Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

harald

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1382
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over harald

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

1808 profielweergaven
 1. harald

  Nieuwe start in alle opzichten

  Welkom terug Klaartje, goed dat je er weer bent.
 2. harald

  Harald

  Goedemorgen, schreef ik gister middag nog dat ik me geen raad meer wist met bange Gozurt. Gisteravond kwam hij eindelijk eens uit zn schuilplaats waar ik bij was. Op anderhalve meter van me vandaan heeft hij me een tijdje in de gaten gehouden. Hij heeft ook wat brokjes gegeten. Ik maak me dus wel wat minder zorgen en ik laat hem rustig zn gang gaan.
 3. harald

  Harald

  Zonder die 2e vraag had ik ook een beetje raar opgekeken. Maar de kat is nog steeds super bang van me. Ik weet onderhand niet goed meer wat ik moet doen. Maar morgen spreek ik, als het goed is, op een verjaardag een vrijwilligster van het alsiel. Misschien dat zij raad weet en anders ga ik contact zoeken met de vorige eigenaar.
 4. harald

  Harald

  Dank jullie wel. Ik houd ook vol @Lika, ondanks dat mn gevoel vaak zegt dat het toch geen zin meer heeft. Maar mijn gevoel zegt ook dat het zonde zou zijn om nu op te geven, nu het abstinent-zijn goed gaat.
 5. harald

  Harald

  Mijn stemming is vandaag wel redelijk. Ondanks dat ik totaal geen zin had om naar de sportschool te gaan heeft het me toch wel goed gedaan. Mn stemming in het algemeen is verre van goed, maar ik probeer opmerkzaam te zijn op de momenten dat het wat beter gaat. Ook probeer ik, ook al lukt het vaak nog niet, om afleiding te zoeken in dingen die ik leuk zou "moeten" vinden.
 6. harald

  Harald

  Thanx. Was de film leuk @Erizo?
 7. harald

  Harald

  Goedemorgen, Gozurt is gisteravond, waar ik bij was van achter het gordijn vandaan gekomen en is heeeeel voorzichtig naar de kattenbak geslopen. De bakjes natvoer die ik neer gezet had zijn leeg, maar wie van de twee(of beide) ze leeg gegeten heeft weet ik niet. Ik ben al blij dat Gozurt uit zn schuilplaats is gekomen. Geen idee waar hij nu zit, ga zo even zoeken. Bedankt voor de tip @reboot, maar misschien hebben mn voorlees sessie's toch ook al een beetje geholpen. Dadelijk naar de sportschool.Heb daar zooo geen zin, maarja, men zegt dat het goed voor een mens is.
 8. harald

  Harald

  Dank je.
 9. harald

  Harald

  Niet heel origineel, maar ik denk aan Meissie en Gozurt. Ik kan ze wel een ingewikkelde of super mooie naam geven, maar daar luisteren ze toch niet naar. Dus dan maar iets, wat ik vaak tegen ze zal zeggen(luisteren ze waarschijnlijk ook niet naar)
 10. harald

  Harald

  Dank je wel @Erizo. Ik lees niet een verhaaltje hoor. Ik lees gewoon af en toe voor uit een boek waar ik nu mee bezig ben. Voor de kater niet echt boeiend, maar katten zijn volgens mij sowieso chronisch oost-indisch doof. Veel plezier samen bij de film.
 11. harald

  Harald

  Zeker gezellig @Lonster. Las vanochtend een tip op internet. Een meterje of 1,5 van de kat vandaan op de grond gaan zitten lezen en af en toe een paar bladzijden rustig hard op lezen. Zo went de kat aan je stem. En als je dan op staat een kattensnoepje bij hem neer leggen. Ook al eet hij hem niet op, blijven herhalen. Dus daar ben ik vandaag oa mee bezig. Maar meer tips zijn zeker welkom.
 12. harald

  Harald

  Hoi @Erizo, Ik weet nog steeds niks. Gisteren zou mn ambulant behandelaar langs komen, maar hij belde af omdat hij het te druk had. Nu komt hij maandag in de middag(hoop ik) Het sporten gaat al wat beter, ik ga nu 3x in de week. Kan ook al wat harder/zwaarder trainen. Verder heb ik sinds donderavond 2 huisgenootjes erbij. Een poes en een kater(2 en 4 jaar oud). De poes is nog wel een beetje bang, maar ze is aan het ontdekken, eet wat en weet de kattenbak te vinden. De kater daarentegen zit in totale paniek achter het gordijn. Eet en drinkt niet en daar maak ik me wel een beetje zorgen over. Hij had zich vanochtend in de keuken ook ergens helemaal klem gewerkt, dus ik moest hem weer los zien te krijgen. Met als gevolg dat hij nog banger voor me is. Een kwestie van veel geduld, maar hij moet toch wel gaan eten en zeker drinken. Bij jou nog alles goed @Erizo?
 13. harald

  Harald

  Dank je @Rosee. Het sporten gaat nog niet helemaal zoals ik wil. Het liefste ga ik vol gas in de sportschool, maar ik moet het uiteraard weer rustig opbouwen. Dussss....morgen maar weer naar de sportschool.
 14. harald

  Harald

  Dank je wel
 15. harald

  Harald

  Ambulant behandelaar is langs geweest, maar ik weet nog steeds niks over het aanmelden bij de deeltijd dagbehandeling en de lichttherapie. "Er wordt aan gewerkt". Afwachten dan maar weer. Echt heerlijk om te vertellen dat ik nu 6 weken droog sta was het niet hoor @Lonster. Ik voel ook geen trots. Ook niet op de stappen(stapjes) die ik volgens anderen maak. Mezelf een schouderklopje geven is ook zo iets wat ik niet kan. Dat zijn dingen waar ik aan zal moeten/wil werken. Hoe is nog even de vraag, maar mijn behandelaar ziet ook in dat hier nog het nodige werk in het verschiet ligt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...