Spring naar bijdragen

Milli

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Milli geplaatst

  1. Milli

    Maandag 26 april 2021

    <Lieve allemaal ben ik nu in de Huiskamer van Benzo afbouwers? Ik kan niet zo goed mijn weg vinden op dit forum. IK zoek mensen die Oxazepam hebben afgebouwd.
  2. Hallo Deligaf1 dank je wel voor jouw antwoord. Ik zie mijn arts as vrijdag en dan wil ik dit met hem bespreken want ik merk inderdaad dat de tijd tussen inname Lorazepam te lang is. Ik krijg daar inderdaad ook ontwenning van. Ik zal eerst van die vreselijke Oxazepam af moeten. Wat een afschuwelijke pillen. Maar goed ik heb ze zelf aangepakt en geslikt. Ik heb er zoveel spijt van. Helaas niet terug te draaien. Bedankt voor jouw antwoord!!
  3. Milli

    Afbouwen oxazepam

    Hallo Robb, Ik wens jou heel veel sterkte toe. Ik ben ook Oxazepam aan het afbouwen. Ben de afgelopen 2 jaar door de artsen volgestopt met benzo's. Heb al heel veel afgebouwd: Zopiclon, Oxazepam. Ik heb nu om 13:00 uur 0,5 mg Lorazepam, om 19:00 uur 10 mg Oxazepam die ik nu sinds 4 weken met taperingstrip afbouw. Waarschijnlijk veel te snel want ik doe 5 mg in 4 weken maar mijn arts zegt dat dit de beste methode is en wil niet langzamer afbouwen. Het liefste wil de arts mij naar een kliniek sturen maar dan ben ik maanden van huis. En ik heb nare ervaringen met een eerdere opname. Dan heb ok 22:30 1,5 mg Lorazepam. De Lorazepam zal ik na de Oxazepam gaan afbouwen na een rustpauze van de afbouw Oxazepam. Afbouwen met Diazepam is voor mij helaas niet mogelijk ik verdraag de Diazepam niet. Ik zit nu midden in de hel van afbouw Oxazepam, trillen, beven, angst, paniek, branderig gevoel in mijn lijf, speldenprikken in mijn rug, maagpijn, noem maar op. Ik kende deze pillen niet toen ik ze kreeg ik was er anders NOOIT aan begonnen. Wat een hel om mee te maken. Soms wil gewoon weer naar meer pillen nemen om hier van af te zijn. Maar dan ben ik weer terug bij af en is alle moeite voor niets geweest. Sterkte he en hou vol!! MIlli
  4. Hallo Deligaf1, Ik lees jouw bericht over Diazepam maar helaas verdraag ik Diazepam niet. Kan niet afbouwen met Diazepam. Ik bouw nu Oxazepam 10 mg af met taperingstrips waarschijnlijk veel te snel, 5 mg per 4 weken. Mijn arts wil niet meewerken aan langzamere afbouw. Wil mij ook liever naar een kliniek sturen om af te bouwen. Maar dan ben ik maanden van huis ik moet ook nog 2 mg Lorazepam. En ik heb al eerder in een kliniek gezeten en geen fijne ervaringen daar gehad. Ik ben juist aan de benzo's verslaafd geraakt. Deligaf1 heb jij nog tips voor mij?
  5. Hallo allemaal, Ook ik ben aan het afbouwen van Oxazepam 10 mg en ik moet ook nog Lorazepam 2 mg. De Oxazepam doe ik met taperingstrips. Per 4 weken 5 mg. Waarschijnlijk veel te snel. Volgens mijn arts is dat de beste methode en wil niet dat ik langzamer ga afbouwen. Maar ik ga door een hel van ontwenningsverschijnselen. Ik moet van deze pillen af ik heb ze nu al ruim 2 jaar. Trillen, beven, angst,onrustig, maagpijn, rugpijn branderig gevoel in mijn lijf. Herkent iemand dit? Omzetten naar Diazepam is voor mij geen optie, ik verdraag de Diazepam helaas niet. Zijn er hier nog meer mensen die geen Diazepam verdragen? Hoe hebben jullie afgebouwd? Heeft iemand tips voor mij? Bedankt MIlli
  6. Milli

    Afkicken van oxazepam

    Hallo Mamaatje, Klopt de taperingstrips moet je zelf betalen, ik weet nog niet hoeveel ze gaan kosten ik heb nog geen rekening gekregen. Maar ik doe het wel want op de andere afbouwen is mij niet gelukt. Met de strips is ook niet makkelijk hoor, de afkickverschijnselen zijn vreselijk, maar die heb jij ook. Wat een rotpil om vanaf te komen. Jij ook succes!!
  7. Milli

    Afkicken van oxazepam

    Hallo Mamaatje, Ik herken heel veel in jouw verhaal. Het is vreselijk om Oxazepam af te bouwen. Die ontwenningsverschijnselen zijn best heftig. Ik vind het knap van jou dat je een met een halve gaat afbouwen. Heb ik geprobeerd maar mij lukt het niet. Ik ben ook Oxazepam aan het afbouwen maar bij mij gaat het moeizamer. Ik heb 2 jaar Oxazepam gebruikt gekregen voor burnout ook. Ik had eerst ook 4x 10 en daarna afgebouwd. Ik ben mu 10 mg aan het afbouwen met taperingstrips van de Regenboogapotheek. Helaas verdraag ik deze middelen heel slecht en het afbouwen gaat bij mij dan ook heel moeizaam. Ik bouw met de strips in 4 weken 5 mg af en dan van 5 mg naar 0mg ook in 4 weken. Ze zeggen dat het daarna nog niet afgelopen is, ik hoop het niet. Ik hoop dat het mij ook gaat lukken. Ik heb veel ontwenningsverschijnselen die best heftig zijn. Trillen, beven, angst, branderig gevoel in mijn lichaam. Een gevoel alsof ik met spelden op mijn rug wordt geprikt. En veel onrust in mijn lichaam. Ik vind het een hel om mee te maken. En hierna moet ik ook nog meer pillen afbouwen. Ik ben de afgelopen 2 jaar volgestopt met kalmerende pillen. Ik kende deze pillen niet anders had ik ze nooit genomen. Artsen geven heel makkelijk deze pillen, veel te makkelijk. Ik hoop ook dat het mij lukt ook ik wil een keer helder in mijn hoofd worden en niet s teeds half verdoofd rondlopen van deze pillen. Veel sterkte en succes!!
  8. Dank je wel Cyclad58 geniet nog van jouw laatste vakantiedag en heel veel sterkte en succes met de rest van het afbouwen!! Het gaat je lukken. Veel liefs.
  9. Dank je wel Dikkie, ik doe het ook zo voorzichtig mogelijk eerst de Oxazepam. Omdat ik heftig op medicatie reageer wil ik niet overgaan op diazepam. Ik ben bang dat ik daar dan weer van moet afkicken. Ik heb zoveel problemen met benzo's gehad. Heb ze helaas heel makkelijk voorgeschreven gekregen voor een burn-out en nu ze geen effect meer hebben moet ik er vanaf. Ik wil geen hogere doseringen meer hebben vanwege de afkick verschijnselen. Zo te lezen heb jij het nu ook moeilijk, ik wens je enorm veel sterkte en volhouden hé. Hopelijk zijn we allemaal op een dag net zo ver als Frankk!!
  10. Milli

    Temazepam en lorazepam

    Hallo Louu, Ik herken jouw klachten, ik was ook opgenomen en had ook 3 x 1 mg Lorazepam . Ik was opgenomen in een kliniek en de psychiater heeft van de ene dag op de andere de Lorazepam veranderd in 3x Oxazepam. Het kon makkelijk waren allemaal pammetjes en "zusjes" van elkaar. Ik heb het geweten, al jouw klachten gehad en doodziek en niemand die toegaf dat het afkicken van de Lorazepam was. Het was gekmakend. Nu ben ik het gevecht begonnen om de Oxazepam af te bouwen, vreselijk weer. Voor de nacht heb ik nog 2 Lorazepam maar die ga ik zeker met taperingstrips afbouwen. Maar eerst de Oxazepam. Ook ik heb ernstige bijwerkingen bij het afbouwen. Dus als je het niet meer kan uithouden doe de taperingstrips. Heel veel sterkte, je bent niet alleen!!
  11. Hallo Frank 86 en Frankk, Ik ben ook bezig benzo's af te bouwen en voel me vreselijk. Ik ben nu bezig met Oxazepam, van 40 mg nu naar 17,5 mg maar moet nog Lorazepam. Hoe doen jullie het? @FRankk: voelde jij je ook zo vreselijk, gewoon ziek? @Frank86: hoe doe jij het? Hou je het wel een beetje vol? Ik wil van de benzo's af maar vind het echt zwaar om vol te houden. Zo makkelijk om deze pillen te krijgen zo moeilijk om er vanaf te komen. Voor jullie beiden: volhouden he? STerkte.
  12. Hallo Lightspacer, ik bouw ook 1 Zopiclon 7,5 mg af. Ik had 1 Zopiclon al sinds april 2019. Ben op 1 juni 2020 begonnen met steeds 1/4 steeds 3 weken . Zit nu 1 week op 1/8 en wil dit ook 3 weken volhouden. Ik heb helaas ook veel andere benzo's maar ga door want ik wil van die pillen af. Het gemak waarmee ik deze pillen heb gekregen verbaast mij nog steeds. Ik wil ervan af, jij ook veel sterkte met afbouwen. Succes Lightspacer!! Hou vol.
  13. Milli

    wie heeft Zopiclon afgebouwd?

    Lieve Veertje 76 heel hartelijk bedankt voor jouw antwoord. Wat heb je dat goed gedaan. Ik ga jouw systeem overnemen. Ik wilde eerst maar 2 weken stabiliseren maar ga dat iets verlengen. Die tussenstap ga ik ook doen. Ik was zelf niet op het idee gekomen van jouw laatste stap om 3x p.w. niets etc. Ik wens jou heel veel succes verder. Jij bent al zo ver, het gaat je zeker lukken!! Jij ook succes!!
  14. Hallo allemaal, sinds 14 maanden heb ik Zopiclon 7,5 mg. Het helpt nauwelijks nog om te slapen en ik wil ervan af. In de eerste weken sliep ik ongeveer 3 uurtjes van de Zopiclon. Nu niet meer. Ondanks de Zopiclon lig ik nu vaak wakker en slaap slecht. Wie heeft tips voor mij om te stoppen? Ik wil beginnen met een 1/4 eraf halen en dat een tijd volhouden, 2 weken en dan steeds weer een kwart eraf.
  15. Milli

    Hallo ik ben nieuw op het forum

    Lieve Wil, Dank je wel voor jouw berichtje. Jij bent de enige die heeft gereageerd tot nu toe. Lief van je. Ik hoop dat er wel meer mensen gaan reageren die misschien hetzelfde hebben meegemaakt of die advies kunnen geven. Veel liefs van mij voor jou. Milli.
  16. Hallo allemaal, Even voorstellen, ik ben Milli 66 jaar oud en ik wil graag jullie hulp/advies/steun/ Afgelopen jaar in een hel geleefd, Van de huisarts anti-depressiva eerst Citalopram 10 mg heb ik 8 weken geslikt. Toen was is een geestelijk en lichamelijke wrak. Ik moest de pillen slikken omdat ze volgens de huisarts pas na 8 weken werken. Daarna naar de GGZ Venlafaxine 37,5 mg en binnen 5 weken weer doodziek. IK moest ook van de GGZ doorslikken in totaal 9 weken volgehouden. Toen kon ik helemaal stoppen. Kon geen kwaad want het was een lage dosis zei de psychiater. Binnen 4 weken was ik helemaal "doorgedraaid" en toen ben ik opgenomen. Nieuw middel: Nortrilen gekregen, 7 maanden geslikt. Ook hier werd ik ziek van maar de psychiater bleef volhouden want mijn bloedspiegel was goed.Ik gaf aan dat ik :"gek" werd van deze pillen maar ik werd uitgemaakt voor aanstelster. Ik kon Lithium krijgen en als ook Lithium niet zou werken ging ik meteen naar de ECT. Daar schrok ik van en ben uit de kliniek weggegaan. In de kliniek heb ik teveel gezien wat Lithium en ECT met mensen doet. Nu ben ik met taperingstrips de Nortrilen aan het afbouwen. Ik ga opnieuw door een hel. En door alle gebeurtenissen heb ik een angststoornis erbij gekregen. Er is veel meer gebeurd, teveel om hier op te schrijven. Ik ben ook aan Oxazepam, Lorazepam en Zopiclon versaagd geraakt . Ik wil nu eerst van de Nortrilen af, maar mijn psychiater weet niet wat ik dan voor pil moet gaan slikken. Ik heb nu die angststoornis erbij. Ik word heel erg bang van de verhalen die jullie hier vertellen over al deze middelen. Wie heeft ervaring met afbouwen met Nortrilen? Kan je daar zo ziek van worden tijdens afbouwen? Ik voel me echt doodziek, trillen, beven, hoofdpijn al een paar dagen. Ik bouw af met taperingstrips en toch zo ziek? En dan moet ik ook nog de Benzo's gaan afbouwen, die heb ik nu ook al langer dan een jaar en echt helpen doen ze niet meer. Mijn lichaam is eraan gewend denk ik. Wie heeft ervaring met afbouwen Nortrilen of andere anti-depressiva? Herkennen jullie de afkickverschijnselen? Ik ga echt door een hel nu. Ik voel me echt doodziek. Alvast bedankt voor jullie advies/hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...