Spring naar bijdragen

oostwestmijbest

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    33
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

oostwestmijbest's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. oostwestmijbest

    Sober

    Kan me voorstellen dat het in jouw situatie ook extra lastig is. Ik heb gelukkig mijn werk als afleiding dus hoef me alleen de avonden maar door te worstelen. Maar als ik de hele dag de tijd had om na te denken dan zou ik het ook veel moeilijker hebben. Daarnaast heb ik de ongelofelijke mazzel dat ik slaap als een malle. Maar inderdaad, de gedachten zijn heel geniepig. Het alcohol monster in ons is heel geniepig. Komt linksom, rechtsom, en als je het het minst verwacht.. Het doet me ineens denken aan een lied van Acda en de Munnik. Gaat over verdriet, maar ik zie een link met het monstertje. Ik kom pas als je liggen gaatJe klaar bent voor de nachtIk kom in beelden, in fragmentenHard, ineens en onverwachtIk kom terwijl je uit het raam kijktIk zal er zijn zodra je even denktik heb er vrede meeAls je eens rustig over zee kijktEn je denkt: Nu heb ik rustHeb ik je onverwachts en zachtjesKeihard op je ziel gekustJe noemt me oud verdrietDoe wat je wilt(maar) Zo vreselijk oud ben ik nog nietIk kom het liefste als je luistertNaar een onverwacht mooi liedIk kom pas kijken, weken, maandenNa het echte grote verdriet
  2. oostwestmijbest

    Sober

    Niet fijn voor je @Sober! Ik denk dat het wel te verklaren is dat je juist meer behoefte lijkt te hebben aan alcohol als je je beroerd voelt. Lichaam en geest zijn dan toch minder weerbaar. Daarnaast zal je misschien juist dan het idee hebben dat drinken je je even minder beroerd zal laten voelen. Maar goed dat je je er weer doorheen hebt geslagen gisteren. Knap gedaan!
  3. Het is Oost West Mij Best .. in plaats van Oost West Thuis Best :-)
  4. Haha @Spud Ik heb net werkelijk 5 minuten lopen denken wat @kruidenthee67 met OWMB bedoelde....... ;-) Maar denk dat dat mijn nieuwe afkorting is geworden.
  5. Ik ken je niet @spud maar lijkt me moeilijke beslissing!
  6. @lady jane Hele goede. Ik heb toevallig zojuist een app er uit gedaan in de familie groep, dat ik liever een cadeautje heb zonder alcohol in verband met goede voornemens voor 2019. Ben toch eind december jarig dus dat leek me een goede smoes. Scheelt alweer een paar flessen. Ik ben het met je eens. Doorgeven moet je ook mee oppassen. Ik ken maar weinig mensen die wel drinken maar geen probleemdrinker zijn of uiteindelijk worden.
  7. Haha das een goede @bumperjim!
  8. oostwestmijbest

    Oxazepam

    Ik sta er een beetje dubbel in als ik het eerlijk mag zeggen. Ik ben namelijk bang dat de roes van de Oxa je nog wel eens beter kan bevallen dan die van de alcohol. Nadeel is dat Oxa zeker net zo verslavend is maar vaak nog erger verslavend is. De ene roes inruilen voor de andere lijkt mij echt een heel slecht idee. Je speelt echt met vuur. Aan de andere kant. Jij kent jezelf het beste.
  9. Fijn dat jullie meeleven en meedenken. Dillema dat ik jullie voor wil leggen. Ben binnenkort jarig. Afgelopen jaar geloof 7 flessen sterke drank gekregen. Verwacht ik dit jaar weer. Maar ik wil ze natuurlijk niet. Thuis afgesproken, aanpakken, dankjewel zeggen en inleveren bij mijn vrouw. Dan maar op marktplaats zetten of wat doe je er mee?
  10. Bedankt @MarQ Ik zat er bijna al op te wachten dat het me een keer zou overvallen. Duurde nog lang. Fijn dat je me even laat weten dat het ongeveer 20 minuten duurt. Dat schept moed al moet ik alle seconden aftellen als afleiding. Die noodlijn kende ik nog niet. Die ga ik eens opzoeken. Je weet nooit wanneer het handig of nodig kan zijn.
  11. Ik koop denk ik een pak Wicky @kruidenthee67 scheelt maar paar letters ;-)
  12. oostwestmijbest

    Oxazepam

    Wat hebben ze je voorgeschreven als ik mag vragen?
  13. @kohtje Zekers. Eerste keer dat ik het even moeilijk heb. Het helpt me om het van me af te schrijven merk ik.
  14. Mijn lichaam schreeuwt na ruim twee weken om Whisky...bah. boehhh! Gewoon maar harder terug schreeuwen: GAAAAA WEG, JE KRIJGT NIKS!!!!! Nu maar hopen dat het alcohol monster snel weer onder zijn steen kruipt..
  15. oostwestmijbest

    Te ver gegaan

    " Ik wil de woede eruit slaan, ik wil vloeken en tieren" Gewoon doen. Maar liefst niet op een ander natuurlijk. Haal je matras uit je bed, zet em overeind tegen de muur en meppen maar. Gods Toorn was ook niet altijd even Christelijk als ik mij het oude testament een beetje voor de geest kan halen. "en ik wil vooral gebruiken" dat doe je in ieder geval niet. Je moet er door heen. Laat het licht winnen over de duisternis.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...