Spring naar bijdragen

Just do it!


Lieselotje

Aanbevolen berichten

Goedemorgen!

Dag 4! Gisteravond met mijn partner naar de stad geweest. Hapje gegeten met een spa en radler 0.0 en daarna naar de bios ook met spa. Viel 100% mee al zag ik vele glaasjes wijn voorbij komen. Mijn partner vroeg me wel of ik daar last van had, dus ik zei "ja, maar ik vindt jou veel lekkerder"

bewerkt door Lieselotje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mede door jullie steun! Zonnetje schijnt heerlijk hier en al volop pesto, pastasalade en gevulde eitjes aan het maken voor de gourmet. Zin in, lekker een radlertje 0.0 en karaf water met munt en limoen op ijs. Hmmm (je kunt het voor je gedachten zo lekker maken als je wilt)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Keesje, dankjewel voor het uit elkaar halen van mijn voorstelronde. Verfrissend :-D

Veel van de tips had ik wel al voorbij zien komen maar enkele niet. Ik zal als ik tijd heb eens dieper in je dagboek duiken.

  • Graag gedaan, daarvoor zijn we hier!
  • Ook daar is mijn dagboek voor bedoeld. Veel leesplezier. 

 

Over je redenen, dat is een hele lijst! Een goede houvast waarom je nooit meer wilt drinken. Voor mij is het zo dat ik dan maar een "beginner" ben, eigenlijk nog een vrij beschaafde zeg maar en voor mij is de hoofdreden mijn gezondheid en de toekomst (we willen graag ouders worden). 2016 was geen fijn jaar en daardoor de gewoonte gekregen om mijn gevoel weg te drukken met drank... Mij heeft nog nooit iemand naar huis hoeven te dragen en ik ben ook geen kroeg- of mannentijger. Dronk ook zelden teveel rondom familie, kennisen of collega's en heb een gezonde relatie. 

Houdt niet in dat als ik zo door zou gaan dat die lijst van jou ook wellicht bij mij meer raakvlakken zou krijgen, dus goed dat optijd de oogkleppen eraf zijn gegaan!

  • Een 'beginner' haha. Die ga ik onthouden. Toen ik hier kwam dacht ik ook dat ik een beginner was en het allemaal wel mee zou vallen. Ik had mij vergist. 
  • Gelukkig dat je op tij inzicht hebt gekregen! En nu volhouden! 
  • Appje is grappig.

Verder veel succes! Je kunt het

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dag 7 alweer! Time flies.

Ik ben altijd een lichte slaper geweest en dat merk ik nu des te meer maar voor de rest gaat het eigenlijk heel goed.

Zondag met de gourmet, fles rood en bier op tafel en tuurlijk dacht ik wel van jam wijn maar ook van NEEEE, kan water met limoen en munt en 0.0 radler gedronken. De fles rood aan schoonmam meegegeven. Nu ligt er in de koelkast nog een flesje 250 ml wit, eigenlijk voor mijn schoonzus maar die dronk niet en as vrijdag krijgen we weer eters dus die blijft fijn in de koelkast voor mijn moeder vrijdag

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieselotje je bent zo goed bezig, dat romantische weekend kom je dus ook goed door! Dat ga je niet laten verpesten door een wijntje of cocktail en je daarna schuldig voelen. Je gaat dat weekend heerlijk genieten met je mannetje en je zal dat drankje helemaal niet missen! En inderdaad, dat duurt nog even, je bent dan weer zoveel sterker dan nu, ik heb alle vertrouwen in je!! Fijn dat jij je zo goed voelt!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lekker bezig Lieselotje!

Ja, je moet wat anders verzinnen om te drinken, hè :) . Ik werd helemaal burp na twee dagen limonade met prikwater, dus drink ik nu heeel veeel thee. Je hebt ook allerlei soorten avondmixen, goedenachtrust  en andere slaapthee's en zo. Misschien een ideetje, omdat je niet zo goed slaapt? Misschien werkt het wel echt....

Succes!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dankje Wanhoopje, Pelle en Vasja <3 

 

Ik neem nu elke avond een 5-HTP 200mg voor het slapen gaan. Ik ben van kinds af aan al een lichte slaper geweest, wordt snel wakker en dan is het lastig om weer in slaap te vallen omdat mijn hersens dan meestal actief worden en duurt het weer wat langer. Die hersenpan ook ;-) Het in slaapvallen lukt dus meestal maar 7-8 uur doorslapen lukt zelden zeker zonder drank, maar gewoon optijd naar bed en liggen is ook rusten. 

 

@Pelle ja die theetjes ken ik wel, ik drink zelf ook veel thee, water en ranja. Vindt die nieuwe van Pickwick ook erg lekker: https://www.pickwick.nl/thee/even/verwennen/ mocht je eens variaties willen zou ik zeggen probeer eens.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieselotje, ik heb ervaren dat ik zelfs een week met de kerst met vakantie drankloos kan overleven. Met gemak. Als je maar van te voren een duidelijke afspraak met jezelf maakt en geen achterdeur openlaat. Eerst voelde ik me onrustig in de aanloop daarnaar toe.toen heb ik een op-vakantie-drink-ik-niet besluit genomen en mijn man daarvan op de hoogte gesteld en opeens was de onrust weg. Was het niet moeilijk mee. En werd het ook niet moeilijk meer.

Neem vooral iets mee voor jezelf waar je van geniet.

Je gaat goed.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Quinn, ja ik ben dan wel een zuiderling maar vier al 10 jaar zelden carnaval. Een jaar of 3 nog eens 1 avondje geprobeerd en aardig wat drankjes genuttigd om me niet dood te ergeren aan al die mensen die denken dat met carnaval alles mag en alles kan. Dus inderdaad fijn een weekendje weg met partnerlief. En "stelletje meiden" jij drinkt zeker nooit thee  :D

 

Yes dag 8 alweer, de eerste week zit erop. Af en toe heb ik trek, maar dat hoort erbij. Kan me er prima van weerhouden. Vanochtend klein flesje rode wijn gehaald om morgen stoofpeertjes te maken. Vrijdagavond krijgen we namelijk eters, bedank etentje omdat mijn familie zo lief voor al onze beestjes en het huis hebben gezorgd toen wij 4,5 week in Nieuw Zeeland zaten. Het kleine flesje wit wat over was van de gourmet afgelopen zondag, staat ook nog fijn koud in de koelkast. Mijn partner vroeg wel of hij het weg moest doen of verstoppen, maar nee hoor ik kan het psychisch en lichamelijk aan en het maakt me alleen maar trotser... Mijn mam krijgt vrijdag fijn dat witte flesje en die zal ik met veel plezier voor haar inschenken.

 

@Wanhoopje haha cijferslot :excl:  Vriendin van me heeft een slot voor haar dochter op de Nuttela, moest ik ook erg om lachen de eerste keer... Zo zie je maar, alles kan! 5 liter thee, elke 20 minuten naar de wc  :P  :P

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Carnaval, echt, nachtmerries. Het enige dat daar enigszins bij in de buurt komt, is de Roze Maandag in Tilburg, waar ik me elk jaar weer toe over laat halen door mijn vriend. Want het is zoooo leuk. Not. En nee, ik drink nooit thee, echte mannen kauwen op koffiebonen. Ofzo.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dankjewel Spirit en Vasja!

Gisteravond dus het goede nieuws dat de kopers het tegenbod accepteren en nu kan de voorlopige verkoopakte opgemaakt worden en dan hopelijk volgende week de krabbel eronder. De kopers dienen eerst de financieen rond te maken dus toch nog even spannend en hopelijj is het over 2 weken allemaal rond.

Gevierd met partnerlief een bokbiertje en ik een radlertje 0.0!

Dag 9 alweer! Wat gaat de tijd toch snel

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...