Spring naar bijdragen

Zondag 8 april 2018


Lars

Aanbevolen berichten

Goedemorgen. 

Over een uurtje met de valys naar mijn hoogbejaarde moeder. Elke keer weer spannend hoe ze er aan toe is. Ik ben blij dat ik toch met de valys ga. Zelf dat hele eind rijden is nog een stap te ver. Ik ben nog steeds niet echt fit. Duurt best lang, maar ja, heeft zijn tijd nodig. Zo, nu eerst met de hond wandelen. 

Fijne dag allemaal. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bewolkt hier, vogelgeluiden. Goedemorgen! 

Zwemmen zo, eerst thee, dan koffie, dank @Yvonne.

Vanmiddag vriendin helpen die gaat verhuizen. We gaan inpakken. 

Gisteren lag mijn man met zijn kleren aan in bed. Hij had iets gedronken voor het eerst na lange tijd, snurken, moe, met kleren aan in bed. Niet meer in staat tot iets. Zo zie je maar wat het met je doet, wow.....  

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik lees zo hier en daar dat mensen twijfelen. Twijfelen, of ze al zeker genoeg zijn om weer te kunnen gaan drinken, maar nu met mate.

Nou, ik gun ze  van harte dat ze dat kunnen. Ik was eergisteren precies 2,5 jaar nuchter. En ik twijfel niet, ik wéét! Ik weet dat ik het niet kan, nu niet en over 10 jaar niet. Ik heb dat zo’n 40 zuipjaren niet gekund, en er is geen enkele reden om er van uit te gaan dat ik het nu wél zou kunnen. Vanmiddag wordt het lekker warm, het dakje gaat van mijn cabrio en ik laat me eens lekker op een terrasje vollopen. Twijfel nu toch een beetje: Radler 0 %, of toch bitter lemon? Och, in het zonnetje is alles lekker, voor mij nu wel tenminste. Heb dat echt moeten leren, dat genieten van 0 %. Was niet meteen zo, duurt even.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiemorgen op deze mooie zondagmorgen!

Mooi gezegd Hub :rose:

  • Ik ga nog even aan de slag in de tuin. Ik ben bij mijn zitje overal horren aan het maken omdat ik naast een paardenboer woon en ik anders gek van de vliegen word. Dat is een aardige klus met mijn slechte rug. Maar als het klaar is kan ik heerlijk met een boek op mijn ligbedje dus het moet af vandaag! Nu eerst eens de koffie van Lars proeven:)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

15 minuten geleden zei Lars:

Dacht dat je een stuk jonger dan mij was begon nu te twijfelen van 40 jaar drinken. Maar ik herken het hier ook een dikke 40 jaar en nee ik kan en wil niet meer 

Helaas is het voor sommigen niet weggelegd om met mate te drinken. De meesten kunnen dat gelukkig wel, en dat gun ik ze van harte. Ik kan dat niet, en ik weet eigenlijk nu pas dat je ook gewoon helemaal zonder drank van het leven kunt genieten. Ik wou ook wel dat dat anders was, maar soms moeten we de dingen maar accepteren omdat we nu eenmaal zo zijn en niet anders. En ik denk dat jij net zo bent als ik? Iemand zonder rem? Dan drinken we vandaag toch gewoon niet?  Heb ik iets om straks in het zonnetje lekker over te zwijmelen, al die lui met hetzelfde mankement. Beetje leedvermaak mag wel als je in hetzelfde schuitje zit, vind ik.

bewerkt door Gast
typefout
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...