Spring naar bijdragen

Ik heb een drankprobleem en nog wat anders.


Claudius

Aanbevolen berichten

2 uur geleden zei Claudius:

Had ik dat niet geplaatst ? Verschoven rugwervel door jaren krom te lopen. 

De kans is groot dat je dat inderdaad al geplaatst had en dat ik weer eens wat gemist heb. Dat gebeurt me met grote regelmaat. Dat neemt niet weg dat zoiets flink AUW AUW doet en erg frustrerend is. Ik loop zelf al bijna 30 jaar met scheve schouders na een aandoening en heb daardoor spier- en zenuwpijnen in m'n armen en handen waar niets aan te doen is.
Alleen pijnstilling geeft wat verlichting.

Sterkte, Claudius. En ja, goed dat je nog een tijd min of meer verbonden blijft aan de kliniek. Al ga je dan niet met reuzenstappen vooruit, probeer niet te gaan drinken want dan ga je in één keer weer met een reuzenstap áchteruit.
En dat zou je niet moeten willen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Dag 81 in de kliniek, nog geen einddatum in zicht, verleden Donderdag nog een gesprek met een psychiater gehad, ze wil vooral het onderzoek naar het autisme spectrum stoornis eerst laten doorgaan en nog paar zaken geregeld zien voor ik weer defenitief naar huis ga. Zoals een zinvolle daginvulling. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Oskar Verveling is in de kliniek ook wel een probleem. Dat had ik eerlijk gezegd zeker niet tijdens mijn vorige drie kortere opnames. De bewoners groep "patiënten" is nu ook veel kleiner (10 bewoners, in de Paaz minstens 24 bewoners), er was bij mijn vorige opnames steeds wel iemand die met me wilde praten tussen de sessies. Momenteel ben ik nog thuis, aan mijn vertrouwde computer. Om 20 uur moet ik weer in de kliniek zijn. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...