Spring naar bijdragen

Tony

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    45
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

799 profielweergaven

Tony's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Tony

    Jaarpact

    Een goede vakantie Bob! Veel plezier. Tony.
  2. Tony

    Jaarpact

    Goedemiddag, Bob wil je mij van de jaarpact-lijst afhalen. Ik heb gisteravond bij goede vrienden bewust. een fl. bier gedronken tijdens de maaltijd. Ik wil ook niet meer opnieuw op de lijst, omdat ik - evenals Fruitvlieg - het jaarpact niet meer zo belangrijk voor me vind. Ik ben van mening, dat ik de "no-alcohol-consumptie" voldoende onder controle heb om nog ooit weer terug te vallen. Ik wens iedereen veel succes en nog een goede droge Pasen in alle opzichten. Tony.
  3. @ Wijffie en Lars. Ik heb hier een (Brabants) vrouwtje gekend; die zei altijd: "Ik laach wel, mar ik ben geen flikker blij". Dat vond ik ook humor. Ze is helaas dood. Het was een goed "wefke" zullen maar zeggen, Tony.
  4. Tony

    Maandag 18 april

    Nog even voor het slapengaan een vraag, die mijn verwondering wekte. Ik hoorde vanmiddag op Omroep Brabant een interview met een moslim, die beweerde, dat er in de Cola, die hier in Nederland verkocht wordt 1% alcohol zit en deze drank voor hen, moslims, dus niet halal is en daarom niet gedronken wordt. Weet iemand hier op het forum daar iets van? Er schijnt in de Arabische landen een speciale Cola op de markt te zijn, die wel aan hun eisen voldoet. Niet dat het voor mij een probleem is. Ik drink zelden Cola en dan nog Cola Light. (En ik ben geen moslim). Tony.
  5. Tony

    Jaarpact

    Jan, van harte proficiat met je eerste lustrum. Man, man, wat een kanjer ben jij. Een voorbeeld voor iedereen, maar vooral voor mij. Bedankt voor al je accurate werk aan deze draad. Ga aub zo door. Tony.
  6. Tony

    Jaarpact

    Hallo, leuk jullie reactie op de "vermaanddag". Ja de dertiende LJ is nu een maal een bijzondere datum. Mijn eerste (overleden) vrouw was 13 januari jarig; mijn tweede (overleden) vrouw was 13 februari jarig. Nu ben ik wel niet op de dertiende jarig, maar van die datum begint mijn glorie van het niet meer drinken. Ik voel me er in ieder geval heel goed bij. Alle drie de data blijven voor goed in mijn geheugen en ik wil dat speciaal ook voor de laatste datum; het geeft me een steuntje om droog te blijven.
  7. Blondie. Bol. Lars. Nadia Yo MijnGerrit Vol Jannigje Huttula Monster Skip Tony
  8. Blij met alle reacties op mijn verjaardag. Nogmaals dank voor alle goede wensen. En voor die grote taart van Lady Jane. Mijn dochter had er ook al een meegebracht. Ik kan nu de hele 40+trein van gebak voorzien. Dat wordt weer afslanken in de komende tijd. Nou LJ dat jaartal is echt hoor, maar ik kan gelukkig nog goed uit de voeten hoor. Veel liefs voor eenieder en doeij zoals hier in Brabant zeggen.
  9. Dank je Smart. Lief van je. Ik ben nou eenmaal gevoelig voor aandacht. Nou ja, wie niet? Tony.
  10. Dank je Gerrit; om aan mijn verjaardag te denken. Altijd leuk als er aan je gedacht wordt. Ik zit helaas, evenals veel andere Frummers, in de lappenmand. In onze 40+ bus/trein merk je er gelukkig niet veel van. Maar het komt allemaal wel weer goed hoor. Tony
  11. Bedankt nog Lars, dat je in Eindhoven hebt willen stoppen. Kon daar nog net mooi opstappen en hoefde ik niet te gaan vliegen naar Wenen. Lekker geslapen met zijn vieren daar in Düsseldorf. Ruimte zat in zo'n slaapcoupé. Hoe gaat het nu verder? Eerst naar Hamburg en dan linea recta naar Milaan? Laat even het reisschema weten Lars. Dit in verband met de thuisblijvers. Tony.
  12. Tony

    Jaarpact

    Jan 1000, jij bent hier toch de president directeur van het Jaarpact voor gevorderden? Op 13 februari stond ik net een jaar droog. Ik vind dit een mooie gelegenheid om me in jouw Jaarpact aan te melden. Als ik het goed heb ben ik dan mooi ook nog net de nummer 50. Een mooi rond getal, toch? Tony.
  13. Kan ik, Tony, er ook nog bij in die 40 dagen bus? Als jullie al vetrokken zijn pak ik wel even een vlucht naar Wenen. Pik jullie dan daar wel op. Wie zet me even hier op et lijstje. Snap nog steeds niet de procedure. Tony.
  14. Ik ben blijkbaar zo'n beetje de allerlaatste,die zich droog kan afmelden . Wie is zo vriendelijk om mij nog bij de lijst van overwinnaars te plaatsen. Bolletje, heeeeel heeeeeel veel bedankt voor jouw perfecte leiderschap. Je mag het volgend jaar weer doen. De beste wensen voor het nieuwe jaar. Tony.
  15. Tony

    Maaandag 4 januari

    Mijn Gerrrit. Dank voor je niet aflatende belangsteling. Alles goed hier. Heb je niet gezien, dat ik op de arrenslee mee gehobbeld heb zonder er van af te vallen. Ik heb er van genoten hoor. Ik ben sinds 13 februari 2015 zo droog als een herfstblad en ik wil dat in ieder geval zo houden tot de volgende 13e februari; en dan natuurlijk nog vele vele jaren ........ hoop ik. Je blijft natuurlijk een slapende gebruiker. Ik blijf hier trouw lezen en ik weet, dat dat heel belangrijk voor mij is. Het leest als een spannende roman. Allen wens ik hier, iedereen nog een gelukkig en droog 2016. Tony.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...