Spring naar bijdragen

Rosee

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5.716
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    28

Berichten geplaatst door Rosee

  1. @Zara ik vond 5 uur 's middags ook lastig (ook mijn drinkmoment) wat hielp was een andere gewoonte aanleren op dat tijdstip, bijv sporten of een wandeling maken of wat dan ook. Nu denk ik er niet meer aan. Kost even tijd maar het helpt.

  2. Ik ben wel benieuwd hoeveel mensen nog zin in uitgaan en feestjes zouden hebben als er geen alcohol of drugs aan te pas zou komen. Ik ken overigens wel mensen die dat niet nodig hebben en bijv toch een hele nacht op de dansvloer kunnen staan, maar dat geldt niet voor de meerderheid.

  3. Goedemorgen.  Dat klinkt echt verrukkelijk @Yana. Ik geloof dat ik geen zin meer heb in de stad en de drukte, eigenlijk sowieso niet in mensen in het algemeen haha. Apart, want een tijdje geleden dacht ik nog: hier wil ik nooit weg. Een klein hutje midden in de natuur met paarden, kippen, geitjes etc en niemand die aan mijn kip zeurt, lijkt me heerlijk. (Ben het een beetje aan het idealiseren geloof ik;))

  4. @TommyVanillaik volg je ook graag. Ik heb (had?) dezelfde doelstelling als jij: over het algemeen drink ik niet met heel af en toe een uitzondering. Ging eigenlijk al jaren goed (gemiddeld 4 glazen per maand, soms maanden niks) maar zaterdag erg uit de bocht gevlogen met allerlei idiote acties) dus twijfel of ik ooit weer wil drinken, zolang ik daar niet uit ben doe ik het niet.

  5. @Oskar schrik er een beetje van, op de een of andere manier dacht ik dat je helemaal niet meer dronk. Goed dat je jezelf weer herpakt. Wat een verraderlijk spul blijft het toch. Ik heb afgelopen weekend ook een uitglijder gemaakt. Vooral verbaasd hoe makkelijk het kan gaan als je even niet oplet. Voorlopig weer dag voor dag? Kom op he.:rose:

  6. Goedemorgen. @Pranagoed dat je de draad weer oppakt. Je schrijft dat dit je na jaren niet meer gebeurd is, dat geldt voor mij ook. Ik dacht eigenlijk dat het wel uit mijn systeem was, maar het sluipt er net zo makkelijk weer in. Ik ga me op de dagen waarop ik bang ben om in de verleiding te komen weer op het dagpact zetten. Vandaag ben ik daar niet bang voor gelukkig. Zet 'm op, niet drinken wordt vanzelf weer het nieuwe normaal:P

×
×
  • Nieuwe aanmaken...