Spring naar bijdragen

Maandag 17 augustus


blondie6173

Aanbevolen berichten

Beste mensen.

Net even verticaal-horizontaal de draad doorgescrolled van vandaag.

Wat een discussie om het roken/niet roken...

Moest tussendoor zelfs effe checken of ik niet op het 'roken de baas'deel van het forum was beland.

Laat ik duidelijk zijn dat ik Bolletje als ondersteunend heb gelezen en al jaren als zodoende ervaar.

Bolletje is een schat waar geen enkel greintje hypocrisie inzit.

Dank je voor je lieve berichtje dus Bollewops!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben verslaafd aan autorijden, zelfs om een brief te posten rijd ik naar een lage brievenbus zodat ik alleen mn raam hoef te laten zakken, brief in de gleuf, raam dicht en klaar.....

 

:face-icon-small-shocked:

 

Soms ben ik jaloers als ik lees dat kinderen op snorkelles of snorkelclub zitten. Waarom niet voor volwassenen? Dat lijkt me zo leuk. Ja, onderwaterhockey, maar dat vind ik dan weer te (te vermoeiend?).

 

Bollie, de website is een voorbeeld. Je kunt er nog niks mee doen, behalve dan een beetje klikken en rondsnuffelen. Als je het mooi genoeg vindt, dan moeten de voorbeeldfoto's en -teksten vervangen worden door eigen gemaakte foto's van de sieraden. Ook hier geldt, stapje voor stapje, rustig aan. Als je de website leuk vindt, kan ik kijken hoe het één en ander gemakkelijk voor je gemaakt kan worden, zodat het niet allemaal te moeilijk voor je wordt. Laat maar weten. :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Als Bol haar tabak rookt, ruikt het alsof ze een sigaar opgestoken heeft.

Als ze koop tabak rookt, ruik je het nauwelijks omdat ze maar halve sigaretjes draait.

Voor een passieve mee roker als ik momenteel zeer jammer soms. :D

 

Bol, wil blijkbaar niet stoppen met roken. En dat mag! Toch?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben moe, dan moet ik me niet in discussies mengen.

Dan is mijn beoordelingsvermogen nogal getekend.

 

Ik ga een film kijken ofzo. Tot de volgende keer wanneer ik wat minder moe ben.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Spruitje :D

 

Ik maak me wat bezorgd om een paar mensen

Toine en zijn hond. Ik hoop echt dat hij blijft delen. Ik wil zo graag weten hoe het nu met z'n hond gaat. :heart:

 

Sowhat vanwege de bomaanslag. Ik hoop Sowhat dat je al tel. contact hebt gehad. Soms weten ze in het buitenland vaak veel vroeger wat er gebeurd dan mensen in het land waar een aanslag is gepleegd. ;)

 

En Aggie die vanochtend aangaf zich niet prettig te voelen.

bewerkt door bolletje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi MijnGerrit!

Ja, nou moet ik wel weer aan de bak om een berichtje af te geven. Het is precies wat je veronderstelt: geen tijding goede tijding. In tegenstelling tot het weer buiten: Ik ben nog steeds droog en dat moet ook zo blijven. Maar geloof me, na mijn laatste uitglijder in het voorjaar ben ik nu toch alweer ruim een half jaar heel braaf en toch blijf ik iedere dag nog stiekum naar een hartvesterkinkje verlangen. Gek hè, dat die drang er nog steeds is.

Niettemin als ik al een keer zou terugvallen, dan zijn jullie de eersten, die het zullen horen.

Gerrit, bedankt voor je belangstelling. Al schrijf ik niet zo veel hier, ik lees jullie praktisch iedere dag. Alleen de weekenden niet. Dan ben ik bij mijn geliefde.

Iedereen veel succes met zijn of haar pogingen tot stoppen.

Ton

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Thee roken, dat is wel de meest smerige hoestopwekkende rookervaring ever! Is meer dan 15 jaar terug maar heb ik ook gedaan.

 

@Bolletje wat goed van je, door een hoop gedoe op de dagenraad kan ik dat zomaar missen, klopt Aggie schreef wat....had laatst ook al gemist dat het dagen niet goed ging.

@Aggie hoe is het met je?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heel verstandig van je Tony om niet in de weekenden mee te lezen. ;)

 

Aggie :rose:

 

Toine, ik zou persoonlijk naar de dierenarts luisteren. Omdat die wat objectiever ernaar kan kijken zonder gebonden te zijn aan emoties. En ik denk dat het erger is een dier langer te laten leven (kans op pijn) dan iets korter (met een superleven achter de rug), ethisch gezien.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat fijn te horen Sowhat, kan jij vannacht weer zonder zorgen pitten. :heart:

Mensen ik ga ook afsluiten. Net samen met een vriendin alle sieraden uitgezocht. Vriendin een paar zakken mee gegeven en ikzelf heb nog genoeg over. Zitten hele mooie dingen tussen zeg waaronder echt kristal en zilver. Maar die vriendin is nogal erg druk en heeft veel aandacht nodig dus ben nu wat moe.

Trusten mensen en tot morgen weer. :):moon::musicnote:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik meld me schoon af voor de dagpact, weer een succesvolle dag.

Vanavond de week weer begonnen met een fijne meeting. Morgen een mooie dag in het vooruitzicht.

 

Verder voel ik me niet verantwoordelijk voor wat anderen doen met mijn mening die ik eerder deze dag neergezet heb. Die werd uit zijn verband getrokken, wat ik al voorzien had, en gedraaid in een richting die ik niet heb aangegeven. Jammer, want uiteindelijk blijft er niets anders dan stemmingmakerij en positiekiezerij en loyaliteitsbetuigingen van over.

Terwijl ik me nog steeds afzet en blijf zetten tegen het propageren van verslavende en stemmingsveranderende middelen in deze "huiskamer" terwijl daar ook mensen vertoeven die juist van dat verslavingsgedrag af willen. Dat provocerend vermelden dat en hoe je de zorg hebt over het kweken van die middelen, waaraan je hevig verslaafd kunt raken hoort naar mijn mening niet thuis op een forum van verslaving de baas.

Dat is mijn mening, die ik zo verkondigde, en daar heb ik recht op.

Anderen hier hebben hun mening, die daarmee niet overeenkomt, en daar hebben zij recht op.

 

Het punt wat we, met zijn allen die eraan meegedaan hebben, gemist hebben, is juist dat provocerend promoten van verslavende middelen niet moet kunnen op dit forum, maar daar gaat nauwelijks iemand op in.

Misschien voor een volgende keer. Wellicht wordt het duidelijker als hier een vinoloog komt vertellen hoe die zijn wijn bottelt en het alcohol- en suikerpercentage meet en de smaak evalueert. En de flessen periodiek omrolt in zijn nauwkeurige geregelde klimaatkamer. Of een cannabiskweker komt opscheppen over zijn kweekmethode.

 

Alcoholisten: een slag apart.....

 

Ik wens jullie allemaal een gezonde nachtrust.

Wellicht tot morgen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat is mijn mening, die ik zo verkondigde, en daar heb ik recht op.

Anderen hier hebben hun mening, die daarmee niet overeenkomt, en daar hebben zij recht op.

 

Het punt wat we, met zijn allen die eraan meegedaan hebben, gemist hebben, is juist dat provocerend promoten van verslavende middelen niet moet kunnen op dit forum, maar daar gaat nauwelijks iemand op in.

 

Analyseer je je eigen schrijfsels wel eens jowan? Het lijkt heel redelijk; de een denk zo de ander denkt zus.....even goede vrienden denk ik dan. Maar dan blaas je iets kleins als wat bladeren die gedroogd zijn en zeiknat geworden compleet buiten proporties op tot het provocerend promoten. En dan stap je gelijk af van het een denkt zo het ander denkt zus principe (leven en laten leven) om eenzijdig vast te stellen wat niet moet kunnen. Jij bent niet degene die regels maakt jowan. Dit is een virtuele openbare woonkamer, niet jou huis.

 

Bovendien ga je voorbij het punt dat geen enkele van de actieve stoppers zich getriggerd voelt en de persoon aan wie het gericht is het totaal niet hypocriet vind en bedankt voor het lieve berichtje. Degene die de opmerking plaatste had vrijwillig aangeboden het weg te halen als iemand wel getriggerd zou zijn maar dat is dus niet. Waar maak je je dan zo druk om. En weet je soms is er niks mis met positiekiezerij. Bolletje is een schat naar iedereen en dat is ze al jaren.

 

En nu ga ik lekker slapen. CU 2morrow.

bewerkt door erik
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...