Spring naar bijdragen

Vrijdag 4 januari 2019


MarQ

Aanbevolen berichten

5 uur geleden zei Sober:

Goedemorgen. Gaat hier rottig. Is fout gegaan. Er gebeuren zulke heftige dingen, ik kon geen weerstand bieden. Bekende verdoven dus. 

Dat word weer penningen inleveren. Zo weekend Nog een paar weken en dan is het klaar bij revalidatie dan kunnen ze niet zoveel meer voor me doen 

Dagpact:

MarQ

Gekko

Wendy

Clean 66

Kohtje

Rupsjenooitgenoeg

Jacqueline 

Sober

Lars 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei Etty:

Misschien balen ze dan wel omdat ze net denken dat ze het goed hebben geregeld, maar ze zijn aangenomen om dit soort dingen op te lossen.  Of praat ik hier teveel als een softe werkgever?  

Of is dit een ego dingetje, status verlies, gezichtsverlies enzo?  ('jij weet ook niet wat je wil')

Maar dat soort dingen worden hier meestal niet opgelost, management ziet het meestal niet als haar taak om problemen vd organisatie op te lossen. Dan willen ze wel ff 10 minuten met je praten met de deur dicht en daarna is het nou succes weer hè!

Wat hier het beste werkt is gewoon je muil houden en doen wat je zelf wilt :) Ik zat eerst in een kantoortuin, daar werd ik gillend gek van elke 2 minuten onderbroken te worden. Toen ben ik in een leeg kantoor gaan zitten maar mijn toenmalige baas zei, ik wil niet dat je daar steeds zit. Toen ben ik er 10 minuten gaan zitten om ff rustig te werken en de dag daarna 15 en de dag daarna 20 en een paar maanden later was het mijn kantoor geworden. Niemand had me zien verhuizen :D 

Zo ga ik ook weer terug naar 100% sales als een gesprek met de nieuwe chef niks oplevert. 

Zo sneaky ben ik anders niet maar ik was verbijsterd hoe feilloos het werkte :) 

Ach en misschien speelt er ook wel wat ego mee, hoewel dat boven de 45 een kinderachtig concept is ;) 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

 

6 uur geleden zei Sober:

Goedemorgen. Gaat hier rottig. Is fout gegaan. Er gebeuren zulke heftige dingen, ik kon geen weerstand bieden. Bekende verdoven dus. 

Sober  dat is gel#$& natuurlijk kun je wel weerstand bieden. Maar als je dat blijft denken dan voel je je een slappeling. En een slappeling mag gaan drinken of zo?

De heftige dingen kun jij aan zonder drank, maar jijzelf bent verantwoordelijk hoe jij met de heftige dingen om gaat. Jij bent verantwoordelijk voor de eerste slok niet die heftige dingen.

Zorg als je trek krijgt dat je gaat eten, heel veel. Concentreer je niet op de trek, maar accepteer het wel. Die trek gaat over maar als je er aan toe geeft, heeft het lichaam en de geest weer alc. geproefd en is het weer veel moeilijker om te stoppen. Je bordje wordt veel zwaarder, en dat alles voor een paar uurtjes namaakplezier.

Kom op je kan het.:lips:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat ik niet begrijp @Sober je hebt een heel team om je heen staan alle dokter van je weten van je alcohol probleem de huisarts die bijna dagelijks langs komt verslaafde arts en dan je geweldige groep en je maten nog. Blijkbaar is alle hulp dus nog niet genoeg of is het een kreet om hulp aandacht

Link naar opmerking
Deel via andere websites

8 minuten geleden zei wendy:

Lars kan zich inderdaad niet verplaatsen in zijn medemens. Jij ook fijne avond sober.

Ah je kent mij goed ik bedoel het heel serieus en ook een kreet om aandacht of om hulp hoeft niet negatief te zijn. Denk dat iedereen dat wel eens heeft of gehad heeft 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...