Spring naar bijdragen

Vrijdag 27 september 2019


Lika

Aanbevolen berichten

Lekker, pannenkoeken! Ik heb soep gegeten. Met een zak oosterse roerbakgroente; shii-take, paksoi, rode ui. Beetje gember, knoflook en peterselie erbij. Roerbakken, bouillon erbij, vissaus en ketjap. 

Eerst zocht ik mijn kastjes af naar een blik van iets, omdat ik geen zin had om te koken. Dit is een supersnelle lekkere en gezonde soep. In 10 minuten klaar.

bewerkt door Lonster
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik vind het wel voor te stellen dat je even wacht met dit nieuws omdat hij nu misschien niet bij mensen is die hem op kunnen vangen. Het is niet zo dat je het blijft verzwijgen. Lijkt me vreselijk wat je met je moeder hebt meegemaakt, maar stop niet alle spanning in deze boosheid. Dit is echt wat anders,  toch?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Er is zojuist bij mij een ruit ingegooid. Door (waarschijnlijk)een pervers iemand die een paar minuten ervoor nog met me probeerde te praten, excuses enzo. Ik nam het niet aan en wees hem door mijn raampje een zo prettig mogelijke nacht. Maar feit is: Hij is een TBSklant en hij heeft mij ook geschaad. Ik heb alleen geen aangifte gedaan. Ik was niet zijn enige 'slachtoffer'  anderen hebben wel aangifte gedaan en nu loopt ie nog los? Wat een wereld,dit.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...