Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Milli

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Milli

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

200 profielweergaven
 1. Milli

  Hallo!!

  Hallo Wilhelmina, wat naar dat jij je zo vervelend voelt van het afbouwen. IK ben Oxazepam aan het afbouwen en dat is ook een hel om mee te maken. Wat een vreselijke pillen he? IK ken Bromezepam niet maar volgens mij zijn alle "pammetjes" een hel om af te bouwen. Ik ben ook de hele dag aan het trillen, beven,depressief ervan hoofdpijn ga maar door. Ik hoop dat het voor jou snel draaglijk wordt. Sterkte en veel liefs !!
 2. Milli

  Hallo!!

  Hallo Benzomeisje, dank voor jouw bericht. Leuk dat je reageert. Ik weet niet zo goed waar ik moet zijn om andere mensen tegen te komen. IK ben op zoek naar steun en herkenning. Ik heb mijn arts al gevraagd of het anders kan, maar omdat ik al 2 jaar deze pillen heb wil ze dat ik er vanaf ga. Ik heb ook nog Lorazepam al 2 jaar. En daar moet ik ook vanaf. Ik heb namelijk veel last van bijwerkingen van deze pillen dus ze wil mij er vanaf hebben. Ik heb gemerkt dat artsen niet veel van afbouw van deze pillen weten. Ik moest maar gaan halveren. De taperingstrips met veel moeite gekregen.
 3. Milli

  Hallo!!

  Hallo Dis, Wat een prestatie!! En fijn dat je het al 2 jaar volhoudt!! Houden zo!! Ik bouw momenteel oxazepam af en dat is een hel!! Misschien bouw ik te snel af, ik ga ik 8 weken van 10 naar 0. Ik heb taperingstrips van de Regenboogapotheek en mijn arts vindt dit de beste methode. Ik heb met tussenpozen ruim 2 jaar geslikt. IK had eerst 4 x 10 en nu 1x10 en ook nog 2x1 mg Lorazepam. Die moet ik nog afbouwen. Ik heb hoofdpijn, maagpijn, trillen, beven, branden in mijn lijf, angst, een gevoel van ziek zijn in mij hele lichaam. Een onwerkelijk gevoel in mijn hoofd. Herkent ie
 4. Hallo Deligaf1 dank je wel voor jouw antwoord. Ik zie mijn arts as vrijdag en dan wil ik dit met hem bespreken want ik merk inderdaad dat de tijd tussen inname Lorazepam te lang is. Ik krijg daar inderdaad ook ontwenning van. Ik zal eerst van die vreselijke Oxazepam af moeten. Wat een afschuwelijke pillen. Maar goed ik heb ze zelf aangepakt en geslikt. Ik heb er zoveel spijt van. Helaas niet terug te draaien. Bedankt voor jouw antwoord!!
 5. Milli

  Afbouwen oxazepam

  Hallo Robb, Ik wens jou heel veel sterkte toe. Ik ben ook Oxazepam aan het afbouwen. Ben de afgelopen 2 jaar door de artsen volgestopt met benzo's. Heb al heel veel afgebouwd: Zopiclon, Oxazepam. Ik heb nu om 13:00 uur 0,5 mg Lorazepam, om 19:00 uur 10 mg Oxazepam die ik nu sinds 4 weken met taperingstrip afbouw. Waarschijnlijk veel te snel want ik doe 5 mg in 4 weken maar mijn arts zegt dat dit de beste methode is en wil niet langzamer afbouwen. Het liefste wil de arts mij naar een kliniek sturen maar dan ben ik maanden van huis. En ik heb nare ervaringen met een eerdere opname.
 6. Hallo Deligaf1, Ik lees jouw bericht over Diazepam maar helaas verdraag ik Diazepam niet. Kan niet afbouwen met Diazepam. Ik bouw nu Oxazepam 10 mg af met taperingstrips waarschijnlijk veel te snel, 5 mg per 4 weken. Mijn arts wil niet meewerken aan langzamere afbouw. Wil mij ook liever naar een kliniek sturen om af te bouwen. Maar dan ben ik maanden van huis ik moet ook nog 2 mg Lorazepam. En ik heb al eerder in een kliniek gezeten en geen fijne ervaringen daar gehad. Ik ben juist aan de benzo's verslaafd geraakt. Deligaf1 heb jij nog tips voor mij?
 7. Hallo allemaal, Ook ik ben aan het afbouwen van Oxazepam 10 mg en ik moet ook nog Lorazepam 2 mg. De Oxazepam doe ik met taperingstrips. Per 4 weken 5 mg. Waarschijnlijk veel te snel. Volgens mijn arts is dat de beste methode en wil niet dat ik langzamer ga afbouwen. Maar ik ga door een hel van ontwenningsverschijnselen. Ik moet van deze pillen af ik heb ze nu al ruim 2 jaar. Trillen, beven, angst,onrustig, maagpijn, rugpijn branderig gevoel in mijn lijf. Herkent iemand dit? Omzetten naar Diazepam is voor mij geen optie, ik verdraag de Diazepam helaas niet. Zijn er hie
 8. Milli

  Afkicken van oxazepam

  Hallo Mamaatje, Klopt de taperingstrips moet je zelf betalen, ik weet nog niet hoeveel ze gaan kosten ik heb nog geen rekening gekregen. Maar ik doe het wel want op de andere afbouwen is mij niet gelukt. Met de strips is ook niet makkelijk hoor, de afkickverschijnselen zijn vreselijk, maar die heb jij ook. Wat een rotpil om vanaf te komen. Jij ook succes!!
 9. Milli

  Afkicken van oxazepam

  Hallo Mamaatje, Ik herken heel veel in jouw verhaal. Het is vreselijk om Oxazepam af te bouwen. Die ontwenningsverschijnselen zijn best heftig. Ik vind het knap van jou dat je een met een halve gaat afbouwen. Heb ik geprobeerd maar mij lukt het niet. Ik ben ook Oxazepam aan het afbouwen maar bij mij gaat het moeizamer. Ik heb 2 jaar Oxazepam gebruikt gekregen voor burnout ook. Ik had eerst ook 4x 10 en daarna afgebouwd. Ik ben mu 10 mg aan het afbouwen met taperingstrips van de Regenboogapotheek. Helaas verdraag ik deze middelen heel slecht en het afbouwen gaat bij mij dan
 10. Dank je wel Cyclad58 geniet nog van jouw laatste vakantiedag en heel veel sterkte en succes met de rest van het afbouwen!! Het gaat je lukken. Veel liefs.
 11. Dank je wel Dikkie, ik doe het ook zo voorzichtig mogelijk eerst de Oxazepam. Omdat ik heftig op medicatie reageer wil ik niet overgaan op diazepam. Ik ben bang dat ik daar dan weer van moet afkicken. Ik heb zoveel problemen met benzo's gehad. Heb ze helaas heel makkelijk voorgeschreven gekregen voor een burn-out en nu ze geen effect meer hebben moet ik er vanaf. Ik wil geen hogere doseringen meer hebben vanwege de afkick verschijnselen. Zo te lezen heb jij het nu ook moeilijk, ik wens je enorm veel sterkte en volhouden hé. Hopelijk zijn we allemaal op een dag net zo v
 12. Milli

  Temazepam en lorazepam

  Hallo Louu, Ik herken jouw klachten, ik was ook opgenomen en had ook 3 x 1 mg Lorazepam . Ik was opgenomen in een kliniek en de psychiater heeft van de ene dag op de andere de Lorazepam veranderd in 3x Oxazepam. Het kon makkelijk waren allemaal pammetjes en "zusjes" van elkaar. Ik heb het geweten, al jouw klachten gehad en doodziek en niemand die toegaf dat het afkicken van de Lorazepam was. Het was gekmakend. Nu ben ik het gevecht begonnen om de Oxazepam af te bouwen, vreselijk weer. Voor de nacht heb ik nog 2 Lorazepam maar die ga ik zeker met taperingstrips afbouwe
 13. Hallo Frank 86 en Frankk, Ik ben ook bezig benzo's af te bouwen en voel me vreselijk. Ik ben nu bezig met Oxazepam, van 40 mg nu naar 17,5 mg maar moet nog Lorazepam. Hoe doen jullie het? @FRankk: voelde jij je ook zo vreselijk, gewoon ziek? @Frank86: hoe doe jij het? Hou je het wel een beetje vol? Ik wil van de benzo's af maar vind het echt zwaar om vol te houden. Zo makkelijk om deze pillen te krijgen zo moeilijk om er vanaf te komen. Voor jullie beiden: volhouden he? STerkte.
 14. Hallo Lightspacer, ik bouw ook 1 Zopiclon 7,5 mg af. Ik had 1 Zopiclon al sinds april 2019. Ben op 1 juni 2020 begonnen met steeds 1/4 steeds 3 weken . Zit nu 1 week op 1/8 en wil dit ook 3 weken volhouden. Ik heb helaas ook veel andere benzo's maar ga door want ik wil van die pillen af. Het gemak waarmee ik deze pillen heb gekregen verbaast mij nog steeds. Ik wil ervan af, jij ook veel sterkte met afbouwen. Succes Lightspacer!! Hou vol.
 15. Milli

  wie heeft Zopiclon afgebouwd?

  Lieve Veertje 76 heel hartelijk bedankt voor jouw antwoord. Wat heb je dat goed gedaan. Ik ga jouw systeem overnemen. Ik wilde eerst maar 2 weken stabiliseren maar ga dat iets verlengen. Die tussenstap ga ik ook doen. Ik was zelf niet op het idee gekomen van jouw laatste stap om 3x p.w. niets etc. Ik wens jou heel veel succes verder. Jij bent al zo ver, het gaat je zeker lukken!! Jij ook succes!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...