Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

harald

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1014
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over harald

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

1443 profielweergaven
 1. harald

  Harald

  Ik vind het gewoon heel moeilijk @Lonster Toegeven dat je het als volwassen man niet alleen aan kan. Ik moet mijn trots(wat er nog van over is), opzij zetten. Mijn woonbegeleider vond ook dat ik de zelfhaat opzij moest zetten. Hoe dan? Maar goed, hij komt maandagochtend weer langs en dat vind ik fijn.
 2. harald

  Harald

  Hoi, ik reageer niet zo snel op een andermans draadje. Ik ben daar voor gewaarschuwd door hulpverleners. Ik wil nog wel es in de rol van hulpverlener gaan zitten. Egoistisch? Misschien wel. Ik heb vanmorgen mijn woonbegeleider op bezoek gehad en hij vroeg me om na te denken over een vrijwilliger die bij me langs komt, een paar keer per week. Moeilijk... Hij vroeg me ook om na te denken over beschermd wonen. Mijn woonbegeleider komt maandag ook weer langs. Dat is fijn.
 3. harald

  Harald

  jemig, want een hoop reacties. Ik weet even niet waar ik moet beginnen. Dank jullie Ik heb gisteren en vandaag toch weer bier gehaald. Stupid, I know. Naar de meeting ga ik niet @Rosee, ik voel me zo onzeker en ik weet niet of ik dan mn verhaal hier nog kan doen. Ik weet het jullie bijten niet. @Myle Ik voel me eenzaam @Harp, bedankt voor het delen. Ik hoef niet veel kennissen te hebben, maar ik leef mijn leven alleen. Maar ik ben sociaal nogal onhandig en zie beren op de weg , die er niet zijn.
 4. harald

  Harald

  Net een gesprek thuis gehad. Nieuwe ambulant begeleider, maar wel een ok- begeleider. Hij zei dat ik de verantwoording buiten mezelf leg. Ben blijven hangen in mijn ontwikkeling. Waarschijnlijk heeft hij gelijk. Dat doet zeer om te beseffen. In ieder geval geen opname.
 5. harald

  Harald

  Dank je @knakker. Ja ik sta machteloos, eng om te weten. Ik was die stoere kerel, kort koppie, tattoo's. Maar het blijkt dat ik helemaal niet stoer ben. Meer een watje eigenlijk. Het blijkt wel weer dat mn eenzaamheid een killer is. Ik zie niemand, spreek bijna niemand. Maar goed, genoeg zelfbeklag en verder gaan.
 6. harald

  Harald

  Ik heb met mijn begeleider gebeld en hij komt om 14:00 bij me thuis. Vind ik wel heel fijn. Het is inderdaad waar wat oa @Smaragd schreef, dat ik waarschijnlijk niet alleen kan wonen. Lastig om te accepteren, maar ja... Ik weet ook niet hoe deze dag gaat aflopen. Ik heb onderhand alle voorwaarden van mijn RM geschonden. Voel me erg nerveus.
 7. harald

  Harald

  Je was niet cru hoor en ja ik heb zo nu en dan een schop onder mn kont nodig. Ik ga dadelijk met mn begeleider bellen. Ik ben niet meer zo depressief als afgelopen dagen. Ik heb nog 2 halve liters die ik vandaag opdrink en dan moet het klaar zijn met drinken. En nee mijn huis is niet opgeruimd, gaat vandaag ook niet meer gebeuren. Knuffel terug.
 8. harald

  Harald

  Heel erg bedankt @Smaragd , maar ik moet dit zelf oplossen. Ik heb morgenmiddag een gesprek met mijn begeleider. Waarschijnlijk komt hij bij me thuis. Het gaat nog niet fijn, maar ik overleef het wel.
 9. harald

  Harald

  Nee, ik laat het maar gaan zo.
 10. harald

  Harald

  Goedemorgen. Nee ik heb nog geen dagbesteding @Erizo. Ik heb een paar uurtjes geslapen @Myle Straks bellen, afspraken afzeggen.
 11. harald

  Harald

  Ik ga morgen een aantal afspraken afzeggen. Bellen met Antes, want dit gaat fout.
 12. harald

  Harald

  Nee Lonster, de dag is mislukt. Ik heb het laten mislukken. Sorry.
 13. harald

  Harald

  Stoppen met drinken is niet gelukt. Het is wel mijn lot denk ik. Lelijk en mislukt, ik verdien het.
 14. harald

  Harald

  Ik ga morgen hulp zoeken. Want zoals ik me laatste dagen voel is niet goed
 15. harald

  Harald

  Ik mis mensen in mijn leven. Zo simpel, maar ook zo moeilijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...