Spring naar bijdragen

Woensdag 6 juni 2018


Lars

Aanbevolen berichten

Goedemorgen 

Hier ook lekker zomers gekleed, maar wél wollen sokken aan. Loop straal voor gek maar ben gewoon thuis dus ach:D

En grote zorgen over dochter inmiddels. Ze knapt masr niet op. Vanmorgen gelijk 39.5 koorts. Straks contact met de huisarts. Dit duurt echt te lang zo:(

Link naar opmerking
Deel via andere websites

'Ze' komen straks onze ene Dyane ophalen met een autoambulance. Daarna gaat ze (Dyane) linea recta naar de boot naar Amerika (New York).
Ruimte in de garage!! Voor eventjes, de volgende 'aanwinst' is al weer in aantocht.

Als de Dyane straks weg is en ik boodschappen gedaan heb ga ik, denk ik, maar helemaal bloot... op één geitenwollen sok na, voor als er plotseling
iemand aan de deur zou staan... want ik ben en blijf preuts... :P

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 minuten geleden zei NickyLJ80:

Ja heb al gebeld. Vorige week dinsdag geweest en afgelopen vrijdagavond nog op de huisartsenpost geweest met haar. Koorts was toen 40.7. Maar ze kunnen niks vinden. Het leek weer even beter te gaan. Nu dus weer mis. 

Ik snap dat je ongerust bent Nicky, die koorts komt toch ergens vandaan? En als ze s'ochtends al zo hoge koorts heeft .....jeetje. sterkte 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zo meteen met deze warmte peentjes zweten op de pijnbank.  Word de laatste hand aan mijn tattoo geslagen , tenminste , ik denk dat ie dan helemaal klaar is . 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Spannend Bor, snap dat je pas weer lekker zit als hij met beide pootjes op de grond staat. Hoop dat hij een leuke tijd heeft gehad!

Dochter is 7 en huisarts heeft inmiddels terug gebeld. Die vertrouwt het ook niet meer dus we moeten zo urine inleveren en bloed prikken voor een uitgebreid bloedonderzoek. Dag 12 met koorts nu. Vanaf vandaag ook keelpijn en al die tijd al hoofdpijn. En sinds gisteren hangt er een zwavellucht om haar heen. Ben echt niet vies van mijn kind maar man man wat een lucht:face-icon-small-shocked:

Verder mankeert ze niks, daarom is het ook zo gek. Want waarom dan die hoge koorts steeds. Nou ja, vrijdag uitslag en voor nu doormodderen met nurofen. Mussen vallen van het dak en zij ligt met shirt én vest onder een dekentje op de bank want "koud". Bah, ben liever zelf ziek.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...