kijken en wij zitten op je linker schouder een beetje mee te genieten. Het is hier code geel dus tel je zegeningen van die gele koperen ploert daar straks maar:sun: enne goeie vaart heen en terug.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Ha lieve meisjes :heart:  Bang vanwege het op de helft van het leven staan. Radeloze razernij...  Nog erg in de fase van 'don't go gently into that good night, rage rage against the dying of the light'  van een dichter die stierf aan zijn alcoholisme en nog niet in de 'resistance is futile' van de Borg uit Star Trek. 

En ik ben nog maar 46, niet echt urgentie aan de orde dus. De enige zin die dit heeft is dat ik erdoorheen ga om acceptatie te bereiken.  Maar 's ochtends kan ik me niet voorstellen dat ik 's avonds niet wil verdoven. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Reacher, ik ben net 47 , maar ik heb af en toe het gevoel, de angst, dat mijn leven bijna voorbij is... 

Ik denk ook dat het met acceptatie te maken heeft lieve schat.  Het boeddistische principe : alles is eindig, verandert helpt mij. En loslaten van ego.

De golf is bang voor het einde zolang hij vasthoudt aan zijn golf zijn, zodra hij beseft dat hij water is (dus deel uitmaakt van het grotere geheel), verdwijnt deze angst.

Het lukt mij lang niet altijd Reacher, maar steeds regelmatiger wel. De hoop dat ik liefde kan brengen om mij heen die oplost in de grotere wereld, geeft steun.:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat een prachtig bericht Lika! Raakt me recht in het hart! 

LadyJane bedoel je met 'het aangaan', 'niet verdoven?'

Sinds vanochtend minder angst. Het zal allemaal ook wel met het overlijden van mijn moeder eerder dit jaar te maken hebben.  Een vriendin wees me hierop dit weekend. Zo voor de hand liggend. Lijkt een beetje op zo'n levensgroot reclamebord. Ik sta er zo dicht op dat ik niet kan zien wat erop staat. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ja meis, zonder verdoven het leven leven
soms hoort daar angst bij, meestal is het de angst voor de angst,
laat die je niet verlammen maar ervaar maar of de angst een signaal is (waarschuwing/intuitie?) die serieus genomen wordt
zo niet, kijk wat je kunt ondernemen om je gevoel te veranderen, de angst te verminderen liefst, of te overwinnen, net wat mogelijk blijkt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Angst, breek me de b*k niet open!!!!! Als er iemand bang is ben ik het wel. Maar angst is een slechte raadgever, een heel slechte!!! tenzij het echt een signaal is zoals Jane beschrijft. Die angst gaat ergens over!!! Die kan heel terecht zijn, dus daarvoor is waakzaamheid geboden.

Die andere angsten zijn niet meer nodig, misschien ooit geweest of niet, dat kan ik niet beoordelen. Maar die hoeven niet meer, die halen ons onderuit, houden ons terug. Ik weet zelf dat ik mijn hele overtuigingen-angsten-onzekerheden-etc-systeem a.h.w. opnieuw onder de loep moet nemen. En dat moet, want er klopt geen moer meer van. Heb ik vandaag ook weer een voorbeeld van. Zet ik straks wel op mijn draadje. Hoe vind je die als cliffhanger??;)

:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...