Spring naar bijdragen

Nieuwe ronde, nieuwe kansen


Gast

Aanbevolen berichten

Ik ben erg benieuwd hoe het je gaat bevallen Rups.

Ik ben sinds kort ook gaan fitnessen, hoewel ik genoeg aan sport en bewegen doe. En ook met dat fitnessen moet ik opletten om er niet een paar kilo bij te doen, of een paar keer extra iets doen, of...

Ik denk wel dat, met een goede begeleiding, fitness een hele goede activiteit kan zijn. Veel plezier!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lekker gaan sporten rups en niet teveel vooruit denken. Die trek is ook lastig. Vind ik ook. Maar het wordt wel beter. Ik heb het niet meer zo vaak. De gewoonte slijt er binnenkort al wel wat uit. Maar niet als je luistert naar dat duiveltje. Dan moet je hier weer doorheen. En dat wil je niet! Dus lekker sporten! En vandaag drink je niet. En dat zeg je morgenochtend ook weer tegen jezelf! Je doet het hartstikke goed. Mooi alternatief dat sporten veel plezier!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Leuk dat je de sportschool leuk vond Rups. Het is ook fijn om fysieke inspanning die goed is voor het hoofd te leveren. ( zegt zij ook nog maar eens even tegen zichzelf) hartstikke goed gedaan. Je gaat nu iets opbouwen. Voor jezelf. Iets wat je heel trots op kunt zijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het was leuk :D

Donderdag intake voor de krachttraining.

Ik heb een lange weg te gaan, maar het begin is er!!

Dag 23 ook weer doorgekomen.

Barst nu van de energie,haha.

Nu eerst maar eens douchen.... :blush:

 

Nooitgenoeg! 

  • Goed bezig! Sporten is echt iets waar je ook aan 'verslaafd' kan raken. (ja ik weet dat orthorexia bestaat maar dat bedoel ik niet) 
  • Ik ben ook begonnen met sporten in plaats van drinken en het is erg fijn om te zien hoe je gezondheid beter wordt, je begint af te vallen en je bierbuik langzaam plaats begint te maken voor een sixpack (pun intended) 
  • Fijn die energie! Die heb ik ook. Let wel, er zullen nog dagen komen dat je kapot bent. Juist dan is de kracht om dan niet toe te geven aan drinken! 
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Nooitgenoeg,

Toch leuk hoe we samen oplopen :)

Ik ben gisteren ook voor de tweede keer gegaan, ook een aantal andere mensen dan vorige week. Maar ook hier lieve mensen met begrip voor elkaar. Je hoeft niets te zeggen, mag wel. Misschien houdt het me wel bij de les. Helemaal als het moeilijk wordt. 

Dag 26 al vandaag! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

HI Nooitgenoeg, ik lees jou draadje nu pas,. Ben zelf nog niet zo lang actief  op het formum zodoende. Volgens mij gaat het bij jou erg goed, ben je begonnen met sporten en lekker je weg aan het vinden zonder de drank! Goed bezig. Zelf ben ik sinds 16 januari gestopt en dat gaat best oke. Zie dat je ook al een half gestopt bent met roken. Een heel nieuw leven dus :-)
Ik ben op 16januari 2005 gestopt met roken, dus ik dacht 16 januari 2017 is dan een goede dag om te stoppen met drinken! (wat ik zelf toch lastige vind)
Heel veel succes verder en hou vol!! Ik blijf je een beetje volgen...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...