Spring naar bijdragen

Ik ben


Quinn

Aanbevolen berichten

Strakke planning voor morgen. Uitslapen. Asociaal ontbijt wegwerken. De tweeling meenemen naar een nog uit te kiezen iets. Patat met eierballen eten. Mensen mailen. Iemand overhalen mijn tas in te pakken. Snaren kopen.

 

Zodat ik donderdag überrelaxed aankom en meteen weer weg mag #daretodream

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hmm nee, dat is morgenmiddag. Vandaag was het pannenkoeken eten, veel beleg voornamelijk. Vinden ze ook groot feest, dus wat dat betreft, zeker geslaagd. Weet je zeker dat je mijn ontbijt wilt? Ik zat te denken aan roerei, bacon, worstjes, de rest van de pannenkoeken, geroosterd witbrood, jam en sloten koffie. Abrikozenjam. Spijsvertering van een spitsmuis.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedankt, het is fijn dat er aan me gedacht wordt. Eerlijk gezegd ben ik doodnerveus, maar ik ga echt wel mijn best doen. Gewoon goed voor ogen houden wat mijn doel is.

 

Vandaag de laatste normale dag, of nou ja, nee, helemaal niet normaal. En dan heb ik het niet over de verschrikkelijkste president van de VS ooit, maar wat dichterbij. Helemaal niet normaal, maar wel zo ontspannen als mogelijk. Mijn liefde heeft dat idioot uitgebreide en gruwelijk ongezonde ontbijt gemaakt waar ik zo van houd en dat hij zo verafschuwt. Mijn andere liefde heeft zonder enig commentaar mijn stapel rommel geordend en in een tas gepakt.

 

Met de tweeling was ik vanmiddag naar de kinderboerderij, waar ze zo gek op zijn. Geitjes en konijnen, je kunt ze niet wilder krijgen. Pizza voor de lunch, appeltaart met cola en vanavond eten we patat. Ja, ik uit mijn liefde in voedsel. 

 

En nu, nu ben ik een uurtje alleen met mijn hoofd. Morgen ga ik weg, vrijwillig. Op elk moment kan ik daar weggaan, terug naar huis, dat weet ik. Liefst pak ik morgenmiddag de trein, maar daar heb ik natuurlijk alleen mezelf mee. En ik weet ook best dat de gedachte dat ze me daar nooit meer laten gaan, volkomen irreëel is. Maar toch heb ik hem. Net als de gedachte aan drank, niet veel, gewoon even voor de smaak. Want nu kan het nog. Dat idee. 

 

Ik merk dat ik hier niet eens meer alles op durf te schrijven wat er door mijn hoofd gaat, bang (alweer dat woord) erop afgerekend te worden. Sinds wanneer ben ik laf? Ik durf niet, zei hij en hij ging toch.

 

Bij de deur van de slaapkamer staat die verwenste tas, volgepakt. Rugzak ernaast, daar gaat de tablet straks braaf bij in. En verder mijn oude schaakbord, met een nieuw boek met schaakproblemen. Negentig pakjes sigaretten en vier aanstekers. Extra batterijen en opladers. Een verdeelstekker, want daar schreef iemand over. 

 

Op de tas staat het mooiste. Zoons lievelingsknuffel. Als gezelschap.

 

Zal het Youtubeje in het muziekdraadje mikken. Om nou bij afwezigheid geband te worden, is ook zo wat.

 

Edit: even de naam van mijn zoontje gewist, iets met enige anonimiteit.

bewerkt door Quinn
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het laatste woord van je introductie tekst neem ik mee.

 

Ik ben Quinn...dromer....

 

Vecht ervoor, ga ervoor, laat je helpen om je dromen waar te maken.

 

Quinn, Moed, wijsheid en kracht voor de tijd die komen gaat.

Ik denk aan je en vind je dapper ( en heb een beeld van een stoere, mooie vent, met een sexy baardje, dat gaat toch niet verdwijnen he?).

 

Alle, alle goeds voor de komende tijd.

 

 

:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hé, ik ben Quinn en ik ben tamelijk overweldigd door al die lieve comments. Ik gooi er straks wat pillen in (morgen moet dat toch langzaam afgebouwd worden, dus waarom niet) en dan hoop ik wat uren slaap te pakken. Baal ervan dat het nu niet lukt om op iedereen te reageren, maar misschien heb ik daar morgen wel tijd voor, weet ik veel. Geen idee hoe morgen eruit gaat zien, dat is nieuw voor deze controlfreak.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...