Spring naar bijdragen

Donderdag 18 augustus 2022


ikkanhet

Aanbevolen berichten

MULO nog... ik ben van het tweede jaar mammoetwet, HAVO.

Zootje was het. Twee jaar geen natuurkunde gehad, een jaar geen Engels, in examenjaar maar twee weken Duits gehad, en -en dat maakt alles weer helemaal goed, twee hele jaren geen gymnastiek.. :)

bewerkt door Kohtje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Koffie jij?

Leuk, die verhalen over zwemmen. Ik kom net terug van een weekje Zeeland, en heb daar in de Schelde gezwommen. Heel zout. Dat gaat overal in zitten, vooral mijn ogen hadden er last van. Ik had prachtig weer, 30 graden is aan de kust een stuk beter uit te houden dan in de stad.

@lady jane wat stoer dat je gisteren baantjes in de regen zwom, en vandaag ook alweer gaat. Buiten zwemmen is heerlijk. Ik merk wel dat ze de verwarming lager hebben gezet, het buitenbad is 's ochtends nu ijskoud.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heb een nieuwe laptop en wachtwoord kwijt. Wachtwoord opvragen lijkt niet te werken. Dus maar een nieuw account aangemaakt. 

Het ruimt wel lekker op. Allemaal cursusmateriaal en andere spullen die ik niet meer nodig had, zoals over stoppen met roken en een dagboek van toen ik overspannen was, weg gedaan. Opgeruimd staat netjes. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Brrr ja dat is helemaal stoer. Buiten zwemmen terwijl het buiten kouder wordt. Ik zou het wel willen, rationeel gezien lijkt me dat heerlijk en heel weldadig. Maar ik ga als het kouder wordt toch liever naar een verwarmd zwembad. Ik geloof dat ik nog een dikke week buiten kan zwemmen. Heb nog drie keer op mijn kaart staan. Per 1 september alleen binnenbad mogelijk bij het zwembad waar ik zwem.

Ik ken wel mensen die elke week in het kanaal zwemmen hier in de buurt. Die vinden het water nu te warm. :wacko:  Wim Hoff methode gevolgd (de ijsman).

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...