Spring naar bijdragen

Zondag 8 april 2018


Lars

Aanbevolen berichten

Jeempie, herkenning @spirit. Ik vind het eigenlijk ook niet lekker. Maar bij mij dan weer niet het gevoel de wereld aan te kunnen, wel het niet durven voelen! En acceptatie van dingen die ik niet kan veranderen. 

En alcohol doet ook met mij rare dingen. Domweg mezelf niet meer. En ik wil mezlf zijn met alles zoals het zich aandient. Leerproces. Soms pffg! 

Zo, nu mijn keuken in! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou, @Antoinnette, die asperges lijken mij ook zalig, maar dat bordje hier is ook zo bijgeschoven:P, gezellig. En ik heb mezelf beloofd dat ik een minimagnumijsje mag als toetje. Je hebt een hele toer zo door ons landje. Maar heerlijk dat dit virtueel kan, he? 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Haha, heerlijk dit en het eten ook. Eet smakelijk allemaal. Voor hoeveel mensn zal ik de tafel dekken? . Ik ga nu echt roerbakken,

ook afgeleid door mijn favo programma podium witteman. Ik kijk weing tv, maar dit vind ik super. Zo. Nu echt .... Kokennnnnnnn. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heel bericht getikt is het weg  grrr

Harald goed bezig! Ik zou heel frusty zijn ook als zoiets het niet doet ertegen slaan en schoppen alsof het het dan wel gaat doen haha. Hoezo geduldig? 

Lente fijn dat je gegaan bent, heftig en confronterend. Je kunt nu alleen haar gevoelen valideren  en lief zijn voor haar.

jowan lees ik ook graag, denk zelfs wel mijn leven gered. Hij deed hetzelfde als Niwi.., mij laten inzien.., heel blij mee. 

Morgen weer werken, half 6 op.

Francoise, Fleur en Reacher dikke X en Lars een nog grotere X 

Gaat goed hier, euforie en mij goed voelen is de grootste valkuil voor mij nu. Niet weer in trappen.

 

bewerkt door Smaragd
Toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 uur geleden zei Kohtje:

@jowan, ik zit te piekeren over een toelichting van m'n "jowan, like you", gisteren. Maar kan zo niet even gauw wat bij elkaar schrapen.
Wat haddock gisteren al zei: ik waardeer je. Om de boodschap die je hier al zo lang brengt. Om de boodschap. Al zo lang. Ondanks 'alles'.
Like it. 
:rose:

Ha @Kohtje:  ok dan is het me duidelijk. Met mijn begrip van het Engels zou het ook hebben kunnen betekenen: "jowan, net als jij." Met het poetsen van auto's bijvoorbeeld. Gisteren heb ik mijn Mazdaratie ook een grote voorjaarspoetsbeurt gegeven. 

Het is fijn dat je je waardering uitspreekt, net als anderen dat ook al deden zoals @Lars en @zeilbootbewoner onder anderen. Dat voelt goed. Iets minder alleen ook.
Maar het niet waarom ik het doe. Bill W en Dr Bob schreven het al in het BigBook (1935): het werken met andere verslaafden houdt ons nuchter. In de Nederlandse tekst staat:"We kunnen alleen behouden wat we hebben door het weg te geven."
Dankbaarheid is een grote motivator voor mij, maar ik doe het zeker  ook voor het 'committment' om de boodschap uit te dragen naar de verslaafde die nog lijdt.

@Reacher en @Smaragd erbij gezet.

bewerkt door jowan
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...