Spring naar bijdragen

Kore

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    1.001
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  • Interesses
    filosofie, spiritualiteit, lezen, schrijven, crypto's, koken, wezenlijk contact

Recente profielbezoeken

1.658 profielweergaven

Kore's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Kore

    Hallo. Doodeng.

    De pleuris verdwijnt..... Wat een winst!
  2. Jannigje, de tevredenheid en het schrijnen --- het is er allebei om gevoeld en beleefd te worden. Ikzelf heb ervaren dat het "voeden " van de tevredenheid over hoe je er zelf mee omgaat je veel en veel meer oplevert dan het schrijnende meer aandacht te geven. Als je zolang jezelf in bochten heb moeten wringen kan het zoveel geluk geven om dat niet langer meer te doen !!! Ik wens het jou ook van te toe !
  3. Jannigje Voor zo'n dapper mens ben je eigenlijk veel te bang...... Vinnik dan hè.
  4. Goedemorgen allen, maak er wat moois van vandaag, doe ik het ook.! Ik vind het fijn om te kunnen vertellen dat het heel goed met me gaat en dat ik veel profijt heb van de behandeling van ADD die ik mag krijgen.
  5. Nou, ik vind "heel holland bakt " gewoon leuk en ik ben blij dat ik mag kijken naar wat ik leuk vind, dom of niet. Voor mij was het ook dom om naar een groep te gaan waar ik bij alles wat ik wilde inbrengen, eerst het zinnetje "ik ben Kore en ik ben verslaafd " moest zeggen. Terwijl het voor mij van wezenlijk belang is dat ik veel meer dan de verslaafde Kore ben. Het zou mij belemmerd hebben om goed in die groep te kunnen functioneren. Ik weet dat anderen dat anders ervaren, daarom is het maar gelukkig dat iedereen zijn/haar eigen weg mag gaan.
  6. Goeiemorgen Of de pillen werken, of ik, of allebei..... Maar het gaat lekker met mij en mijn huisje..... Ik heb geen tijd om aan de lap te blijven.... Later meer . Fijne dag !
  7. Hier inmiddels ook volop regen regen de zegen de pannen worden nat, de boeren die lopen in 't blote gat Ik ga een begin maken met mijn huis oppimpen. Voor mijzelf en ook om de twee aspirant-hulpen die morgen op gesprek komen niet meteen al af te schrikken. De pillen doen nog niks, dus het moet allemaal uit mezelf komen.....
  8. Droog en koffie Goedemorgen !
  9. Kore

    Stoppen

    Lars, als, zoals je zegt, je op een goede plek komt hoeven die stapjes terug niet door blijven gaan, maar kun je ook stapjes vooruit zetten. Zonodig met de hulp die je kunt krijgen, maar ook vanuit jezelf . Als je je ergens veilig voelt, kun je veel!
  10. Kore

    Hallo. Doodeng.

    Voedt in jezelf de kwaliteiten die je waardeert in de ander ( uit ;Labyrinth Wisdomcards
  11. Kore

    Dinsdag 29 augustus

    Koh, het geeft niet zozeer energie, maar helpt om de aandacht vast te kunnen houden, en het gaat impulsief handelen (eerst doen , dan denken) tegen. En het helpt je om dat gelukshormoon aan te maken, kom even niet zo gauw op de naam. Add is eigenlijk vooral een tekort aan dat hormoon, vandaar dat zoveel ADDers een of meerdere verslavingen hebben. Ik ben de medicatie begonnen omdat er zoveel goede ervaringen zijn en omdat ik op een leeftijd ben dat ik niet zoveel geduld meer heb. "Ik wil het en ik wil het nu " ik heb gewoon ook niet zoveel tijd meer.....En het is niet verslavend en je kunt er ook zo weer mee stoppen. En ik heb er wel goede begeleiding bij, waar ik vertrouwen in heb...
  12. Kore

    Dinsdag 29 augustus

    Ik weet dat ik niet gematigd kan drinken, ik wil nooit een glas, maar een fles. Of ik nooit meer een fles ga kopen? Tja....Ik kan nu wel zeggen nee....maar ik kijk maar niet meer te ver vooruit !
  13. Kore

    Dinsdag 29 augustus

    Hoi Koh, het zijn wel dingen waar ikzelf van af wil, zoals voor heel veel dingen enthousiast raken, maar niet in beweging komen. Een voorbeeld is mijn huis dat zo'n puinzooi is, dat ik mij er niet prettig in voel, maar niet bij machte zijn het aan te pakken. Dat was altijd al wel zo, maar bij het ouder worden wordt het erger en krijg ik er ook echt last van. Dat is maar één voorbeeld, heb een beetje moeite me helemaal bloot te geven....
  14. Kore

    Dinsdag 29 augustus

    Sheila, ik ben , na 5 1/2 jaar gestopt te zijn , heel langzaamaan weer begonnen. Eerst ongeveer 1x in de 2, soms 3, 4 maanden, maar toen ik weer gevaarlijk dicht bij "terug bij af " kwam, heb ik gelukkig het roer weer om kunnen gooien. Door hier weer te gaan lezen, later ook af en toe weer schrijven. Ook ben ik een keer met een forumgenoot naar een NA bijeenkomst geweest, maar dat past niet zo goed bij mij. Wat wel goed bij mij paste was " Voorbij Alcohol " van Petra Moes. Het heeft mij erg geholpen om weer op het goede spoor te komen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...