Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Sober

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1033
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

1 Volger

Over Sober

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

673 profielweergaven
 1. Sober

  Sober

  Hoi. Groetjes. Morgen weer oncoloog. Spannend. Weer. . Beetje lumc moe. . Had vandaag fijne ontmoeting met Vrienden. Dat is mooi. En lieve telefoontjes. Godezijdank weten ze niet dat ik op een hondenrondje na tot 2 uur vanmiddag op bed lag. En naderhand rond 9 weer lag. Hoeft ook niet. Morgen zkh de oncoloog en donderdag uitslag. Zin in ziekenhuisrust. Effe niks ofzo...lijkt me jofel. Maar ook heel dankbaar. . Slaap goed mensen. Dankbaar dat ik door mag. De 4x kanker en EDS zitten me op het moment niet in de kouwe kleren.lig veel op bed. Veel pijn .doet ook geestelijk veel met mij. Droog staan is soms een klus .maar ik klaar de klus.. Maar ik haak ook wel weer wat en puzzel wat en lees. Heb zelfs vandaag rondje (in de b uurt en " onder toezicht") gefietst op de elobike. Met hondemeisje trots voorop in de mand. Kleine. Hele kleine stapjes. Maar t zijn stapjes.
 2. Sober

  SONGFESTIVAL

  In terminis. Zeker. Vorig bericht is foetsie. Geeft niet. Hij zong de sterren van de hemel. Deze dame niet geheel.
 3. Sober

  Zondag 19 mei 2019

  Goed van je. I.i.g geen drankzooi. Sterkte. Avonddirnst tandarts ?
 4. Sober

  Zaterdag 18 mei 2019

  Dank je. @Smaragd. Je hebt gelijk. Ga ik me weer zitten verdedigen. T was puur goed bedoeld. Regelrecht vanuit mijn hart. Dat was t zeker. Ik leer.. En nu log ik niet meer in . . De aandacht voor Lars. Dat wilde ik.
 5. Sober

  Zaterdag 18 mei 2019

  Hmm. . Maar ieder moet doen wat zijn of hart zich ingeeft. Ik was en ben onder de indruk van hoe Lars zich profileerde zijn laatste levensperiode. Onder de indruk dat hij, ondanks zijn zo vreselijk moeilijke omstandigheden nuchter bleef. Anderhalf jaar. Zijn openheid hier over zijn strijd etc. Daarom was mijn vraag of een gezamenlijk dagpact een idee was. Als eerbetoon aan Lars. Niet om wie dan ook tot wat dan ook te dwingen. Dit was simpelweg mijn spontane idee en een vraag vooral. . Geen verzoek of niet ongedwongen. ofzo. Ik sta voor mezelf achter dat ik spontaan dit vroeg. Als een ander het anders wil doen voor zichzelf is dat toch altijd het juiste? Het gaat om de intensie vind ik. Dank jullie wel. Verder wil ik niet de aandacht afleiden hierdoor. Ik denk asn Lars. Zijn dochters. Zijn gelieven.
 6. Sober

  Zaterdag 18 mei 2019

  Mijn oproepje en vraag is denk ik door weinig mensen gelezen. Zie deze dagdraad en die van gisteren. Zal ook wel ddor t mooie weer komen de stilte hier.
 7. Sober

  Vrijdag 17 mei

  Maar doen jullie dan ook mee op de dagdraad? Zie dagdraad vandaag dus.?
 8. Sober

  Zaterdag 18 mei 2019

  Goedemorgen. Vandaag met zoveel mogelijk forumleden op het dagpact ter nagedachtenis aan Lars? ( zie draadje gister) Dagpact zaterdag 18 mei: Sober
 9. Sober

  Vrijdag 17 mei

  Oke. Dank voor je info. Meer mijn vraag aan alle forumleden.
 10. Sober

  Vrijdag 17 mei

  Goeieavond, ik heb een vraag. Ik denk dat de uitvaartdienst en crematie van Lars zeer binnenkort zal zijn. ( of al geweest is). Vinden jullie het een goed idee om morgen hier een dagpact met zijn allen te doen ter nagedachtenis van Lars????? groetjes van sober.
 11. Sober

  Stoppen

  Rust zacht, Lars
 12. Hmmm. Hub , ik ken jou niet maar wat een herkenning wat je schrijft. Ik zit dus in dat eerste jaar. Ben ook niet " piep" meer. Veel herkenbaarheid. En ook wetend dat het brein een reset moet krijgen qua serotonine etc etc. Dank voor je bericht. Ik ga ook voor " wellicht mooie jaren". Dank voor jouw delen.
 13. Sober

  Stoppen

  Ik heb niet echt woorden , Lars. Ik wens je vooral dat je de rust krijgt waar je al een poos naar verlangt. En ook dat je reis rustig en vredig mag gaan.
 14. Dagpact: Ties Sonnetje Rapilos Bor Sober
×
×
 • Nieuwe aanmaken...