Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Sober

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  864
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

1 Volger

Over Sober

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

533 profielweergaven
 1. Sober

  Dinsdag 26 maart 2019

  Goedemorgen allemaal. Hier eindelijk erns erg lekker geslapen. Gaat beter met me. Spanning valt beter te parkeren dankzij bepaalde tips ook. Ook steun kerk, groep en vrienden doet me erg goed. Ik kan zowaar weer es naar mn creacluppie. Zin in. Dagpact: sober iedereen een mooie dag.
 2. Sober

  Treffende uitspraken

  Ik kan , als ik de link aanklik, het gedicht zo lezen, @Cleo66. En inderdaad mooi. Op mijn telapp op mn foon heb ik gezet " niet vechten, wel overgave". In dezelfde lijn , vind ik. Ik heb veel te veel gevochten, en dat win ik nooit.
 3. Sober

  Sober

  Dank je wel @kruidenthee67. Een van de adviezen is inderdaad elke dag op een vast tijdstip alle piekergedachten te noteren. Een vast half uur schrijven. Al dan niet genuanceerd . Ander advies om uit het boek chardonnee te noteren wat ik herken of wat ik helpend vind . De schrijfster kreeg ook de diagnose kanker. Ik vind dat ze heel goede inzichten beschrijft. Om me dat meer bewust te worden of zijn, kwam hij met de suggestie dit te noteren en er zo ook mijn voordeel mee te doen. Verder hebben we over een akelig voorval vorige week gesproken hoe ik hiermee om moet gaan. Maar dat is te heftig en persoonlijk om dat hier te delen. En ja patronen blijven doorbreken, blijven veranderen waar dat nodig is. Inderdaad om me niet te laten overvallen. Want dat gebeurt nog wel es en kan een trigger zijn. jij ook een fijne meeting gewenst ( ik meen tenminste dat jij ook op maandag gaat). nu eerst een broodje en een soepje. Jaja, soep in de herkansing, gas nu wel uitgedraaid.
 4. Sober

  Sober

  Hier net terug van de arts van de verslavingsinstelling. Kon er zelf heen. Pittig gesprek gehuad. Ik sta momenteel stijf van de spanning. Hij heeft goede adviezen gegeven. En suggesties hoe er mee om te Gaan. vanavond mn groep. Ook nu nogal belangrijk voor mij. Vanmiddag dan maar even rust nemen. Anders lukt het me lichamelijk niet zo.
 5. Sober

  Maandag 25 maart 2019

  Goedemorgen. Goed dat je in ieder geval nog niet aan t werk gaat, @bumperjim. Zou niet slim zijn, lijkt me. Sterkte! Dagpact sonnetje sober Ieder een goede dag gewenst.
 6. Sober

  Lonster

  Toch super knap dat je dit zo deed. Tja, zondr is ook niet altijd hoera. Met.is .. Nog minder
 7. Sober

  Zondag 24 mrt 2019

  Fijn Lars. Blij voor je
 8. Sober

  Zondag 24 mrt 2019

  Fijne avond, mensen. Ik had een mooie dag. Kon naar de kerk, wat ik erg graag wilde, en had fijne ontmoetinkjes met ook de beide dominees. Of topic, snap ik. Maar mijn leven nu. Ik hoop dat dat mag. en ik heb een zonovergoten extra ronde met hondje kunnen doen. Allemaal gelukt en das fijn.. Nu rustige avond doen. Zonder troep.
 9. Sober

  Lonster

  Slaap goed
 10. Sober

  Lonster

  Mooi. Ikheb sinds 1 dag een stabiele hometrainer. Buiten fietsen wordt m nu niet, ga I k op mn plaat. Leuk hoor. Wandelen is fijn voor hond en mij. We werden samen rustig. Cadeau he die hometraine!!
 11. Sober

  Harald

  Oke, dank voor je uitleg. Ja, snap dat het een stok achter de deur is. Maar dat je die zelf hebt aangevraagd. En dat vind ik knap. Respect!
 12. Sober

  Time out

  . Knap hoe je t doet en aanpakt. Ik voel me nog niet sterk genoeg voor zulke. Feestjes enzo. Maar dat heeft ook met andere frutseltjes te maken. Fijne avond.
 13. Sober

  Harald

  Wat fijn dat je even een bericht plaatst. Fijn dat je volop begeleiding krijgt of gaat krijgen. Wat is een rechterlijke machtiging met voorwaarden, Harald? Klinkt inderdaad allemaal spannend. Dag 2 voor jou: pak hem hoor!
 14. Sober

  Jaarpact, voor gevorderden

  Fantastisch @Rupsjenooitgenoeg, van harte gefeliciteerd!
 15. Sober

  Sober

  Actie dus, hoe klein ook. Dat is hem. Tja, .........
×