Spring naar bijdragen

Zo dan!


Vasja

Aanbevolen berichten

Ik heb mijn partner nooit iets verteld hierover....

Hij ziet natuurlijk wel dat de flessen whisky er eerst doorheen vlogen en er nu alleen nog maar thee gedronken wordt XD

En dat merkte die laatst wel op. Toen heb ik hem alleen maar aangekeken en overwogen om er iets over te zeggen. Toen zei die: "Of is dat een pijnlijk onderwerp?"

ik heb het maar zo gelaten....

Het gaat goed nu. Wellicht zal ik hem wat moeten uitleggen als hij voor zichzelf of voor bezoek whisky in huis gaat halen. Of voor míj :face-icon-small-shocked:  want dat kwam ook geregeld voor. Want hij is in de veronderstelling dat ik alleen drink wat hij ziet, maar dat is natuurlijk niet zo..

Voor nu wil ik die schaamtevolle bekentenis uitstellen. Gelijk ook een motivatie om mezelf niet weer verdacht te maken in zijn ogen.

Hij zou me trouwens volledig steunen als ik het hem zou vertellen, maar hij heeft ook een beetje onbegrip voor verslaving. Hij denkt dat dat een kwestie is van wilskracht..... Ik weet niet of je dit zo kort door de bocht kunt stellen... maar heeft er natuurlijk alles mee te maken.

 

AFIJN !!! :lol:  nu kom ik van m'n luie reet af en ga ik rennen! :lips:  :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hi Vasja goed bezig!! Herkenbaar een partner die vindt dat het wilskracht is, volgens mij ligt dat toch iets anders!! Leuk dat je van het geld van de Whiskey nu een sportbroek hebt gekocht! Ik doe elke week dat ik niet drink 10 euro in mijn spaarpot, daar kan ik dan over een tijd iets leuks van gaan doen! Normaal zou ik dan lekker uiteten met een paar flessen wijn doen, nu wordt het een weekendje weg en veel spa rood. Toch kijk ik er al naar uit. Wel doorzetten he nu je zo op de goede weg bent? Wij volgen dus.... Ik ga straks ook lekker hardlopen! Wat zijn we met zijn allen goed bezig!

 

Succes :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wow Vasja, hoe krijg je dat voor elkaar om het "verborgen" te houden. Is hij veel van huis af dan? Mijn partner heeft me vaak genoeg gezegd, doe eens wat minder of even een dagje niet schat... Tuurlijk dronk ik ook stiekem en hij weet dat mijn vorige relatie geen goede invloed voor me was qua verslavingen. Hij is nu heel trots op me en dat hou ik graag zo voor de toekomst. Mijn drinken heeft gelukkig niet heel veel invloed gehad op het dagelijks leven, kon toch wel voor 80% functioneren en met name de avonden/weekenden als je toch thuis bent was het wat lastiger en kwam er wel eens een uitschieter met brakke dag erna (en dan pak je maar weer een wijntje en is het weer opgelost voor even)... 

 

Sporten, bah, daar heb ik zo'n hekel aan. Ik heb vanochtend dus het huis maar eens goed onderhanden genomen. De keuken een flinke poets beurt gegeven, oven geschropt, fornuis volledig gedaan, gestofzuigd, beddengoed in de was (even die zweetlucht er weer uit) en nu zit ik op de bank met mijn theetje, even het forum te lezen en dan ga ik zo vakantiefoto's uitzoeken. Gisteren 2 sollicitaties de deur uit gedaan... Ben benieuwd. Na lang studeren, daarna een goede carriere en de laatste 8 jaar als zelfstandige gewerkt te hebben en nu nog steeds parttime zal het toch best lastig zijn om een leuke parttime job te vinden. De eerste reacties op mijn sollicitaties zijn dan toch "te hoog opgeleid of te veel leidinggevende ervaring" aangezien er weinig HBO parttime functies zijn van max 20 uur in de week :-( Maar goed ik ben 34 en als ik geen leuke baan kan vinden, zoeken we gewoon iets anders of ga ik meer uren werken voor mezelf. 

 

Wat houdt jou bezig in het dagelijks leven? 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja hij vond ook wel dat ik veel dronk en heeft ook gezegd dat het niet helemaal gezond is :blink:

Maar het proces van dat ik mezelf voor heb genomen niet te drinken en dan toch weer aan de whisky zat, dát heb ik niet met hem gedeeld.

Daarbij wonen we nu nog maar drie maandjes samen, de voorgaande, heftigere periodes, is hij niet bij geweest.

 

Zo, jij hebt flink huisgehouden!! XD :D

Wat voor werk zoek je? En wat voor opleiding heb je gedaan ?

 

Ik werk in de psychiatrie :rolleyes:

bewerkt door Vasja
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ahhh heerlijk nog fijn verliefd dus! Mijn relatie is ook nog vrij pril wonen nu een half jaar samen, maar we zijn wel verloofd hij vroeg me opeens met oud op nieuw in Nieuw Zeeland waar we rond aan het reizen waren  :heart:

 

Ik kom uit de HRM sector en heb een specialisatie personeelsmanagement gedaan. Ik werk nu nog steeds parttime voor mezelf, maar wil nu ook tijd voor mezelf, de beestjes en mijn hobbies hebben dus vandaar dat ik niet fulltime voor een baas wil gaan werken. Ik sta dus wel open voor een leuke parttime baan. We shall see, ik kan me prima bezig houden in ieder geval.

Psychiatrie, moeilijke pittige baan?

 

Geniet van je avond. Knuffel! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat lief dat je het vraagt! :D

Het gaat goed! :) gisteren wel een moeilijk momentje, was moe en depri, normaal zou ik dat oplossen met een borrel of 16.. Maar de gevolgen die het zou hebben de volgende ochtend hielden mij tegen. Ook had ik niet meer de gedachte dat de borrel alles zou oplossen voor me.

Dus even gehuild bij m'n Lief en een dutje gedaan en het zonnetje kon weer schijnen :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, gezonde manieren Pelle :D waarbij je herstelt in plaats van jezelf naar de klote helpen xD

Heb donderdag bij het uit eten gaan wel twee biertjes gedaan en gisteren uit eten geweest, toen 1 biertje gedaan. Vind dat geen man overboord, het was genoeg, ik hoefde niet meer en dat koste me geen moeite.

Ik vind het wel vervelend dat ik veel loop te snoepen, vooral koekjes xD nu was ik altijd al een cookie monster hoor en daarbij ben ik slanker dan een paar weken terug, dus niet drinken is goed voor de lijn ^^ gewoon weer wat meer zelfdiscipline krijgen en van die cookies afblijven ^^

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ow Vasja, paar biertjes gedronken? Je wilt dus niet volledig stoppen en je kunt met "mate" bij speciale gelegenheden wel drinken?

Die wiskey wel laten staan he meis! 

 

Ik herken dat snoepen... Pfff, mijn weegschaal was vanochtend 1 kg zwaarder.. Muh! Ik heb ook meer trek in zoetigheid, voorheen was het wijntjes drinken en daarvan vol zitten en nu heb ik dat niet meer. Misschien een slot kopen voor op de snoepkast haha... 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Moet toegeven dat ik zowel bewondering en jaloezie als enige achterdocht voel bij mensen die kunnen minderen. Maar ik gun je van harte dat het je lukt, dat dan weer wel. Ook al is het bier :P Snoepen is overigens absoluut niets mis mee, kom maar door met die suiker.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De reden dat ik nu mate kan houden bij gelegenheden is dat ik na een biertje of twee wel wat voel en ik vind het niet zo prettig ; een beetje dat wazige. En ik wil dat niet, daarom drink ik niet door.

Mijns inziens heel anders dan het effect van whisky, wil niet zeggen dat bier ongevaarlijk is.

De voornaamste reden dat het goed gaat is omdat de omstandigheden erg gunstig zijn, denk ik.

Kortom ik weet niet waarom , maar het lukt om het bij een paar biertjes te houden . Whisky blijf ik ver vandaan, dat is mijn evil friend.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...