Spring naar bijdragen

Vrijdag 17 april 2020


Maja

Aanbevolen berichten

1 uur geleden zei Bor:

Laat.

Maar Chinees.

Mag hopen dat dat niet door mij kwam? Hoop dat het gesmaakt heeft. Erg blij met je maar dat wist je al.

Mijn  jongste nichtje appte mij of ik morgen op haar en haar broertje wil passen, haar pap(mijn broer) moet werken, eigen bouwbedrijf. Voor het eerst dat ik een app kreeg, zo jong en dan al mobiel?? Ben echt oud aan het worden. Heb natuurlijk ja gezegd. 10:30 ben ik er. Wat ben ik blij dat ik niet gedronken heb, meen ik serieus. Anders had ik dat kind dit nooit kunnen toezeggen.

Bedankt allemaal, niemand uitgezonderd, meen ik echt!

Ga wel slapen, wil er fris uitzien morgen, WEG  betraande ogen.

:moon:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

12 uur geleden zei Maja:

@lady jane en @bolletje: hebben we rond de watertoren heel wat voetstappen neergezet. Scheveningen?  Stel je er niet te veel bij voor. Vergane glorie en lelijke hoogbouw. Ook de havens herken je niet meer terug. Heb zelf heel wat jaren terug genoten van de verhalen van oud vissers in museum Scheveningen. Zij waren suppoost en ik stagiair. Dwalen door de stoffige zolder vol spullen waarvan ik geen idee had wat het was. De vissermannen (met zelf aangebrachte tatoeages en met de flessen jenever stiekem onder de balie verstopt) vertelden er graag over. Mijn Haagse wieg stond in de escamplaan. Een vrij troosteloze straat. Heb ik het nu veel fijner getroffen!

Hahaha leuk kranten ophalen bij de Oranjeflats en dan dat hele rot eind terug lopen naar de Jurriaan Kokstraat, (ongeveer 3 kwartier) Om ze daar in te leveren voor 10 cent waar ik dan op de hoek van de Badhuisstraat  bij de drogisterij zwart wit of drop ging kopen en vervolgens uit deelde aan andere kinderen. In die straat zat ook een slager waar iedere dag een Mechelse herder voor de deur zat. De hond stikte van de schurft, maar als ik langs lieg ging ik altijd naar hem toe en liep hij met me mee naar school. Dat waren leuke tijden hé? Toen kon je nog een verse haring kopen voor een kwartje, en een puntzak friet die je als kind moeilijk kon vast houden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...