Spring naar bijdragen

Kamille

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    32
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Recente profielbezoeken

394 profielweergaven

Kamille's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Herkenbaar! Mij heeft sporten erg geholpen om wat beter in mn vel te zitten én meer energie te hebben.
  2. Kamille

    Verslaafd aan alcohol

    Dat is nog het minst erge. Ik weet niet hoe oud jouw kinderen zijn, maar als ze zich voor jou schamen en bang zijn om vrienden uit te nodigen etc. Kan dit een flinke aanslag zijn op hun psychisch welbevinden. Met alle gevolgen van dien. Denk dat het zeker tijd is voor professionele hulp. Succes!
  3. Kamille

    Het gaat me lukken!!

    Ohh, jij ook al? Ik heb ook niet geslapen. Denk dat het in de lucht hangt ofzo! Vandaag maar extra lief zijn voor jezelf!
  4. Goede middag! Dag 40!! Niet roken en niet drinken. fijne dag
  5. Ik gebruik het al meer dan 15 jaar. Soms verhoog ik en soms als het weer wat beter gaat bouw ik weer een beetje af. Bij mij ging het wat beter na ongeveer 6 weken. Ik voelde me minder angstig en over het algemeen een beter gevoel. Was niet van ene op andere dag, maar ging steeds ietsje beter! Succes!
  6. Hoi, Ik gebruik ook venlafaxine, tijdens het opbouwen van venlafaxine is het mogelijk dat de klachten eerst wat erger worden. Verder misschien afleiding proberen te zoeken, sporten helpt goed, lief voor jezelf zijn, wandelen en het niet proberen weg te maken, maar accepteren van hoe het nu even is. Geen koffie en thee.
  7. Het positieve is, dat je nu een taartje kan eten van de kcal die je normaal naar binnen zou drinken!
  8. @OskarHmmsz, dat is een hele goeie, met wie je drinkt! En wat is smurfenbier? Ik kreeg vroeger van mijn oma smurfenwijn maar dat was bessen met 7 up
  9. Goedemorgen, Vanavond een verjaardag in het cafe! Dat vind ik best spannend. Wat drinken jullie in het cafe, als je geen alcohol drinkt? Fijne dag!
  10. Kamille

    Lastig

    Ik kan niet slapen, dus ik schrijf maar even een stukje. Ik ben bekend met depressies en merk dat ik weer een beetje die kant op ga. Of dat was al misschien, maar kon het verbloemen met alcohol drinken, vrolijk door gaan met feesten en alcohol, volgende dag kwam mijn rotgevoel door de kater, dus hoef dan niet verder te denken. Lekker vermijdende struisvogelstrategie! Nu ik niet meer drink, merk ik dat ik mezelf ook weer serieus wil gaan nemen qua gevoel en gedachten. En onderzoeken wat mij plezier en zin geeft in het leven. Maar om dat niet te zwaar te maken, ook leren om gewoon te zijn met de dag en alles wat er op dat moment is en weten dat dat mag en goed is. Balance is the key! Nou, genoeg te doen dus. Ik hoef me in iedergeval niet te vervelen zonder drank!
  11. Goed dat je het geprobeerd hebt. Weer wijzer geworden enw eet nu dat deze manier niet voor jou is. Zou het kunnen dat je die pil, bewust of bewust onbewust niet hebt genomen, zodat je evt. Kon drinken als je dat zou willen? Vaak ben je er al veel eerder mee bezig dan dat je zelf door hebt. Succes,
  12. Kamille

    Lastig

    Ik denk ook niet dat het simpel is. En je moet er veel moeite voor doen. Maar ik denk, ook met een verslaving, dat je zelf de keus maakt, elke keer weer. Ik maak de keus om dat biertje te kopen, te pakken, te drinken.. niet iemand anders. En het is erg lastig om ertegen in te gaan met een verslaving. Maar als je bedenkt dat jij zelf de verantwoordelijkheid hebt over je gebruik ( en de rest van je leven ) maakt dat je een heel stuk sterker en meer bewust van jpu keuzes en gedrag, denk ik.
  13. Kamille

    Lastig

    En weer een dagje erbij zonder drank. Moet toch even kwijt dat het me echt irriteert dat sommige mensen net doen alsof ze slachtoffer zijn van de alcohol. Neem je verantwoordelijkheid en geef toe dat alleen jij diegene bent die kan stoppen met alcohol, of door kan gaan...want je kiest namelijk echt zelf wat je doet! Succes met deze mooie, nieuwe week met nieuwe kansen iedereen!
  14. Kamille

    Ma 23 jan 23

    Welke reactie verwacht je eigenlijk hiermee te krijgen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...