Spring naar bijdragen

Ik ben Nomy


Nomy

Aanbevolen berichten

3 uur geleden zei Nomy:

Ondertussen 2 dagen dagbehandeling 'achter de rug'. Eerlijk is eerlijk...ik vind er niets aan. Lange dagen, herhaling van de 6 weken klinische opname. Maar ik heb me voorgenomen nog niet te (ver)oordelen tot ik 2 weken verder ben. Maar na 2 dagen drama, sociale vaardigheden, rollenspelen, trekevaluatieformulieren invullen ben ik er eigenlijk al klaar mee. Naast ACT en verslaving, ACTie en heel veel mindfulness in een omgeving die niet echt motiveert. Klinkt negatief, dat besef ik. Ik ben keikapot als ik er vandaan kom. Maar ik hou nog even vol.

Ondertussen geen druppel gedronken, ook niet echt het verlangen gehad. Wel veel emoties moeten doorstaan, vooral een eenzaam gevoel. Ik mis mijn ex heel erg.

Ja geeft t ff de kans joh, t gaat erom dat je gestopt blijft hè, je hoeft geen rollenspel actrice te worden ;) ik snap het wel wat je schrijft.

En laat je ex ff je ex, anders wordt het nog ingewikkelder :P 

Succes hee :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank voor de reacties :heart:! Ik hou vol hoor, maar ben zooo moe na zo'n dag. Ik wil weer te vlug denk ik.... maar goed geslapen en vandaag weer een nieuwe dag. De zon schijnt, ik ga wat in de tuin en in mijn huis rommelen. Wil naar Ikea, dus misschien ga ik dat ook doen (zonder auto is best een uitdaging voor mij haha). Fijne dag allemaal :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het kost ook bakken energie...nuchter blijven, emoties die vol binnen komen, eenzaamheid...schrijf je.

Gisteren las of hoorde ik weer ergens: het werkt als je er aan werkt...ja, dacht ik dat is zo. Tuurlijk, hulp, therapie, ACT, rollenspelen, sociale vaardigheden...lijsten invullen..oja die lijsten, wat een weerstand had ik daartegen..en wat heeft me dat veel opgeleverd! Maarre..ja, jij moet het doen...en kan me voorstellen dat het vermoeiend is. 

Vandaag een lekkere rommeldag gewenst...take your time :sun:

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het kabbelt een beetje door. Rommelen, dagbehandeling, emoties op en neer. Gisteren had ik het idee om een wijntje te  proberen, gedachte meteen laten varen. Nee, ik wil het niet. En niet gedaan. Vanmiddag een gesprek met mijn leidinggevende, bijpraten. 4 juli een afspraak met de bedrijfsarts. Ik wil graag weer beginnen met werken. Het is moeilijk met een onwillige, niet pratende, achter haar tablet verstoppende, puber van 11 jaar. Een relatie die is mislukt en een ex die ik heel erg mis. Een dagbehandeling die ik met tegenzin doe, teveel herhaling, erg saai gebracht. CBR alcoholonderzoek 18 juli, rechtzaak 11 juli. Maar uiteindelijk komt het goed, heeft tijd nodig.

Toch al bijna 10 weken geen druppel meer gedronken. En bijna 14 kilo afgevallen...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat goed doe je het allemaal. Moeilijke periode waar je in zit, snap dat de gedachte aan wijn opkomt, omdat je misschien nog niet meteen 'resultaat' ziet en de moeilijkheden er nog steeds zijn. Daarom vind ik t nog knapper. En de resultaten komen vanzelf.. geduld:rose: 14 kilo afgevallen wow.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het ís moeilijk...het hele traject waar je in zit...goh...nie niks allemaal.

Een wijntje proberen....oe...alle gedachten die maar iets in die richting gaan, alert op zijn...inderdaad dat wil je niet, en je kunt het ook niet. Dat is eigenlijk heel helder he? Je 'mind' probeert je af en toe om de tuin te leiden. Daar ben je zelf bij, je weet het nu. En kunt dus anders handelen.

10 weken droog, mooi joh.

Wat je zelf al schrijft...het heeft tijd nodig...ja dat denk ik ook.  Neem de tijd, rustig aan...goed voor jezelf zorgen Nomy.

Keep up the good work :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

quote: Een dagbehandeling die ik met tegenzin doe, teveel herhaling, erg saai gebracht. CBR alcoholonderzoek 18 juli, rechtzaak 11 juli. Maar uiteindelijk komt het goed, heeft tijd nodig.

Wat denk je van al die herhalingen van saaie zetten die wij deden Nomy? Nooit meer! Nou eentje dan, moet kunnen, ik ben nu zooo goed bezig....... Anderen kunnen het ook..... enz enz enz. Laat je mind/zucht het niet winnen van je hart, anders blijf je in herhaling vallen meis.

sterkte met die rechtszaken, helaas waren en zijn die ook hier nog steeds een herhaling van zetten, alles behalve saai, maar een stress dat ze kosten, pfffft
Nuchter maken we nog een kans moet je maar denken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 months later...

Zoveel weer gebeurd. Ik trek al weken aan de bel... het gaat niet goed met me....ben depressief. Alles wordt op de alcohol gegooid.  Anyway... vrijdag bij de Jellinek arts geweest (weer iemand anders), die weigerde anti depressiva voor te schrijven.  Dus Refusal. Maar hij heeft het voorgeschreven en tegelijkertijd een stop bericht verstuurd naar de apotheek. Dus niet verkrijgbaar en niet voorradig. Zo een gesprek met Geijnwijs, Save en Raad van Kinderbescherming. Moeder in ziekenhuis ivm hartinfarct.  Zo veel. Doorgaan maar weer...

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...