Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Geplaatst

Goedemorgen allen.

 

Een scheutje azijn is voldoende, dat maakt het vlees malser. 

Dat is ook de reden dat er een scheut rode wijn in gaat, de structuur van je vlees verandert. 

Geplaatst

Fijn te horen dat je jongen goed gaat Jopie.

Tja, keuzes. Lastig en idd mooi tegelijk. 

En het blijft ook he. Denk ik soms net in rustiger vaarwater te komen is er wel weer wat anders om 

een keuze in te maken. Zucht...hahaha.

Take care. 

Geplaatst

Oh mèèèn, Ploffie....! Als er een ding is waar je me 's nachts voor wakker kunt maken, zijn het oesters.

Nu vreselijke trek. Ik ga ontbijten en dan naar de markt. Dagje vrij, heerlijk.

Laters!

Geplaatst

Goeiemorge iedereen,

 

het is weer prachtig weer, de komende dagen, het houdt niet op van het jaar, elke keer denk ik, het zal we de laatste dag mooi weer zijn, maar nee, vanavond de BBQ aansteken denk, nee het koelt flink af na vieren en om 6 uur is het donker.

Geplaatst (bewerkt)

Nou ik wil ook wel graag mee hoor oesters rapen. Zou zo graag eens oesters willen eten. Nog nooit gedaan dus houd ik me aanbevolen met die volgende meeting. Moet alleen nog daar zien te komen dan.

bewerkt door bolletje
Geplaatst

Goedemorgen,

 

Ik denk dat ik maar eens een uurtje in de keuken ga staan voor het ontbijt. Ik dacht iets van hertenbiefstukjes gesmoord in kippenbouillon op een bedje van prei met toefjes aardappelsouflee en een salade van kwarteileitjes met truffels en cherrytomaatjes. Met als toetje een flan caramel.

Krijg honger van al die verhalen. krijgen we dat weer.

Maar drinken doe ik niet

 

Lekkere dag allemaal!

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...