Spring naar bijdragen

afzien


Kanarie

Aanbevolen berichten

Ben super blij voor je dat je je beter voelt. Dat mag wel eens he! Voetbal staat hier ook op, maar is zo zenuwslopend en ben al zo gespannen. Echte baaldag vandaag. Maar zoals je zegt, het gaat traag en we moeten blij zijn met een kleine verbetering. Echt goed dat je positief bent, kanarie! Geniet ervan!

En als we binnenkort beiden genezen zijn, gaan we er op klinken he!

Liefs,

Ellendig

bewerkt door Ellendig
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo Kanarie, Ellendig en Benzozat,

 

Ik lees dat jullie het ook nog moeilijk hebben.

 

Ik heb een paar dagen niets geschreven, omdat ik niets goeds te melden had. Nu nog niet, maar wil toch even wat laten horen.

Toevallig heb ik sinds enkele dagen ook ineens erge hoofdpijn. De klachten blijven maar wisselen, maar stoppen nog niet tot nu

toe. Een enkele keer slaap ik een paar uurtjes gelukkig. Verder alleen maar nare klachten.

Ik ga nog wel wandelen iedere dag.

Voetbal op tv kan ik ook niet verdragen aan mijn hoofd.

En Ellendig ik begrijp dat je het moeilijk vindt naar je kinderen. Probeer te accepteren dat het nu even zo is. Want

als je je erg druk gaat maken krijg je ook weer meer last van de ontwenning, dat vertraagt de genezing weer en duurt het weer langer

voor je beter bent en er weer kunt zijn voor je kinderen. Maar ik heb makkelijk praten.

Steeds optimistisch zijn en positief lukt ook niet altijd, dat is ook heel logisch in deze situatie.

We willen er allemaal zo snel mogelijk doorheen en vanaf zijn.

Dus ik wil nog een keer zeggen hoe STERK wij zijn om dit allemaal te doorstaan !

 

Ben blij om weer even mijn hart te luchten en wens jullie een goede zaterdag.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank je wel moedig , ellendig , benzozat en alle anderen voor jullie steun

 

Een vraagje voor alle ervaringsdeskundigen. Een vraagje die ik nergens anders kan stellen want overal zou men zonder verpinken noch nadenken zeggen dat na 61 dagen gestopt te zijn met benzo's dit geen ontwenningsverschijnselen kunnen zijn. Hebben ze geen gelijk? 

Anderzijds moet ik er me ook voor hoeden om naar allerlei specialisten te gaan lopen en allerlei (nutteloze?) onderzoeken te ondergaan.

Ik moet de laatste tijd (al weken) vanaf 4h s'morgens een drietal keer per uur naar het toilet om te plassen en heb ik ook een zeer storende prikkelhoest.Daardoor slaap ik zeer slecht. Telkens als ik dreig terug in slaap te vallen moet ik of hoesten of naar het toilet.Ik ben ook vreselijk moe , veel misselijk en hyperventileer . Dit laatste is een beetje aan het verbeteren.Ik hyperventileer vooral (maar niet alleen) bij inspanning

Door mijn 2 hartinfarcten is mijn ejectiefractie van het hart (maat voor de pompkracht ) 49%. Bij normale mensen is dat 65 a 70% . Officieel heb ik geen hartfalen . Men spreekt pas van hartfalen bij ejectiefractie van 45% en minder. Op min of meer goede dagen kan ik 40 km fietsen (met koersfiets en traag)

De symptomen van hartfalen zijn: moeheid , veel moeten plassen , vooral bij plat liggen, prikkelhoest , kortademig benauwdheid en pijn op de borst. .

Ik neem ook Brilique een bloedverdunnen waarbij op de bijsluiter staat dat het ademhalingsproblemen kan veroorzaken.

Maar dit zijn ook de symptomen van hyperventilatie. misschien hyperventileer ik ook s'nachts ongemerkt.

Zou ik nu lijden aan hartfalen of zouden dat toch nog gevolgen kunnen zijn van stoppen met benzo's. Vreselijk moeilijk vind ik dat.

Dat is voor jullie wellicht ook niet simpel te beantwoorden?!

Maar heeft iemand , die geen hartproblemen heeft , en ontwent of gestopt is ook last van die verschijnselen? 

Benauwdheid , pijn op de borst lijken me logische ontwenningsverschijnselen , maar de rest....

Alhoewel...van pijn op de borst lees ik ook niets in de Ashton Manual..?

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ Kanarie

Ik wil je geruststellen dit zijn wel degelijk ontwenningsverschijnselen, ik zelf zit al 15 maanden in de ontwenning en heb nu nog lichte ontwenningsverschijnselen zoals Gaba ooit vertelde de symptomen sterven langzaam uit en dat is ook zo.  Het gaat hier niet om een gewone ontwenning maar wel ééntje met withdrwal. De symptomen waar jij last van heb had ik ook, heb maandenlang lopen hyperventileren had ook een zware druk op de borst (longen) net of er zat iemand op mijn borstkas. Dit was zeer beangstigend en met sommige momenten dacht ik echt dat ik ging sterven door gebrek aan stuurstof. Mijn longen deden ook veel pijn. Had ook veel pijn boven in de rug. S'nachts werd ik meerdere malen wakker door hevige hartkloppingen, gezweet en hyperventilatie. Dit was zo angstig om op deze manier wakker te worden toen dacht ik iedereen ligt hier lekker te slapen en ik lig hier maar af te zien. S'morgens werd ik altijd doodziek wakker, was mottig en had enorme braakneigingen. Dit allemaal heeft heel lang geduurd. Gelukkig is dit voorbij maar soms komt het wel terug maar dan wel minder heftig. Ook heb ik al maanden een gefluit in mijn hoofd maar deze is nu de laatste weken aan het verminderen is. Ik heb geen hartproblemen ik hoop dat dit jou een beetje kan helpen. Elke week kwam de dokter langs voor hartslag en bloeddruk. Misschien kan jij dit ook laten doen. 

En laat je niet bang maken door mensen die hierover totaal niks weten, de dokters zelf weten niks over de ontwenningsverschijnselen hoe zouden de anderen dan iets nuttigs kunnen vertellen. 

Maar als je echt bang bent ga dan eens langs bij je dokter. Ik denk dat niet alle symptomen in AM vermeld staan. Nog thans komt pijn op de borst regelmatig voor. Dit genezingsproces kan men met niks vergelijken er zit geen enkele logica in, het komt, gaat weg komt terug en dit zo lang tot wanneer het zenuwstelsel helemaal genezen zal zijn. 

Hopelijk ben je hiermee een beetje geholpen.

Sterkte aan jou, ellendig, moedig, benzozat. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

 benzoslachtoffer

Het is een grote steun dit te lezen dank je wel.

Ik heb even op dit forum een van je eerste berichten gelezen : 

Sulpiride 200mg (ad), Lorametazepam 1mg en Xanax 1mg. Elke dag gebruikte ik toen Sulpiride 100mg en Lorametazepam 0,5mg en af en toe Xanax 0,5mg gedurende ongeveer 2 maanden.

Dit is toch wel zeer weinig en bovendien niet zo lang genomen!!!??

15 maanden, Dat houdt toch niemand zo lang uit?

Een beetje van een gevaarlijke vraag....ik hoop niet dat ik je daarmee uit evenwicht breng..;

ben je zeker dat dit nog steeds afkickverschijnselen zijn?

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ Kanarie

Ja ik heb inderdaad heel weinig en heel kort ingenomen maar heb deze wel op nuchtere maag genomen aangezien ik niet kon eten door maagontsteking.  Ik denk dat dit komt omdat de dokter mij coldturkey heeft doen laten stoppen en hierdoor kreeg mijn zenuwstelsel een enorme dreun. De hoeveelheden en duur hebben geen belang. Gelukkig heb ik enkele maanden geleden een andere dokter en homeopaat leren kennen aan wie ik enorm veel steun heb. Ik behoor bij de weinigen die in een lange ontwenning mogen zitten, kijk naar Gaba dit heeft hetzelfde probleem. Ik weet wel dat ik helemaal ga genezen want vergeleken met vorig jaar zit ik nu al in de hemel ook al is alles nog niet voorbij. Ieder mens is anders ik hoop echt voor jou dat het niet zo lang zal duren. Je zou er stom van staan hoe sterk we zijn inderdaad het is onmenselijk lang maar stapje per stapje kom je er wel. Ik geloofde vorig jaar ook niet dat ik eruit zou komen maar zie nu.

Kanarie we zijn allemaal vechters de ene dag wat meer dan andere. 

 

13533049_10153592605896512_5017730003655

 

Liefs
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dankjewel benzo slachtoffer!

Vannacht na ruim 4 uur slapen wakker geworden met zWare Ademhaling, Leek Op Hyperventilatie. Net als jij benzo slachtoffer. Ook gezweet. Bizar, en gisteren aan 1 stuk 7 uur geslapen. Is onttrekken. Oorspronkelijke klachten , lijken terug maar is niet zo. Lijkt nu dosis afneemt wat grilliger te worden. Maar ik zet door, de 1,75 mg is bereikt. Begrip omgeving is moeilijk, is geen aanstellengte wat wij doen. Merk dat ik ook steun aan forum heb. Hoor van verslavingszorg dat lange ontwenning weinig voorkomt, de meeste lopen proces redelijk goed. Ik heb ook last van maar is nog behapaar. Voel nog niet voor om tempo te verlagen, heb opmerkelijk weinig last van prikkels, is slapen wat griliger en moeilijker gaat.

Sterkte aan ellendig, moedig, benzo slachtoffer en kanarie! We vechten ons er wel doorheen en van de benzo af.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank je wel benzoslachtoffer,

Ik vrees dat het bij mij ook zo lang zal duren. Maar ik hoop dan wel dat ik wat verbetering zal gaan merken. Anders vind ikdatbniet te doen.

Duizenden en duizenden nemen benzo's . Hoe zou het komen dat die daar allemaal geen last van hebben? En wij wel?

 

Ik heb vandaag een fietstocht gedaan van 30 km a 13km/h en voortdurend abnormaal geademd (hyperventilatie?) Het was een lange martelgang.Je zou je nooit kunnen inbeelden dat iemand die je ziet fietsen met een koersfiets en in koersuitrusting zo aan het afzien is.

Ik doe dit omdat ik denk dat dit goed is , maar ik twijfel er wel aan.

Ellendig, ik ben mijn positieve ingesteldheid weer kwijt....Ik heb dat enkel als ik me wat beter voel.Ik hoop dat dit bij jou nu zo is

 

Ik heb vandaag ook safraanpure gekocht en glutamine. Ik ga dat dus beginnen nemen. Magnesium neem ik al langer.

 

Ik wens jullie allemaal veel beterschap

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Angst, angst, angst en depressief. Ben wel buiten geweest vandaag. Maar ik word gek van de angst. Mijn denken is zo angstig. Ik krijg het niet gestopt. Het wordt alleen maar erger. Snak echt naar rust, innerlijke rust! Wil mezelf terug zijn! Hoe lang moet ik dit nog volhouden?

Ik ben zo boos, boos op de medische wereld!

Gaat dit geleidelijk aan stoppen of word je op een dag wakker en is dit rotgevoel verdwenen?

Druk op de borst heb ik ook soms en steken, denk soms ook dat ik het aan mijn hart ga krijgen. Deze morgend zware hyperventilatie, maar is overgegaan door ademhalingsoefeningen. Kreeg precies geen lucht meer. Maar kan geloven dat de angst bij jou nog groter is ivm met je hartproblemen, kanarie. Dus ik weet niet welke raad ik,je kan geven.

De lichamelijke klachten vind ik erg, maar de psychische zijn voor mij het ergst!

Ik hoop en bid dat we allemaal snel terug de oude worden!

Veel liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb er momenteel geen woorden meer voor. Maar ik zo ongeveer hetzelfde. ik ben ook radeloos en kan enkel denken en hopen dat het morgen beter is. Dat denk ik alle dagen! Ik ga al slapen...of toch proberen.

Laat ons hopen dat het ons inderdaad morgen beter gaat. En uiteraard is die wens voor aller lijders hier op dit forum

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het lijkt wel of we allemaal slechte dagen hebben op het moment. Bij mij ook zo.

 

Het is wel logisch dat er "zogenaamd" niet zoveel mensen lang last hebben van ontwenningsverschijnselen, omdat die gewoon door gaan met gebruiken.

Mijn huisarts zei dat niemand die ze voorgeschreven kreeg er mee kon stoppen. De huisartsen blijven ze dan gewoon maar voorschrijven. Zo valt het dus niet op.

Als er (bijna) niemand stopt, valt het dus niet op wie er veel last zouden kunnen hebben van ontwenningsverschijnselen.

 

Kanarie, wel een hele fietstocht die je gemaakt hebt. Ik heb wel gelezen dat je met sporten en bewegen beter rustig aan kunt doen, dat houdt ook de ontwenningsverschijnselen minder, dan wanneer je heel heftig gaat sporten.

Ik word al meteen kortademig als ik wat meer doe.

Pijn op de borst, benauwd, zware ademhaling, heb ik ook last van en schaar het onder de ontwenning.

 

Ellendig, ik hoop dat de angst gauw weer wegzakt. Ik weet ook hoe akelig angstgevoelens zijn. Ik probeer ze altijd maar te benoemen als ontwenningsverschijnselen.

En zeg dan tegen mezelf dat ik niet angstig ben, maar dat die ontw. versch. mij dat gevoel of gedachte geven. Als ik dat even vol houd en dan afleiding zoek, zak het vaak weer wat bij mij.

 

Benzozat, je bent goed bezig, doe het rustig aan. Je slaapt gelukkig regelmatig toch nog wel wat langer.

 

Benzoslachtoffer, fijn dat je schrijft dat het nu, na lange tijd toch veel beter met je gaat. Dat is goed om te horen. Want soms lijkt verbetering uit te blijven. Maar ook al duurt het bij sommigen lang, er is hoop: het komt goed !

 

Iedereen een lange, rustige nacht gewenst.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Volgens mij hangen er neveneffecten in de regenvlagen die hier voortdurend overvliegen ! Het lijkt wel herfst :(

Hier ook niet zo super. Ik zit nu op 2.94 mg en mag alweer een hold inslaan. Sta al 3 dagen op met een enorm hangover gevoel... lijkt wel of ik zwaar gedronken heb (terwijl ik nog nooit in mijn leven een druppel alcohol heb gedronken) triestig gevoel en wenen om het minste. Dus zal geen andere oplossing zijn dan even op mijn dosis te blijven staan. Het is hatelijk als je gewoon niet vooruit kunt maar te rot voelen kan ik niet hebben.

Hopelijk stellen jullie het allemaal wat beter vandaag !

Grtj x

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Idd het weer wil ook niet meewerken. Ik ben net uitgevlogen tegen mijn zoon en voel me hier enorm schuldig over. Ik zei dat ik niet mee kon naar de oma, omdat ik geen drukte kon verdragen. En hij zei dat er geen drukte was. Hij heeft ass en kan nogal fel discussiëren. Ik kan hier echt niet tegen momenteel. Pfff... Zo ellendig! Vooral de angst en de drukkende hoofdpijn zijn momenteel niet te harden. En het gevoel dat soms je eigen familie je niet lijkt te geloven is onmenselijk hard. De voorstellen om toch geen antidepressiva te gaan nemen. Ik vind het zo erg dat hier te weinig over geweten is, het zou al heel wat leed kunnen besparen!

Gaba, jij zei me dat je derde maand de ergste was, is het nadien fel verbeterd?

Hopelijk veranderd het weer snel en zo ook onze gevoelens!

Heb net nog eens wat video's bekeken en die van littlemissperfect geeft me terug wat moed. Benzo bullied you're not,crazy

Liefs,

Ellendig

bewerkt door Ellendig
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Moedig, terecht wat je zegt, veel mensen blijven maar door slikken en wij zijn zo moedig om er mee te stoppen, en degene met obtwenningsverschijnselen! ! Hoewel ik mij ook afvraag hoeveLe niet hun dosis verhogen omdat ze ook ontwenning krijgen? Voor ons beter datalijnen stoppen. Gaba heeft dat wel eens gezegd dat doorgaan ook geen optie is, je vergiftigt langzaam je lichaam met benzo dus beter af zonder! Wij zijn allemaal de benzo zat!

@Ellendig, als het kan probeer van de anti depressiva af te blijven, moet je ook weer afbouwen. Ben natuurlijk geen arts.

@Kanarie, goed bezig met fietstocht, hoop dat je je snel beter gaat voelen.

@Shakemarieke, kop op, elke dosis vermindering is er 1.

Zelf aan beter hand vandaag.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Moedig ,  Je hebt gelijk , sporten is iets waardoor de ontwenningsverschijnselen erger worden. Ik heb dat ook al ondervonden. Van zodra ik wat doe begin ik ook te hyperventileren.Dat kunnen allerlei kleinigheden zijn zoals trap oplopen , schoenveters dichtknopen, je wassen, iets optillen, fietskledij aandoen. maar eens mijn fietskledij aan kan ik wel traag en gelijkmatig zonder hyperventilatie fietsen. Als ik evenwel al aan het hyperventileren ben gaat het er niet mee over, integendeel. en dat was gisteren het geval.

 

Ellendig , ik vrees dat het voor je zoon zeer moeilijk is om te begrijpen hoe jij je voelt. "Normale" mensen kunnen zich niet indenken dat wij geen drukte kunnen verdragen. ik heb vandaag iets totaal gelijkaardig meegemaakt. Mijn vrouw wou fietsen naar een 15 tal km verder gelegen stadje waar er een kermis en een optocht was. Vermits ik nog de gevolgen had van de fietstocht van gisteren wou ik enkel kuierend fietsen en zeker niet naar ergens waar het kermis was. ...te veel volk ...te druk. Dat begreep mijn vrouw ook niet en ze is er alleen naartoe gefietst. Kwaad dat ze altijd overal alleen naartoe moet. 

Ik hoop dat je angst en je drukkende hoofdpijn grotendeels over is?

Ik heb vandaag tot 16h gehyperventileerd en alle bijbehorende verschijnselen gehad.Daarna ging het geleidelijk over en werd ik misselijk.Nu , 20h is alles over en voel ik me goed maar zeer moe. Het hyperventileren put je verschrikkelijk uit.

Ik wordt hier ook niet begrepen. Het feit dat het altijd wat anders is....pijn op de borst , hoofdpijn, misselijk ,hyperventileren...is natuurlijk niet iets dat "normale" mensen kunnen begrijpen. Allemaal inbeelding zegt mijn vrouw

Als we weer zijn zoals we normaal moeten zijn , drinken we er een op. Hopelijk volgende week....maar dat is waarschijnlijk te optimistisch?

 

Voor iedereen...dank voor de steun en een rustige nacht en morgen een goede dag gewenst

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vandaag kwam ik er achter dat ik eigenlijk meteen bij het beginnen met innemen van Diazepam me al ziek ging voelen. Ik nam het eerst onregelmatig in, op advies van de huisarts. Maar was in die maanden steeds heel onrustig, geirriteerd, benauwd, misselijk en duizelig.

Heeft iemand van jullie wel eens gehoord van de paradoxale werking van benzo's? of weet daar meer vanaf?

Ik heb gelezen dat dat voornamelijk bij jongeren en ouderen voorkomt, maar volgens mij had ik dat ook.

Ja, het blijft een ellende het hele diazepamgedoe en ik zoek nog maar steeds allerlei verklaringen voor mijn diazepam-ziekte en/of ontwenningsverschijnselen.

 

Sterkte allemaal

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Moedig,

Ik heb daar ook al van gehoord . Dat staat op de bijsluiter. ik weet er wel niets meer over.

Ik denk dat ik dat ook had.Ik herinner me maanden geleden dat ik om 19h 2mg Diazepam nam , me onrustig en slecht voelde en nog 2mg nam. Een uurtje later voelde ik me nog onrustiger en slechter.

 

Heel in het begin nam ik ook heel sporadisch een kwart temesta van 1mg. 1 a 2 keer per week of nog minder en ik herinner me dat ik toen regelmatig misselijk was . Maar geen haar op mijn hoofd dat een verband legde met die kleine hoeveelheid.Vooral omdat ik wist dat er duizenden en duizenden zijn die 1mg nemen elke avond.

Het is nu pas dat ik me realiseer dat 1/4 temesta van 1mg toch nog het equivalent is van 2,5 mg diazepam (volgens AShton Manual) en mijn misselijkheid toch misschien daarvan kwam. Nu pas realiseer ik me wat voor vergif  dat is.

 

Het kan natuurlijk niet , maar laat ons eventjes fantaseren: veronderstel dat vanaf morgen geen enkele benzo nog bestaat, dat men de productie volledig stillegt...Wat voor  ellende zou er dan niet ontstaan! Massa's mensen die zich zo ellendig voelen als wij...

 

 

Slaap wel

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi allemaal,

Ik heb heel de dag in de zetel doorgebracht. En nu weer meer last van de zenuwirritatie in mijn nek, waardoor ik pijn heb in mijn schouder en arm en vingers tintelen. Hiervoor ben ik al 9 weken naar een kine aan t gaan. Dit is ook begonnen een paar dagen na stoppen met de benzo. Wat een rare verschijnselen dat we allemaal krijgen!

Kanarie, fijn dat je even rust mag hebben! Snap je verhaal van niet naar drukke plaatsen te willen gaan! En ene drinken doen we ooit zeker, maar volgende week zal iets te snel zijn denk ik. Alhoewel we de hoop moeten blijven houden he!

Moedig, ook ik had al verschijnselen tijdens gebruik. Ik deed mijn capsules open en deed er altijd wat uit, maar natuurlijk was dat nooit evenveel. Het was op gevoel. Ik wilde niet teveel innemen, alhoewel ik nog niet wist van heel deze hel toen. Maar ben altijd al tegen medicijnen geweest en wil liefst zo weinig mogelijk innemen. Ook probeerde ik soms om ze niet in te nemen. En hierdoor heb ik waarschijnlijk de paniekaanvallen gekregen, waarvoor ik dan weer telkens een temesta kreeg bij de dokter. Dus na 5 tot 6 maanden gebruik was ik eigenlijk slechter als daarvoor en stopte ik CT met de medicijnen. Ik had het anders gedaan moest ik weten wat ik nu weet. Maar wist dit alles pas eens ik volop in de ontwenning zat. Omdat ik begon te zoeken op internet. De tweede dag na stoppen, brak de hel los. Ik kon niet meer uit mijn bed, kreeg hevige paniekaanvallen, psychose achtige gedachten, zweten vooral aan handen en voeten, angst, koud en dan weer warm, buikklachten, brainzaps( die had ik tijdens gebruik ook de laatste maanden), kon niet tegen het minste geluid, ... Ben waarschijnlijk nog dingen vergeten. Dit duurde een dikke week. Daarna ben ik toch beneden geraakt en verdwenen er een paar verschijnselen zoals zweten. De brainzaps zijn ook verdwenen, maar af en toe komt er nog eentje door. Hierna werd ik depressief en ook de angst bleef en is er nog steeds. Ik voelde mij soms iets beter en heb zelfs vorige maand een paar dagen goed geweest. Helaas voel ik me sindsdien terug slechter. Het lijkt soms de ergste periode nu te zijn. Depressief, depersonalisatie, angst, hyperventilatie( maar dit krijg ik onder controle), heb soms het gevoel dat mijn benen niet mee willen, dat ik niet meer weet hoe ze te gebruiken, de zenuwirritatie is er nog steeds, huil heel veel, voel me schuldig, ...

En dit allemaal door deze rotte medicijnen en artsen zonder verstand! Ik ben uit mezelf ook al wel een gevoelig persoon en wat angstig, maar nooit heb ik dit meegemaakt, toch niet in deze mate. Als ik terug zie naar de momenten dat ik ook wel niet goed was, besef ik nu dat ik toen ook af en toe een benzo nam of een ad en dat dit het telkens erger maakte! Ik heb niet zo een gemakkelijke thuissituatie, waardoor ik overspannen raakte.nmaar nog eens, dit heb ik nooit meegemaakt.

Benzozat, leuk dat je een beter momentje hebt, geniet ervan!

Shakemarieke, hoop dat je je snel weer terug wat beter mag voelen!

Trouwens dat hoop ik voor ons allen!

Liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ellendig , ik denk dat je nek schouder en vingerproblemen wel vanzelf zullen verdwijnen als de ontwenningsverschijnselen verdwenen zijn.

De hele dag in een zetel doorgebracht? Kan je dat? Zit je daar dan rustig? Ik ben daar veel te onrustig voor. Ik loop rond in de tuin en in huis. ik ijsbeer.

Ik heb ook allerlei dingen waarmee ik naar alle mogelijke specialisten kan gaan

Druk op de borst ...hup naar de cardioloog....Ik heb er natuurlijk wel één , maar ik zou hem alle dagen kunnen bellen.

Oorsuizen ...naar neus keel en oorspecialist

Af en toe heb ik gezichtsstoornissen (draadjes in beeld ) ...naar oogarts

Duizelig ....naar neuroloog

Slokdarmkrampen.... naar maagspecialist.

Hyperventilatie......naar kinesist   ...dat doe ik. 

Depressief .....psychiater ...heb ik

Ik heb er waarschijnlijk nog wel vergeten..

 

Ik kan elke dag naar een andere "hulpverlener " gaan , maar dan pas ben ik gezien want ze zullen allemaal wel iets vinden om me verder te "behandelen". Beter zou ik er echter niet van worden , maar zij wel. Ze zijn ook allemaal zo onwetend wat betreft benzo's dat geen enkele de link zou leggen met ontwennen.

En in feite is er geen enkele specialist die iets kan doen, ook de psychiater niet.

Er bestaan vele soorten specialisten, enkel een benzospecialist bestaat niet.

En toch sta ik opgeschreven op de wachtlijst van een angst en stemmingskliniek. ALS ik dan besluit binnen te gaan krijg ik gegarandeerd een angststoornis opgeplakt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vannacht om 4h hyperventilerend en misselijk wakker.

Hyperventileren en misselijk , pijn op de borst waarschijnlijk voor de hele dag. En bovendien heel alleen vandaag....

onmenselijk eenzaam!

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier ook bijna niet geslapen. De drukkende hoofdpijn en onwerkelijkheidsgevoel zijn niet te harden. De spieren in mijn nek zitten pot vast. En daardoor angst, dus meer spanning, meer klachten. Ga proberen afleiding te zoeken. Het komt wel goed!

Liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het is zover. Men heeft me gebeld: ik wordt opgenomen. donderdag om 15h moet ik binnen.Ik heb ja gezegd.

Ik neem mijn computer mee . Ik heb een kamer alleen. Maar ik weet natuurlijk niet als ik daar internettoegang ga hebben.Ik denk en hoop het.

Verdriet , verdriet verdriet....hyperventilatie pijn op de borst....de mooiste maanden van het jaar binnen.

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...