Spring naar bijdragen

Decemberpact 2020, voor een droge, niet knallende en vooral een gezonde kerst en oud & nieuwjaar


Tatum

Aanbevolen berichten

De sneeuwgebieden zijn dicht. Dus geen skiën of langlaufen. Niet getreurd, er is genoeg te doen. We kunnen het kasteel en de kathedraal in Vaduz bekijken. Als we er naar toe lopen, zijn we lekker buiten en waaien we uit. 
@Tatum: is je rug weer wat beter? 
@Jannigje: wat ben je stil. Alles oké?

@Lieke7777: waar brengt de kameel ons daarna naar toe? Kun je een tipje van de sluier oplichten?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen @niks: nou en of! Mini niks ziet vandaag voor het eerst sneeuw. Er ligt zo’n 70 cm:

1-1 van 1 skigebieden

Hoogte skigebied 1600 m - 2000 m (verschil 400 m)
Skigebied gesloten Binnenkort open 
Sneeuwhoogte 50 cm (Dal) 70 cm (Berg)
Pistes 0 km van 23 km open
Liften 0 van de 7 open
 
1-1 van 1 skigebieden
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Maja heb mijn ogen uitgekeken  op station München  vannacht  was erg leuk om te zien en daarna  weer lekker door slapen  ..vind het wel knus hoor dat er zovelen om mij slapen  allemaal  in het eigen  bedje en toch  knus samen.

 

Moet  vandaag  nog  even  kijken hoe  de reis  verder loopt  .. door de vraag naar sneeuw  ben  ik naar onder genavigeerd  ipv de weg boven  Berlijn  ..  maar het wordt vast  een leuke  bestemming   .. wel is zeker  dat we naar het noorderlicht  gaan iig .  :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Maja, nee rugpijn is er nog. Ik ga vandaag niet naar werk, maar naar de dokter. Kwam opeens erg extreem opzetten. 

Mijn gevoel hierover: zondag zat ik onverwachts geestelijk vast door onverwachte herinneringen en wat dat losmaakte. Maandag lichamelijk vast. Dat heeft met elkaar te maken. De laatste weken kwam er erg veel op me af. Lekkage bij een buurman die bij mij vandaan zou moeten komen. 5 weken lang elke vrije woensdag om 7.30 uur of 08.00 uur mensen in huis die moesten komen kijken. Ze hebben wel een kast met standleidingen open geschroefd, maar er komt niemand om het weer dicht te maken. Ik ga vandaag weer bellen. Ik zou het zelf wel kunnen, maar heb daar helemaal geen zin in. Lekkage komt niet van mij af, ik heb er niets mee te maken. (lees: frustratie!).

Ik heb wel besloten om vandaag te zorgen dat het gezellig wordt in huis. De kerstboom staat. Nu nog wat opruimen, schoonmaken en een fijn sfeertje in huis creëren.  Sky radio aan. Om mezelf denken en mezelf het gevoel geven dat ik de moeite waard ben voor mezelf. Om het gezellig te maken. Vanaf volgende week vrijdag heb ik 2 weken kerstvakantie. :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Tatum Het is ook niet niks wat je achter de rug hebt. Niet gek dat je daar gestresst van raakt. Stress slaat dan gemakkelijk op je spieren. Zo is de cirkel rond. 
Ik heb er ook geregeld last van en mijn huisarts zegeboog altijd  bewegen en pijnstillers innemen. 
Dus @Lieke7777: kun je een bestemming uitzoeken waar je ook een flinke wandeling kunt maken? Dan ga ik met @Tatum aan de wandel. Heeft nog iemand zin om mee te gaan met de surprise wandeling?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Haha @Lieke7777: omdat alleen jij de bestemming weet, is de wandeling die we straks gaan maken voor ons een surprise, maar voor jou niet. Maar ik weet het goed gemaakt: zodra wij de bestemming weten stippel ik een wandeling uit die ook door @Bob te paard gemaakt kan worden. Is jouw paard beslagen met sneeuw hoefijzers?  

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...