Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Sober

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  601
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Sober

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

329 profielweergaven
 1. Sober

  Donderdag 17 januari

  Sonnetje, kom op. Power. Trusten , ik heb nog niet veel energie. Bereidt me voor op de volenge operatie en dat is &@&&-:;
 2. Sober

  Sober

  Inderdaad @Lars .... Tot de laatste snik. . Alleen. Ik wens er geen laatste snik van te maken. Ik ga voor iets positiefs. Niet leuk, maar zegt iets over jou. Goeds, goeds voor jo u en en kus ook nog. Trusten mensen
 3. Sober

  Sober

  Nu simpel warme melk met honing. Pijnstillers. Ritueel. Dat is nodig tot t enind. Toch?
 4. Sober

  Donderdag 17 januari

  Hier simpel piepertje, geroerbakte spinazie en 1 eitje. Simpel, maar prettig. Hondje en ik doen zenn. Er komt veel a.s. Maandag op ons pad , dus nu zennn. Schilderspul uitgezocht, taxi ( mooi dat dat kan) en morgen koekeloeren in mijn schilderskluppie, na bijna 9 maanden. nou ja, toch , na lang aarzelen verteld.
 5. Sober

  Harald

  Ik maak mij zorgen. Reageer je effe @harald?
 6. Sober

  Donderdag 17 januari

  @Sonnetje, je ging zo goed, las ik terug. Nu, hulp vastpakken, doorpakken, en ervoor gaan. Hoor mij na wel veel kleinere missers, maar toch, . Ik tel weer in weekjes, dus misschien hypocriet, maar wel zeer gemeend. Ik ben nu oprecht blij met hulp. En ook wel met het forum. Ik gun jou en je gezin, hulp, rust, herstel. Ga ervoor. je kon het, en met hulp kan je het nu ook. Sterkte, je hebt meer kracht dan je denkt, denk ik
 7. Sober

  Donderdag 17 januari

  Dagpact´╗┐ : MarQ Rupsjenooitgenoeg Lars Kohtje Sober
 8. Sober

  Donderdag 17 januari

  goedemorgen (nog net). Sterkte voor alle dippers, en voor wie nu in pittige tijden zit etc. Januari is voor veel mensen een dipmaand. Jopie, jij extra sterkte gewenst. Poe wat een sores!!! MarQ, succes met verhuizen en alles wat daar omheen zit.
 9. Sober

  Sober

  Ik houd het graag klein en overzichtelijk. , @Lars. Dus dag voor dag. vandaag drink ik niet. helder opgestaan. lekker een tutdagje thuis na de hectische afgelopen tijd qua artsen en vooral ziekenhuis. Maandag uitslagen en verdere afspraken. Nu lekker wat lummelen met kleine klusjes thuis. Echt weer voor. Zo eerste een pan verse soep maken. En alvast wat schildrspulletjes uitzoeken. want misschien ga ik morgen (nog wel met de regiotaxi) een paar uurtjes naar de schilderclub. Goed voor mij en hond gaat gezellig mee. En daar kijk ik naar uit. Soms blijken kleine dingen juist grote dingen te zijn. Dat dus.
 10. Sober

  Sober

  Zoals het nu lijkt zijn de voorbereidende onderzoeken qua long nu klaar. Nacontrole buikoperatie was positief. Blij mee! Ik mag voorzichtig aan weer wat activiteiten of huishoudelijke dingen weer oppakken. Schouder en pootje kost nog ff tijd , maar dat is denk ik een kwestie van vooral geduld . Morgen twee weken weer onderweg qua adb. Ja " weer", ik besef dat goed. Ik kreeg van een groepsgenoot een goed stuk over relapsen en wat praktisch te doen. Ga ik morgen uitprinten en goed doorwerken. Volgende week zelf weer naar de verslavingsarts en dan daadwerkelijk met het program door. Dat is toch anders dan ( hoe fijn ook dat de arts dat deed) de wekelijkse telefoongesprekken die we voerden na de operatie. en ook , zolang de komende operatie nog niet gepland is, kan ik weer naar meetings. Nog even met taxi, maar straks weer met eigen autootje. Ik wil ook bij de nieuwe groep al aansluiten, ook goed dergelijke contacten te krijgen als ik weer even uit de roulatie ben. Komende dagen vooral actief zijn waar het kan, afleiding is erg belangrijk voor mij. En helpt zeer zeker om nuchter te blijven en het nu eens echt vol te houden.
 11. Sober

  Woensdag 16 januari 2019

  Geen slecht zkh, wel een enorme " fabriek" met duizenden patienten. Geen streekzkh, die zijn daar meestal inderdaad beter in. En ach , genoeg gelegenheid koffie te pakken en een broodje of wat dan ook te kopen. En de bami smaakte nu extra lekker. En de verpleegkundigen/ analisten of hoe ze heetten hebben enorm hun best gedaan met dat prikken. Voor ieder was dat ronduit vervelend. Ik mag nog maar aan 1 kant geprikt worden en juist die kant is steeds moeilijker geworden. Maar zoals vandaag had ik gelukkig niet eerder meegemaakt. Ik ga een beetje teve loeren, ben compleet gaar.
 12. Sober

  Woensdag 16 januari 2019

  Hier ook bietjes meestal krootjes genoemd. Randstad.
 13. Sober

  Woensdag 16 januari 2019

  Goedeavond forummers, net klaar met eten. Even erg makkelijk gedaan. Kant en klare bami, maar wel met gezonde eigen salade. Ik kon het na een enerverende dag in t zkh even niet opbrengen om te koken. Er kwamen drie verpleegkundigen aan te pas om het infuus voor de petscan aan te brengen. Zeven pogingen. Ben bont en blauw. Ik weet dat ik moeilijk te prikken ben na chemo's enzo, maar dit sloeg alles. Gelukkig verliep inwerktijd en scan zelf uiteindelijk wel volgens plan. Ik was rond vieren klaar en ben eerst maar een kaasbroodje gaan scoren met cappucino. Was wel erg leeg na hele nuchter zijn. Nu maar een kort en rustig avondje hier doen. Voel me enogszins gesloopt. Kreeg het advies om niet meer weg te gaan vanavond, ook vanwege de medicatie. En eigenlijk zou dat nu ook even dwaas zijn. Dus bankhangen en wandelingetje en vroeg naar bed. Fijne avond !!!!!!!!!!
 14. Sober

  Jaarpact, voor gevorderden

  @GewoonDoen, van harte gefeliciteerd.
 15. Sober

  Dinsdag 15 januari

  Goedemiddag forummers. @Rosee, van harte gefeliciteerd. Geweldig @Jannigje, heel veel sterkte. Pijn vreet energie. Hier nog even doorbijten komende dagen qua zkh. Vanmiddag met regiotaxi naar gynaecoloog, morgen petscan ( duurt een paar uur, gewoon heel vervelend) en maandag naar de longarts voor uitslagen en hopelijk bespreken dat het operatie wordt en geen ct geleide punctie. Dat laatste zie ik niet echt zitten na de complicaties van eerder. Ik wil die vlek kwijt en wil zekerheid. Me ook nu vooral focussen op fijne dingen. Zoals morgenavond die nieuwe groep dichtbij en een feest met logeerpartij in t weekend. En heel misschien vrijdag twee uurtjes naar de schilderclub na maanden afwezigheid. Lang leve de taxi dan maar. Ik spaar tenslotte veel geld uit door niet te drinken.
×