Spring naar bijdragen

toine

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3.893
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    5

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

1.933 profielweergaven

toine's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. zo waar, recht uit het hart ! Moeders plekjes op lymfeklier goedaardig, dus geen issue. Paar plekjes op linker long en zijn kwaadaardig. Zware operatie op deze leeftijd wil ze niet meer. Dus bestraling en of chemo, maar eerst nog een scan. Situatie geaccepteerd en probeer alles te doen om er elke dag een feest van te maken. Nog nooit zo close geweest met mijn moeder. Zo een sterk wijf, niet normaal. Probeer ouwe en broer in het gareel te houden, want die zijn van het padje, maar goed, iemand moet opstaan. Probeer uur van uur te ademen en we zien wel. Het is wel zo dat ik meer geniet van positieve dingen, die zuig ik nu op. Laters.....
  2. toine

    Zondag 4 aug 19

    Goedemorgen, Ziet er mooi uit buiten. Vandaag weer een een voetbalzondag, goed voor de afleiding. Ga wat rommelen in de tuin, morgen weer aan het werk, gaat erg goed met bedrijf, dus dat is mooi. Tot laters..
  3. toine

    Zaterdag 3-8-2019

    Goedemiddag, Zat er gisteren even doorheen, vandaar mijn spontane bericht. Gekke is dat mijn moeder nog het beste met de situatie omgaat en ons probeert te sturen, ongelofelijk, maar waar. Moeders nu thuis en aankomende week veel onderzoeken en dan een behandelingsplan. Lastige in mijn situatie is dat ik constant wordt geconfronteerd met deze situatie door mijn sociale fobie, heb dus weinig plekken, waar ik naartoe kan gaan om even tot rust te komen. Dus aankomende tijd is even kijken, wat mij rust geeft en waar en met ondersteuning van wie...? Misschien ook eens praten met de doktor, maar goed die gaat natuurlijk medicatie voorschrijven en dat met alcohol gaat niet werken. Dus nu de focus op verschillende dingen die moeten veranderen. Heb ook een eigen bedrijf, wat zeer goed loopt, dus het is vogelen en niet verzuipen in het zuipen. Dag voor dag en uur voor uur en al het positieve opzuigen. Bedankt voor jullie altijd aanwezige steun. Gelukkig in ieder geval niet zo warm meer, want dat helpt ook niet. Groet en tot spreeks Toine ne manski..
  4. gaat hem weer niet worden jammer... geen medaille.
  5. Goedemorgen, koud brrrrr.... Zo volleybal voor brons pff Zat er niet in gisteren erg jammer, teveel foutjes..
  6. Ok.. Hier de familie gek van volleybal, moeders heeft vroeger hier in Zeist op hoog niveau gespeeld, dus zit een beetje in het bloed, stond altijd te kijken als klein jochie stoned van de fruittella ha..
  7. Klopt lady Jane, wat een prestatie... Ik heb het gevolgd via teletekst, waar heb je gekeken dan?
  8. Goedemorgen, Wat worden we verwend met het mooie weer... Even vroege lunch en dan weer snel verder met het werk. Fijne dag gewenst. Volleybal vrouwen na 0-2 achterstand toch nog gewonnen, wat een sensatie!
  9. Goedemiddag, wat een prachtig weer, genieten dus vandaag....
  10. toine

    Donderdag 11 oktober

    Goedemorgen, Mooi dagen in aantocht, heerlijk. Maar weer aan het werk, ben wat laat vandaag
  11. toine

    Woensdag 10 oktober

    Beste Cleo, Zou je juist een goed gevoel moeten geven, het idee van niet drinken en dat je daar boven staat, heer en meester in eigen huis dus proficiat!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...