Spring naar bijdragen

Terug van weggeweest


Lisette

Aanbevolen berichten

Hee, je was er even weer!

Hoe gaat ie nu?

 

Ik heb het afgelopen weekend gedronken.... en veel ook. 

Baal heel erg van mezelf maar tegelijkertijd... het was absoluut niet fijn of prettig. 

Het was vies en helemaal niet wat ik er van gehoopt had. Ik hoop dat dat het nu ook makkelijker maakt want waar ik ook naar opzoek ben... ik vind het blijkbaar ook niet in alcohol.

Ik begin niet opnieuw, maar ik pak het op waar ik gebleven was en zie het maar als een wijze les die geleerd is. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank voor de positiviteit jongens. Ja de vorige keer durfde ik me hier niet meer te vertonen na het maken van de fout. Dat was al na vier dagen geloof ik. Maar dat was tegelijkertijd de grootste fout. In mijn hoofd had ik het nu toch al verpest en kon ik niet meer terug. 

 

Ik zal vanavond eens rustig jullie draadjes en de dagdraad lezen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...

na de uitglijder de draad nog niet goed weten te herpakken. Kerst en oud en nieuw maakte het moeilijk voor me. Ben nu nog aan het drinken maar het plan is maandag weer actief bezig te gaan. 

Ik wil eerst een maand minderen omdat het plots stoppen mij de vorige keer heel zwaar af ging lichamelijk gezien. Zweten, paniekaanvallen, zwarte vlekken voor de ogen. 

Heb voor mezelf een maandplan om het de komende maand langzaam naar nul af te bouwen. Na die maand is mijn intake bij de psychiater voor onder andere het alcohol misbruik. 

 

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisselijk hebben gehad. Ik ga de (dag)draadjes even lezen. Goed weekend!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou ik heb een drukke baan en geen vaste "weekenden" dus het werkt niet voor mij om met afbouwen alleen sweekends te drinken voor een maand. Daarom heb ik besloten dat ik vier weken lang ga afbouwen. Waarbij ik in week 1, elke dag 1 glas sterk of 2 wijntjes mag als ik de volgende dag moet werken en als ik de volgende dag vrij ben dan zie k maar. 

Week twee is het elke dag 1 glas wijn en als ik de volgende dag vrij ben dan mag ik er max 3 (geen sterke drank)

Week twee is het elke dag max 1 glas wijn en hetzelfde als ik de dag erna vrij ben en voor de laatste week is het 1 glas wijn mits ik de dag erna vrij ben. Na week vier is het helemaal afgelopen. 

Ik heb lang genoeg op dit forum gezeten om te begrijpen dat minderen geen optie voor mij is. Tegelijkertijd is ineens stoppen fysiek voor mij een hel. Ik ben hartpatient met heel veel medicatie en heb het gevoel dat het dan allemaal samenkomt en het voelt dan alsof ik uit mijn vel spring. 

Ik zal op mijn draad verder niet praten over de glazen die ik in mijn afbouwperiode wél drink omdat ik niemand hier wil provoceren. Het doel is gewoon nul. Lekker leven zonder alcohol. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...