Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Extranaut

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  229
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Extranaut

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Geloof

Recente profielbezoeken

1024 profielweergaven
 1. Extranaut

  hoi

  Ik reed bijna altijd reglementair. Maar ik ben 2x geklist met rijden onder invloed en verloor mijn rijbewijs. Nu moet ik bewijzen clean te zijn alvorens ik mijn praktijk opnieuw mag afleggen. En ze gaan met recidivisten niet mals om, je krijgt de moeilijkste vragen en moeilijkste rijparcours. Onthoud daarbij dat ik tot 3 dagen na gebruik positief op cannabis test en ge weet wat mijn rijbewijs kost. Ik moet dus ruim een week nuchter zijn alvorens ik in de auto mag stappen en de boetes daarop houden je wel alert. Ze zijn op het ene zo streng , maar een zero tolerantie voor alcohol is onbespreekbaar in de politiek. Daar alcohol mij een zware voet gaf en cannabis mij trager deed rijden. Als ik gepakt was met alcohol was ik mijn rijbewijs 6uur kwijt geweest. Nu was dat 15 dagen en na de rechtbank volledig mogen afgeven en moet het opnieuw behalen. Het is allemaal twee maten, twee gewichten. Maarja, we moeten maar naar Druncker kijken en alles wordt verklaard
 2. Extranaut

  Neervallen, opstaan , kroontje recht , verdergaan

  Ergens ben ik wel blij door duisternis gevormd te zijn. Mijn gekke toestand heeft me op plaatsen gebracht waar ik uit leerde om sterker te staan tegen ander onrust. Als ik zie waar sommige mensen over stressen vraag ik me dikwijls af "wat als hen eens echt iets erg overkomt?" We zijn gezond, das de enige rijkdom.
 3. Extranaut

  hoi

  Sowieso altijd rijden met dashcam. Desnoods de gsm met zuignap aan voorraam en laten filmen. Het zijn hier veelal nog net geen Russische toestanden. Al die technologie voor handen, maar ze kunnen het niet omzetten naar veiligheid. Je mag maximum 120 rijden, waarom kan ik dan autos kopen die tegen de 300 per uur kunnen? Ze willen BB zijn maar livestream camera met gps op de auto die zich aan de zone aanpast bestaat nog niet. Ach tijd voor een koffie
 4. Extranaut

  Neervallen, opstaan , kroontje recht , verdergaan

  Ik denk dat iedereen wel een masker behoudt hoor Cloe. Men doet dat alleen af bij mensen die men echt betrouwd. Dat is niet erg en doodnormaal. En waar je heen moet of wat te doen? Meestal nergens en gewoon vasthouden wat je hebt. De feestdagen zijn voorbij en een jaar vol met nieuwe mogelijkheden ligt voor ons.
 5. Extranaut

  Te ver gegaan

  Thanks Patries. We nemen dat idee wel serieus. Het is een gezelschapspel en moeten niet veel investeren behalve tijd. Wat ik heb en niet veel geld ook dus komt goed uit lol... Nu maar hopen dat er nog markt voor is met al die apps tegenwoordig. Alleszins, de beste wensen iedereen. Ik heb nog steeds niet gedronken maar wel wat verdampt. Het was gek na een lange tijd. Ik kreeg zoveel honger dat ik me ziek at en begon oversociaal te spreken alsof ik niet beperkt was. Mijn lief en ik hebben mij zo lang gemist, dat deed ons echt goed, terug nauwe verbondenheid in plaats van lust en miserie
 6. Extranaut

  hoi

  Camerabeelden opvragen Bumperjim, die zijn er toch vast wel? Succes man en sterkte voor je vrouw. Ze heeft wel gelijk he :p
 7. Extranaut

  Te ver gegaan

  Ik ben de eerste mijn fouten toe te geven eens ik bij mijn zinnen kom en ik vind niet dat hij een punt heeft. Mijn geloof is geen vlucht maar mijn redding. Je kan niet zeggen “wees jezelf” tegen mij op dan mijn geloof aan te vallen. En al zeker niet naar een realiteit begeleiden die hij zelf als persoon niet uit filteren kan wegens zijn prikkels. Niet dat dit een oordeel of feit is, het is mijn mening op wat ik over hem las. Ik heb hem nooit hiertoe gevraagd en ik hou mijn geloof gescheiden van de andere topics. Ik toon alleen in het mijne dat het echt werkt en helpt. Anyway, gisteren met een vriend afgesproken waar we altijd iets gaan drinken. Mijn rekening was nooit zo weinig lol. Hij dronk alcohol en wij thee, cola, tomatensap en ik sloot af met 2 alcoholvrije Jupilers. Onderweg naar huis zei ik tegen mijn vriendin hoe hard mensen veranderen na alcohol en dat het toch maar een vreemde uitwerking heeft. Omdat ik ‘s avonds nog met hem online gamede en daartoe was hij niet meer in staat. Zijn muziek, gejank en gezeur stoorde me. Zei mijn vriendin: snap je nu wat ik al die tijd met jou memaakte? En ja ik snap het nu, ik heb het van de andere kant mogen zien. Ik wil zo laag nooit meer vallen. We zijn nu bezig in ons leven iets te zoeken waardoor we meer zekerheid kunnen verwerven, en hebben al een creatief idee om te patenteren. Mijn creativiteit neemt over en de bal is aan het rollen. We spreken al over patenteren en dergelijke Bijna vakantie en de 2e week heb ik de kids. We gaan niets dan leuke dingen doen. Ik heb fouten, en kan een mening best aan, maar vooroordelen die nergens op slaan? Neen daar heb ik niets aan.
 8. Extranaut

  Te ver gegaan

  Dank je Bor Eigenlijk ook maar goed dat ik mijn geloof heb. Stel je eens voor als ik dit alleen moest dragen of constant op haar moest leunen? Neen zij heeft ook nog haar leven, persoonlijkheid, en ook haar zwaktes waar ze voor bij mij kan komen leunen. Maar ik moet dan wel mezelf zijn of ik kan haar niet bijstaan op die dagen. Ik ben vorige weken diep gevallen en ik geloof dat God mijn leven voor het betere omdraait. Neen, ik weet dat omdat het ook als echt aanvoelt. Maar door wantrouwen en toe te geven aan politieke ideologie was ik gevallen. Vandaag nog eens gaan kijken naar een nieuw bakje om te aquascapen en thee drinken. Vandaag nemen we opnieuw de eerste niet.
 9. Extranaut

  Zijn er hier nog medestoppers?

  Ik ben al bezig, maar nicotine is wel een enorm verslavende drugs zoals heroine he. Mijn ene broer is gestopt met lasertherapie en mijn andere door liquids te verdampen en zo de mg nicotine af te bouwen. Voor mezzelf werkt dat het beste. Toch gisteren was ik even boos en rookte ik 3 sigaretten na elkaar, wat niet hielp tot ik me anders afreageerde }-) en neen geen drugs of drank. Nu heb ik enkel nog liquids en heb maar 1 sigaret gerookt. Zonder elektonisch te roken zou ik wel al veel meer gerookt hebben. Misschien moeten we er gewoon voor gaan en in 2019 al overstappen op 6mg nicotine?
 10. Extranaut

  Te ver gegaan

  En jij wil me in de realiteit verheffen? Zeg Klaas, ik ga da hier afsluiten en mijn lief tegen de matras en muur drukken. Wat ga jij vanavond nog doen?
 11. Extranaut

  Te ver gegaan

  Dictator Klaas. Wat is de realiteit? Dat leven uit niets ontstaan is? Dat is de uwe en dat geloof noch wil ik. Gelukkig kan ik in mijn realiteit mezelf nu zijn en steunen de mensen rond mij mijn vormsel. Ja ik heb slechte periodes. Maar de realiteit is ook dat ik in het ASS spectrum leef en bi polair geaard ben. Jaren therapie, maar niets kan me omkeren als DE BIJBEL. Jij wilt niet dat ik mezelf ben, jij wilt me conditioneren op iets dat nooit werkte voor me waardoor ik uiteindelijk wel terug zal dwalen. Wij hadden een leuke dag in de stad, ik lees U en heb meer nicotine dan ooit nodig, laat zijn man. Je hoeft niets voor me te doen. Laat dat maar over aan mijn God, mijn dierbaren en de dominee. Waarvoor dank!
 12. Extranaut

  Te ver gegaan

  Jij klikt mijn topic open, ik heb u nooit naar hier geroepen.
 13. Extranaut

  Te ver gegaan

  Weet Klaas, mijn geloof is geen vlucht, dat helpt mij echt en al mijn dierbaren zijn daar getuigen van. Ik ga er nu 100% voor gaan in full armor. Mijn demonen afvechten tot ik volledig christelijk gevormd ben is de missie. En daarin wordt er wel streng op gehamerd goed voor je familie te zorgen. Heel streng zelfs.
 14. Extranaut

  Te ver gegaan

  Laat maar, ik keer u mijn linkerwang... Ik ben altijd gelovig geweest, dit is mezelf en het is net omdat mensen me daar altijd mee bespotten in het verleden dat ik naar andere middelen keerde. Ik zei dit hier al eerder. Het is mis beginnen gaan toen ik uit mijn geloof stapte. Laat me nu eens mezelf zijn en thuiskomen. For heavens sake! Lo and behold, CREATION, intelligent design!
 15. Extranaut

  Te ver gegaan

  Wie zegt dn dat ik dat niet doe? Mijn vriendin gaat zelfs soms mee naar de kerkdienst. Zeker nu met de aankomende kerstperiode. Ook zullen de kinderen zondagschool krijgen en christelijk gevormd worden. As for me, in my house we will serve the Lord. Joshua/Jozua 24:15 Ik hoop dat ik nooit uit deze geloofsbelijdenis stap, God is de redding. Mijn kinderen zijn hier maar 4x per maand maar kga nu terug kunnen autorijden als ik nuchter word dus zou ze dan vele meer zien. Kerstvakantie is volgeboekt met het Anne Frank museum en binnenspeeltuinen, familiefeest met hun neefje en mijn aanstaande schoonouders. Ik vind dat wel heel vooroordelend hoor Klaas. Ik heb mijn fouten, maar doe er alles aan die te beteren. Mijn kinderen komen niets tekort eens ze hier zijn en ik kom net van een avondterras met mijn lief waar ik camillethee nam. En straks ¶¶¶¶ ik haar de muur op! Buh man!
×