Spring naar bijdragen

Jen

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12.206
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    10

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

1.660 profielweergaven

Jen's Achievements

Oudgediende

Oudgediende (4/4)

  1. Jen

    Zaterdag 5 januari

    Zo herkenbaar allemaal. Mijn knoop momenteel: Enerzijds voel ik aan dat ik niet de draagkracht heb om iets te doen, en lijkt het me voor niemand goed als ik uiteindelijk een zenuwinzinking zou krijgen. Anderzijds, wat met het schuldgevoel als ik me achteraf afvraag of ik toch iets ten goede had kunnen veranderen? Zelfs als dat schuldgevoel onterecht is, zal het aan me knagen en ook niet helpend zijn.
  2. Jen

    Vrijdag 4 januari 2019

    Eigenlijk snap ik ook niet goed waarom er gediscussieerd wordt over triggers, in de zin van 'ik snap niet dat je daardoor getriggerd wordt'. Nu ja, ik snap wel enigszins waarom dat gebeurt, maar ik zie niet in hoe dat zinvol kan zijn. Ik heb de indruk dat iedereen andere triggers heeft. Zelf kan ik bijvoorbeeld moeilijk overweg met verveling, en dat zullen anderen dan weer niet begrijpen. Het zou me alleszins niet helpen als iemand dan zegt 'wie gaat er nu drinken omdat ze zich verveelt, ik heb veel zwaardere problemen'. Enfin, dat waren mijn bedenkingen.
  3. Jen

    Vrijdag 4 januari 2019

    Ik vind het net heel moedig van @Sober dat ze eerlijk is. Makkelijk is dat niet.
  4. Jen

    Vrijdag 4 januari 2019

    Dat lijkt me alvast een heel gezonde en verstandige houding @bumperjim
  5. Jen

    Vrijdag 4 januari 2019

    Ik zit zelf ook een beetje in de knoei met het tweede deel. Soms zijn er redenen om niet te vechten. Al met al wel een goede uitspraak.
  6. Kalmeerpil genomen. Neem ik wat veel de laatste tijd, maar het mag van dokter. Heb alweer veel te veel gerookt, dan is kalmeerpil het kleinere kwaad. En ook niet per se een kwaad, als het gewoon een tijdelijke remedie is he. Het moet een beetje leefbaar blijven.
  7. @Bor ik denk dat ik me voornamelijk heb afgevraagd wat ik best zou doen. Ik heb even met een vriendin gechat, wat dan weer leidde tot is iets opzoeken op internet maar ik weet niet meer goed wat. Ik heb een aantal keer naar mijn gsm gezocht omdat ik die constant op een andere plaats had gelegd en niet meer wist waar. Ben een aantal keren gaan checken of de waterbakjes gevuld waren want ik was niet meer zeker of ik dat al gecheckt had. Ik denk dus dat ik voornamelijk heel veel onbewuste handelingen meermaals heb uitgevoerd.
  8. Om twee uur bemerken dat de honden onrustig zijn, wat er doorgaans op wijst dat je nerveus bent, en dan beseffen dat je drie uur geleden van plan was om koffie te drinken en je afvragen wat je nu eigenlijk allemaal gedaan hebt drie uur lang. Zucht.
  9. Jen

    Zondag 30 december

    Hoe het voor jou is om dagenlang op kinderen te passen, kan ik totaal niet inschatten. Maar die onzekerheid die er blijkbaar ook nog bijkomt als zij vaak op het laatste moment de plannen veranderen, daar zou ikzelf erg moeilijk mee om kunnen gaan. Ik vind het dus wel behoorlijk knap van je dat je je er doorheen slaat. Chapeau.
  10. Jen

    Zondag 30 december

    Ik ken de achtergrond natuurlijk niet spirit, maar als ik op het verhaal afga, een schoondochter die zich eerst een beetje ziek voelt en nu doodleuk naar de film is. Tja. Beetje bedenkelijk. Ik wens je veel sterkte en alvast een goede nachtrust, voor nu of voor straks.
  11. Jen

    Zondag 30 december

    Om 12 uur overvalt het me altijd. De combinatie van 'pff was dit het nu' en 'iedereen amuseert zich nu te pletter'. Iets in die zin.
  12. Jen

    Zondag 30 december

    Heb ook een hekel aan oud en nieuw. Vind het altijd deprimerend. Kan niet helemaal uitleggen waarom. Ik word al down als ik 'happy new year'van abba hoor haha.
  13. Ik heb geen idee wat ik ga eten. Heb wat simpele dingen in huis. Misschien gewoon brood en kaas 'le vieux pané'. Om te toosten had ik alcoholvrije mojito in huis gehaald, best lekker en toch beetje feestelijk. Nieuwjaarsdag, dan doe ik eigenlijk nooit iets speciaals. Denk niet dat die dag moeilijker wordt dan een doorsnee dag. Alleen vervelend dat er dan weer eens niks open is, geen winkels, geen horeca, ach ja. Gewoon gaan wandelen misschien.
  14. Jen

    Zondag 30 december

    Hihi @lady jane Duvel is ook mijn grote gevaar, grappig genoeg. Ik heb het dan ook nooit in huis.
  15. Jen

    Zondag 30 december

    Ik heb niet eens feestelijk eten in huis gehaald...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...