Spring naar bijdragen

Vrijdag 2 juni 2017


Aanbevolen berichten

45 minuten geleden zei Bor:

Ik wijt het aan mijn moeder. (ghe ghe:P)
Bedoel , wie laat haar kind nu geboren worden op vrijdagmiddag om 16:55 uur?

Ik had nog nèt 5 minuten om op adem te komen en hoppa; drinken maar.

Wat een zwakte, Bor. Zo jong en dán al zo zwak... :(

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Miss ligt t aan de tijd die de meesten erover doen om t drinken effectief als een probleem te ervaren? Ook is t waarschijnlijk als twintiger ook nog meer de gang van zaken terwijl mensen van dertigers toch al wat meer verwachten? 

Soit maakt ook ni veel uit.

Ik ga douchke doen :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeie middag kanjers.

Vanmiddag gezellig geweest met bezoek. Goh twee keer een hersenoperatie en  ik heb de foto's gezien zeg. Een groot gedeelte van haar linkerhersenhelft is weg  gesneden. Er zit een groot zwart gat. Dat is nog eens wat anders als een beroerte. Ze kan haar beroep als laborante niet meer  uitvoeren maar heeft zich gestort op fotograferen,  en het bestuderen van het menselijk brein, dus een pientere dame. Ze was in het begin  erg onzeker maar dat was gauw over gelukkig. Het is iemand die haar emoties in dichtvorm opschrijft daarom van nature erg stil. Gelukkig was  dat hier gauw over omdat je niet alles uit hoef te leggen, dus een geslaagde  dag.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou en of Jane. En  het leven waarderen zeker als je  gezond bent. Deze vrouw is zo positief  terwijl ze heel slecht ziet met een oog, ze ziet als ze je in je gezicht aankijkt maar de helft van je gezicht, de andere helft wordt niet door gegeven aan de hersenen. Als we een dagje uit willen moet ik haar echt goed  in de gate houden want ze weet op een gegeven moment niet meer waar ze is, en als ik haar dan gevonden heb herkent ze me niet meer. Als ik dan een foto van m'n hondjes bij me heb en laat zien dan pas weet ze weer wie ik ben. Ja en dan nog vrolijk zijn  hé?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou Bol, ik geloof niet dat ik zo zou zijn, maar wie weet ontwikkelt de mens wel iets extra's in zintuigen, karakter en contacten met anderen,

als er eenmaal zoiets extreems met je gebeurt. Ik kan het me niet van mezelf voorstellen maar bij anderen ervaar ik het als een kado.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oh my god!!!!!!!!!

Iedereen die mij kent weet dat ik een enorme spinnenfobie heb. Maar ik werk eraan. Hooiwagens laat ik zitten, kleintjes ook. 

Zit daar AAAAAAAAAAAHHHHH!!!!!! Een keigrote op den trap!!! Mijn hart klopt uit mijn borst. Aan alle dierenliefhebbers...gelieve dit niet te lezen..

Ik pak mijne schoen en denk die dood te slaan maar bij elke trede springt die licht naar boven. 

Dus schoen is een no go. Straks springt da beest op mij. Dus ik pak de insectenspray en spuit van ver. Komt dat beest, met alle recht waarschijnlijk, naar me toe gesprongen..de trappen af.

Ik kreeg bijna een hartaanval. Moed bijeengeraapt om nog ne keer te spuiten. Stond dat in aanvalmodus. Ik heb heel de bus er op afgelaten.

Deur opengezet...en durf ni meer gaan kijken :(

Awel nu mis ik wel ne vent se. Ene zonder spinnenfobie weliswaar.

 

bewerkt door fleurtje
Vloek aangepast
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Uche uche... slechts 1 succesvolle afmelding vandaag  (spirit!)...  goedenavond: uw controleur van vandaag is smart! :D
Waar zijn de tijden gebleven dat wij elkander juichend like-ten (hemeltje, ik had eerst likten getypt :face-icon-small-shocked:...  :blink:) omdat we zo blij waren voor die belangrijke ene dag die weer behaald was!!!

Enfin.... hopelijk is het wel gelukt bij de anderen? Billy Bor en Mazzelaartje? Ik doe spoedig ook weer mee. Respons is welkom. Ik vergat me trouwens van de week ook een x af te melden. Die dagen droog zijn en blijven fijn: beloning op zich! Hier gaat het goed qua adb.

 

Fleur: spinnen zijn van de natuur, ze doen je niks, echt niet!
Maar ja, toen ik in de natuur ging wonen dacht ik ook: hup iets aan mijn ambivalentie doen... de ragebol erbij om het stoffige imago van mijn houten huis te bestrijden. En verder niet teveel zeuren: ze (grote en kleine...)  laten lopen in liefde  :unsure: ook dwars door de huiskamer heen..  enfin, die webben zijn er de next day al weer.... het helpt allemaal niet.
Ik ben wat dwangmatig van aard.. dus.... poetsen en ragen dus. Ach..... de laatste meikevers klotsen hier nog tegen de ramen.... en teken zijn eigenlijk veel erger: daar schud ik mezelf wel even voor uit na een graafbeurt in de greppel! Brr. Das echt eng Fleur!!

Ben wat melig. Er gebeurt van alles hier; natuurlijk, waar niet?
Hoop dat het bij jullie allemaal net zo positief gelabeld kan worden als hier bij mij.

Slaap goed, smart :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heb me helemaal lam gedronken door de agendamelding dat ouder nu de eerste 3 maanden van behandeling achter de rug zou hebben gehad en gecheckt zou worden of het aansloeg... Niet dus:( En het wordt zo ook niets met mij. Hoop dat jullie wel een droge dagdraad hadden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...