Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Louu

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Louu

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Louu

  Huiskamer 05-11-2020

  Hadden jullie ook meerdere inname momenten? Ik neem om 10 uur (nu nog 0.6mg) en om 18.00 hetzelfde. Merk dat ik elke dag rond 16.00 raar gevoel krijg in mn hoofd. Wat afwezig, strak gevoel, armen en bovenbenen staan strak, geen concentratie of focus meer. Nu heb ik ook een burn-out en kan het energie zijn maar denk zelf combinatie dat mn lichaam dan ook vraagt om de volgende inname. Herkennen jullie dit? En ook zo uitgeput.. Blijf het het meest frustrerend vinden dat ik niet weet welke klachten van de afkick komen en welke van burn-out.
 2. Louu

  Huiskamer 05-11-2020

  Bedankt voor de reactie! Hadden jullie ook meerdere inname momenten? Ik neem om 10 uur (nu nog 0.6mg) en om 18.00 hetzelfde. Merk dat ik elke dag rond 16.00 raar gevoel krijg in mn hoofd. Wat afwezig, strak gevoel, armen en bovenbenen staan strak, geen concentratie of focus meer. Nu heb ik ook een burn-out en kan het energie zijn maar denk zelf combinatie dat mn lichaam dan ook vraagt om de volgende inname. Herkennen jullie dit? En ook zo uitgeput.. Blijf het het meest frustrerend vinden dat ik niet weet welke klachten van de afkick komen en welke van burn-out.
 3. Louu

  Huiskamer 05-11-2020

  Fijn om te lezen dat het jullie gelukt is en de ontwenningsverschijnselen na het stoppen minder worden! Kom zelf van de 3mg af en zit nog op 1.2mg nu. Bouw af met taperingstips (elke 6 dagen 0.1mg eraf), maar vind het wel zwaar. Maar goed, we zetten door! Jullie berichten geven me toch weer kracht.
 4. Louu

  Trillen

  Had je deze klachten ook al voor het afbouwen?
 5. Goedemorgen allemaal. Het is rustig hier.. Ik heb een vraag voor de mensen die lorazepam afkicken of afgekickt zijn. Wat waren of zijn jullie ontwenningsverschijnselen?
 6. Louu

  huiskamer 6 november

  Mag ik vragen hoe jij je nu voelt Dikkie? Ik bouw nu via tapering af. 2mg in vier maand. Had jij soms ook, tijdens afbouw, dat je je een soort van verdoofd voelt? Dat niks echt binnenkomt ofzo. Beetje lastig uit te leggen. En spierspanning in de bovenbenen?
 7. Louu

  Huiskamer 03-11-2020

  Herkent één van jullie tijdens afbouw ook een soort verdoofd gevoel? Alsof niks echt binnenkomt? Lastig uit te leggen haha
 8. Met taperingstips ga je heeeel langzaam naar beneden elke dag en niet eenmaal per week. Lorazepam ga ik nu ongeveer 0.003 per dag naar beneden. Zo klein kun je zelf niet doen. Dit wordt in zakjes aangeleverd. Gaat via de regenboog apotheek en mijn psychiater heeft het aangevraagd.
 9. Ik heb een vraagje. Had mijn verhaal al gedaan in de huiskamer van gisteren. Ik bouw nu lorazepam 2mg af via taperingstips. 2 X 56 dagen. Heb nu de eerste 28 dagen erop zitten en ben nu dus 0.5 kwijt. 0.5mg per 28 dagen is een laag tempo lijkt me? Doe dan vier maanden over 2mg..
 10. Louu

  Huiskamer 30-10-20

  Ik bouw nu lorazepam 2mg af via taperingstips. Doe de 2mg in totaal 112 dagen. Twee keer 58 dagen. Heb nu de eerste 28 dagen af dus 0.5mg eraf.. lijkt me aardig langzaam op deze manier..
 11. Louu

  Huiskamer 30-10-20

  Goedemiddag allemaal. Vraagje. Zijn er meer mensen hier die een trauma hebben van een zwaar mislukte afkick? In het kort, ben vorig jaar naar een, wat ze zeiden, mental health centrum gegaan voor het laatste stukje van mijn burn-out. Eenmaal daar bleek alles gericht op depressie en had je therapie van half 9 s ochtends tot half 8 s avonds en voornamelijk in groepsverband. Rust was er niet bij. Niet optimaal voor iemand met een burn-out, zacht uitgedrukt. Na twee weken was ik helemaal kapot en weer volop in mijn burnout. Helaas was ik zo kwetsbaar dat ik op dat moment alles aannam wat dr professie, in mijn ogen, zei. Op dat moment hebben ze van de diazepam welke ik al twee jaar elke avond nam, 8mg van de 10mg eraf gegooid en 10mg tegelijk van AD. Er werd gezegd dat ik hier niks van zou merken. Toen ging het finaal mis. Toch tot week 6 gebleven en kan zeggen dat dat een ware hel was. Wist pas achteraf dat het kwam door de medicatie die ze eraf hadden gegooid. Daardoor echt gedacht dat ik gek werd en 24 7 angst. Ben nu weer aan het afbouwen, maar merk dat de klachten mij triggeren. Meer mensen zoiets meegemaakt mrt een te snelle afbouw?
 12. Louu

  Huiskamer 17-09-2020

  Twee week geleden heb ik zowel de temazepam 20mg als 1mg lorazepam laten vallen. Dit zou geen probleem opleveren zei mijn psychiater. Nou wel Dus! De andere 2mg lorazepam ga ik met taperingstips afbouwen. Eerst maar stabiliseren. Echt balen want was net na een afbouw van 6 maand van de diazepam af.
 13. Louu

  Huiskamer 17-09-2020

  Hallo allemaal. Een klein stukje van mijn verhaal. Ik zit in een zware burnout en heb 5 maanden gedaan om 10mg oxazepam en 15mg diazepam af te bouwen na twee jaar gebruik. Toen ik echter twee maand geleden seroquel ging afbouwen, sliep ik niet meer. Na twee weken was ik zo oververmoeid dat ik in een rusthuis heb gezeten. Daar helaas 20mg temazepam voor de nacht gekregen en driemaal 1mg lorazepam. Nu heb ik weer een lage dosis seroquel gekregen (niet blij mee maar kan de stress om slapen er niet bij hebben). Hierdoor hebben ze gezegd dat ik meteen dr 20mg temazepam kon laten staan alsmede 1mg lorazepam. Nu voel ik me de laatste twee weken nog enorm veel slechter. Veel onrust, moeite met ademhalen, druk op de borst, misselijk enz. enz. Wil nu eerst maar stabiliseren en heb besloten die laatste 2mg met taperingstips te gaan afbouwen. Schrijf dit eigenlijk grwoon voor wat herkenning pff
 14. Louu

  Temazepam en lorazepam

  Hallo allemaal. Een klein stukje van mijn verhaal. Ik zit in een zware burnout en heb 5 maanden gedaan om 10mg oxazepam en 15mg diazepam af te bouwen na twee jaar gebruik. Toen ik echter twee maand geleden seroquel ging afbouwen, sliep ik niet meer. Na twee weken was ik zo oververmoeid dat ik in een rusthuis heb gezeten. Daar helaas 20mg temazepam voor de nacht gekregen en driemaal 1mg lorazepam. Nu heb ik weer een lage dosis seroquel gekregen (niet blij mee maar kan de stress om slapen er niet bij hebben). Hierdoor hebben ze gezegd dat ik meteen dr 20mg temazepam kon laten staan alsmede 1mg lorazepam. Nu voel ik me de laatste twee weken nog enorm veel slechter. Veel onrust, moeite met ademhalen, druk op de borst, misselijk enz. enz. Wil nu eerst maar stabiliseren en heb besloten die laatste 2mg met taperingstips te gaan afbouwen. Schrijf dit eigenlijk grwoon voor wat herkenning pff.
 15. Hallo allemaal. Een klein stukje van mijn verhaal. Ik zit in een zware burnout en heb 5 maanden gedaan om 10mg oxazepam en 15mg diazepam af te bouwen na twee jaar gebruik. Toen ik echter twee maand geleden seroquel ging afbouwen, sliep ik niet meer. Na twee weken was ik zo oververmoeid dat ik in een rusthuis heb gezeten. Daar helaas 20mg temazepam voor de nacht gekregen en driemaal 1mg lorazepam. Nu heb ik weer een lage dosis seroquel gekregen (niet blij mee maar kan de stress om slapen er niet bij hebben). Hierdoor hebben ze gezegd dat ik meteen dr 20mg temazepam kon laten staan alsmede 1mg lorazepam. Nu voel ik me de laatste twee weken nog enorm veel slechter. Veel onrust, moeite met ademhalen, druk op de borst, misselijk enz. enz. Wil nu eerst maar stabiliseren en heb besloten die laatste 2mg met taperingstips te gaan afbouwen. Schrijf dit eigenlijk grwoon voor wat herkenning pff.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...