Spring naar bijdragen

Powerless!


Gast

Aanbevolen berichten

@Debber dank voor het vragen!Gewoon met de billen bloot,want ik weet dat dat EGO is...het gaat niet goed.Ik heb wel weer contact opgenomen maar ze sturen me nu door naar n andere behandelaar ivm DD.

Ik zit vast in...Ja in wat? Drank depressie/drankjank/zelfmedelijden/angst?

Ik weet niet wat ik nu moet doen. Of eigenlijk wel...stoppen maar dat lukt me niet op dit moment.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sterkte Sappho! Een panklaar antwoord is er helaas niet. Zelf ook angst/paniek/depressie, en begrijp je gevoel dat alcohol hierbij 'helpt'. Laatst iemand gesproken bij wie het 2 jaar heeft geduurt voordat ze rust in haar hoofd kreeg. Het is die persoon uiteindelijk ook gelukt, dus geef je zoektocht niet op!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En ga in plaats van alcohol drinken wandelen, praten, bellen, lezen, hier op het forum komen, naar meetings, sauna, zwembad, punnik-club, maakt niet uit. Als je maar niet drinkt! Kop op, je kunt het!! Alcohol schopt heel je brein in de war.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 weeks later...

Hallo allemaal,ik vraag me echt oprecht af waarom sommige hier bijna doodgeknuffeld worden terwijl n ander net zo veel steun nodig heeft en maar n paar reacties krijgt.Het geeft me n dubbel gevoel waardoor ik niet meer zo vaak reageer.

Ik weet niet of ik nu oordeel maar het zit me wel dwars.

Groet Sappho

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Francoise nee het gaat nog steeds niet goed...zak steeds verder weg en mijn arts is nu op vakantie.Ik heb veel gebeld en om hulp gevraagd maar dan moet ik me opnieuw aan melden en dan kost tijd.

Begrijp me niet verkeerd ik gun @Harald  alle steun en hoop niet dat hij dit verkeerd opneemt.Maar ik kreeg het gevoel dat er alleen op mensen met wie je n virtuele"band" hebt gereageerd wordt en dat is natuurlijk de bedoeling van zo'n forum.

En bij mij kwam het gevoel heel sterk terug dat IK niet belangrijk ben en er niet toe doe...dat is iets waar ik mijn hele leven al mee kamp en nogmaals MIJN gevoel!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Francoiseik heb de afgelopen weken geprobeerd om zelf te stoppen maar het is me niet gelukt.Ik zit nu in n situatie waar ik het echt alleen moet doen ....hele familie op vakantie en vrienden niet echt binnenlaat.

Ik ben n vrouw alleenstaand en geen kinderen helaas...wel n kindje verloren waar ik het nog steeds moeilijk mee heb .Ik heb wel n bonuskind ...n prachtige meid met syndroom van down waar ik zielsveel van hou.

Als ik in n terugval zit sluit ik me af voor alles en iedereen en dat maakt het moeilijk om er weer uit te komen

Dank voor je hug

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hee Sappho, wat een moeilijke situatie! Wat goed dat je toch weer de eerste stap ‘omhoog’ hebt gezet. Logisch dat het nog even niet lukt om helemaal te stoppen, maar misschien lukt het al wel om wat minder te drinken. Eerder had je een afbouwschema. Heb je daar nu ook wat aan? Heel veel sterkte gewenst en hopelijk krijg je de hulp om je heen snel georganiseerd, zodat je weer echt kunt afkicken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei harald:

Hey Sappho, laat es wat van je horen ajb?

Hey Harald,lief dat je naar me vraagt helemaal gezien jouw eigen situatie:heart:

Bij mij gaat het ook niet goed...maandag gestopt maar zakte weg in n depressie en angst/paniek.Ik heb gisteren ook weer gedronken en baal zo van mezelf, het is n vicieuze cirkel...stoppen overspoeld worden door emoties en dan toch weer naar de fles grijpen.Ik herken veel in jouw verhaal ik wens je heel veel kracht en rust toe!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...