Spring naar bijdragen

Zaterdag 14 april 2018


Lars

Aanbevolen berichten

Ik geloof dat ik moe ben, lees de hele tijd dat Lars met zijn kozijnen aan het spelen is....

Sterkte Smaragd, al denk ik niet dat de eerste hulp de juiste plek is. Beetje wat Bor schreef.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Harald hoe kwam het zo? Is er iets gebeurd of kon je de trek niet weerstaan.

Ik snak ook al een tijdje naar een wijntje maar ik kan niet drinken vanwege het gebruik van refusal. Dus ik kan hoog en laag springen en alles bij elkaar gillen, het helpt geen malle moer. Ik weet dat het straks weer weg ebt dus zit ik het maar uit.

Heb jij refusal wel eens overwogen?

bewerkt door kunsie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ach ach, wat een heftige dingen hier.  Smaragd, Harald, ach mannen, ik weet niet wat ik moet of wil of kan zeggen. Alleen dat weer duidelijk is dat die rotdrank een ander mens van ons maakt. Kiep alles door de gootstaan, slurp water, ga lopen, etc etc. maar in elk geval actie, afleiding, douche, tandenpoetsen. Weet ik verl . Al sta je voor de zesde x onder de douche ofzo. 

Ik ga nu al met mijn hondje wandelen,, ben moe en heb rust nodig. Had giga craving, dus nu kiezen voor mezelf. En thuis zijn en rust pakken. Slapen , mwah, zal niet makkelijk zijn. Maar rusten is ook goed. Hond en ik eerst wandelen, dan een goedenachtthee en rust. 

Ieder die dat nodig heeft .. Veel sterkte. :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik hoop zo dat harald en smaragd de hulp krijgen, maar ook vragen, die ze nodig hebben. Ik was vandaag ook veel te dichtbij dat eerste glas. Heb de aa gebeld. Dat helpt. Er is zo'n gezegde van" eerst bellen voor je gaat bestellen", daar zit veel in. Mj hielp het vanavond. Ik hoop zo dat dat anderen ook helpt. Ik kom af en toe zeuren op het forum, en ook dat helpt mij. Delen , delen, delen. Ipv mijn kop onder het dekbed. Lieve mensen, ik hoop dat we elkaar verder kunnen steunen, volgens mij hebben we elkaar hard nodig. De kracht van dit forum. Gebruiken dus dit forum. ( zeg ik dus ook en vooral hardop tegen mijzelf:blush:)  ik ga na mijn kop thee naar bed. Is veilig. Dag 39. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 minuten geleden zei Adri:

Best wrang: heb ik eergisteren minutieus mijn hele account zitten wissen door toedoen van wat achteraf het gesar van een stel dronken torren blijkt te zijn geweest.

Ik had misschien wel beter moeten weten.

Tja, ik snap hem wel. En jou dus. 

bewerkt door Gast
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Smaragdenpracht, ik hoop dat ze je snel kunnen helpen, :brokenheart: @harald, wat is het moment geweest dat je toch besloot te drinken? Was er een aanleiding? Iets waar je van kunt leren voor een volgende keer? 

Ik vond het een beetje eigenaardig lezen vandaag met al die sterretjes. 

Erg blij dat ZBB tot gisteravond aan toe zich droog meldde. Je bent een kei! Die rockt!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ga mijn mandje in, wel een pijnstiller ( vind ik niet fijn maar soms kan t niet anders) , maar wel een droge avond. Ik vond het rot dat ik niet naar mijn groep komn maar gelukkig is er ook maandag een meeting. Wel aa persoon gebeld. Was fijn en helpend. Goedenacht allen en veel sterkte voor wie het zo nodig heeft. 

Misschien helpt ook voor hier op t forum de zegswijze die wel gebezigd wordt bij aa groepen: Kom, blijf komen, en je komt er" 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...