Spring naar bijdragen

Stoppen


Gast Lars

Aanbevolen berichten

Bespreek je onzekere punten met je begeleiders Lars,
je kunt in principe ja zeggen (met een tenzij...... erbij als er twijfels overblijven); dan kun je je terugtrelken als je alsnog te spannend vindt over 2 weken, maar er vol in gaan als in die tijd je merkt dat je stevig/stabiel blijft. En is het niet te ver, dan kun je zelfs halverwege nog afhaken. Ook met je dochter bespreken dus, dan heb je er alles aan gedaan en kun je je lekker gaan verheugen op kleindochter en fam.weekendje. Het feit dat het je gevraagd wordt betekent dat je welkom bent en zij er blijkbaar al over gepraat hebben en wel het vertrouwen hebben, en er gewoon zin in hebben ook.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

13 uur geleden zei Lars:

 Als ze het maar niet uit medelijden doet en er eigenlijk geen zin in heeft. Dat zou ik kunnen vragen. Wat als ik me daar niet goed ga voelen en depressief ga zitten zijn? Aan de andere kant... gewoon maar gaan?  Misschien doet het me juist wel goed. Ik weet het even niet. 

Lieve Lars, ik gun je een fantastisch weekend met je dochter/schoonzoon en kleinkind!!!

Als je echt bang bent dat ze je alleen vraagt uit medelijden, kun je dat inderdaad aan haar vragen. Het neemt veel spanning weg en de kans dat je dan kunt genieten lijkt mij groter. Je mag ook best zeggen dat je je onzeker voelt, neemt ook alweer spanning weg. Tenminste bij mij werkt dat zo.

Ik hoop dat je gaat:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 uur geleden zei Lars:

Dat is het probleem ook ik heb nog steeds heel weinig vertrouwen en geloof misschien ook in mezelf. Haal mezelf constant naar beneden. Geen zelf liefde zou Hut zeggen. 

Heel herkenbaar Lars. Het is ook moeilijk als je zolang negatieve boodschappen hebt gekregen! Dat leidt tot overtuigingen die heeeeeel hardnekkig (kunnen) zijn, helaas. Geef niet op Lars! 

Ach moet je horen wie het zegt

De, om met Haddock te spreken,  "hetzelfhetbijltjeerbijneerwillengooiende"

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...