Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Geplaatst

@Roberto heb nooit gezegd dat ik denk dat jij op mij verliefd bent. Wel dat je mij aan het stalken bent(komt op mij zo over omdat ik geen autist ben) Op 4 berichten een antwoord quoten etcetera kom op man. Meisjes plagen kusjes vragen toch? Ook geldend voor jongens en mannen. 

Jouw laatste antwoord vind ik integer. Je doet het niet voor die man, maar ga het eens ooit voor jezelf doen.

Geplaatst
6 minuten geleden zei Smaragdie:

Niet geheel waar was ook nuchter maanden toen. Je bent gewoon  een. Standvastige eigenwijze maar wel lieve man. Net als @Oskar.

Damn dat vind ik toch leuk om te horen, en dat nadat ik je zo vreselijk vaak verwenst en geblokkeerd en uitgelokt heb en weet ik wat niet allemaal nog meer.

Jij bent ook lief en mooi dat het zo goed met je gaat. 

Geplaatst
25 minuten geleden zei brazer:

vandaag weer hutspot.

nu de resten van gisteren opgebakken, tot er een korst ontstaat.

niet een totaal ander gerecht, maar wel super lekker.

Echt je schouderkarbonades 1,5 uur in de pan? Gaat dat niet verschrikkelijk taai worden?  Frietjes tomatensalade en hamburger in de sauna nadien. Lekker niet koken. Heerlijk na 5  nachtdiensten en moe. 

Snap je @Robertomijn overleden partner was ook zo, ook zijn dood geworden.

Geplaatst

Ik heb vandaag old skool gehaktballen gemaakt. Zo lekker is dat. Zeker met een forse lik mosterd. Mijn kinderen zijn er helaas niet dol meer op. Maar vandaag had ik ze gedraaid zo groot als pingpongballen en vonden ze het heerlijk. Alles zit altijd tussen de oren 🙂

Geplaatst

Een onbekend soort vis in de olie/roomboter gebakken, aardappelpuree ( aardappelen schillen, koken, een klein pannetje met een pak roomboter op heel laag vuur smelten en die klaren dan salie erbij ff door laten garen dan aardappels afgieten boter afgieten door een zeef zodat de salie in de zeef blijft en dat door de piepers heen en je hebt restaurant waardige puree ) en groente , sperziebonen uit de diepvries 

Geplaatst
1 uur geleden zei Smaragdie:

Echt je schouderkarbonades 1,5 uur in de pan?

niet taai, maar wel hard krokant, het ligt als het ware te frituren, einde rit.

het gaat mij vooral om de smaak die zo ontstaat, met speklappen gaat het ook

Geplaatst
1 minuut geleden zei brazer:

niet taai, maar wel hard krokant, het ligt als het ware te frituren, einde rit.

het gaat mij vooral om de smaak die zo ontstaat, met speklappen gaat het ook

Je zal wel gelijk hebben maar karbonades worden nooit geen spek lappen 

Geplaatst

@Jac goed bezig.

 

ik lees dat je de boter klaart, maar er niet in bakt. Doet dat er toe voor de smaak van de puree?

trouwens een heel pak roomboter van 250 gram?? dat zal wel smeuig worden.

Sperziebonen uit de diepvries, niks mis mee,  spotgoedkoop en zonder al dat zout wat in glasconserven zit.

snap er altijd weing van dat gezond eten duur zou zijn, aardappelen 40-50 cent per kilo, pakje koolvis, drie euro, de

sperziebonen , klein klontje boter en hoppa.

Geplaatst
10 minuten geleden zei Smaragdie:

Dank allen! En  Brazer okay. Ik ga het morgen  ook proberen hmmm 

@Claudiusalles okay met u?

Nee niet echt. Ik ben spijtig genoeg weer aan't drinken. Na bijna twee jaar nuchter door het leven te gaan. Welkom terug hier

Geplaatst

Op deze manier verspil je teveel gas en ik doe dat ook zelf met sucadelappen. Dat moet idd uren maar niet karbonades en speklappen. Hard aanbakken en zacht afmaken maar ik bemoei mij er verder niet mee.

Dank allen btw X

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...