Spring naar bijdragen

nuchter2023

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

nuchter2023's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. @Emmy, Thanks voor je reactie Ik merk wel dat ik niet zo’n moeite heb om nu niet te drinken maar dat zegt niets. Er komen nog zoveel momenten aan waarin het wel misschien een grote uitdaging word. Ben trouwens eenmalig onder hypnose geweest voor dit probleem. En sindsdien dus geen probleem . Wel dus allerlei andere narigheden ervoor terug gekregen waardoor het lijkt alsof ik leuker ben met alcohol. losser, liever, vriendelijker. Ik mag dus detoxen op een manier die ik niet zo had verwacht. Oftewel geduld hebben en volhouden. Ik hoop dus dat ik over een maand of 2 (liever eerder al) al heel anders kijk naar mezelf en mijn omgeving. Wat is jullie rock bottom geweest?
  2. dank je wel voor de reacties. de reden waarom ik ben gestopt is omdat het de spuigaten uitliep. Een fles per dag in de laatste maand is wel een dieptepunt. Elke nacht wakker worden en elke ochtend het gevoel als ik 'de weg kwijt' was. Dat gevoel is verdwenen, gelukkig. Maar ik ben veranderd in een depressieve hork die nergens zin in heeft. Terwijl de meesten dingen prima gaan in mijn leven. Heb alles nog, zullen we maar zeggen. Het zit echt IN mij. Huil ook ontzettend veel en heb een kort lontje. Ik verruil nu de alcohol in met chocolade en mijn mobiel.Ook geen gezonde dopamine shots.
  3. Hallo, ik ben een 4o jarige vrouw en sinds ruim 4 weken gestopt. Naast beter slapen merk ik weinig. Sterker nog, ik ben heeeeeellll erg moe en voel me ontzettend somber. Ik ben vast besloten om te stoppen maar ik vind mezelf nou niet echt een fijner mens worden. Iedereen heeft het over de euforie maar ik merk er niets van. Ik dronk overigens op het laatst een fles wijn per dag. Wie oh wie voelde zich meteen goed of herkent dit en kan me een bemoedigend toespreken. Dank je wel alvast ps: ik beweeg overigens welke elke dag voldoende. Ik wandel en sport, dus dat is het niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...