Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Siamese

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Siamese

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Siamese

  Wil van de Lorzepam af

  Dag Credi, Je kunt ook vloeibare Lorazepam vragen. Dit is nauwkeuriger te doseren. De vuistregel is steeds 10% minder van de huidige dosis met een paar weken ertussen. Je doet er wel lang over, maar de ontwenning is beter te verdragen. Ik ben er helemaal vanaf, gebruikte het als slaappil. Natuurlijk heb ik, ondanks de nauwkeurige afbouw, er ook wel veel moeite mee gehad, maar ik wist wel dat het geen terugkeer van klachten was. Dat hield ik mezelf steeds voor en het is gelukt. Ook op die manier van de Lexapro afgekomen. Dit was overigens een hel. Veel succes!
 2. @KNM Ik heb in 6 maanden afgebouwd, ik gebruikte 2 mg voor de nacht. Dit deed ik met de 1ml 'insuline 'spuitjes. De apotheek kan je helpen met de juiste afmeting. De eerste stappen deed ik ruim, maar vanaf 1 mg ben ik heel precies gaan minderen. Soms 0.001 per dag soms ietsje meer. Ik luisterde naar mijn lichaam. Zelfs de kleinste mindering voelde ik hoor, maar het was te doen. Ik had al ervaring met vloeibare Lexapro en een precisieweegschaaltje. Ik woog de druppels, want uit de druppelaar kwam nooit dezelfde hoeveelheid en kun je dus niet nauwkeurig afbouwen. Van 10mg Lex ben ik in 2 ja
 3. Er is Lorazepam in vloeibare vorm. Je kunt dan door middel van een spuitje heel langzaam afbouwen (microtapering). De voorschrijvend arts kan dit gewoon bestellen. Het wordt in het LUMC bereidt en dan naar jouw eigen apotheek gestuurd. Het wordt vergoed uit de basisverzekering. Voor mij was dit een heel goede manier. Natuurlijk wel afkickverschijnselen en nog steeds, maar de doseringen zijn veel nauwkeuriger en kun je in je eigen tempo heel langzaam verminderen.
 4. Siamese

  gestopt

  Ik ben ook nieuw hier. Gestopt, microtapering Lorazepam. Lorazepam is ook vloeibaar te verkrijgen en dus makkelijker af te bouwen met behulp van een spuitje. Het LUMC bereidt dit en stuurt dan dan naar jouw apotheek. Wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Zo is de afbouw een stuk makkelijker!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...