Spring naar bijdragen

Garuda

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    126
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Garuda's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Garuda

    Opnieuw

    Probeer er ook niet te zwaar aan te tillen, klinkt mij gewoon als een leuke avond
  2. Garuda

    Hoi

    Dat smoesje "ik functioneer gewoon dus er is niets aan de hand" heb ik ook lang gebruikt, en in geloofd.. Als er niets aan de hand was waren we hier niet, toch? Mijn ex dronk nauwelijks, misschien 1 glaasje. Maar toch haalde ze keer op keer weer wijn voor "ons". Ik heb 't haar zelfs ooit kwalijk genomen en haar verantwoordelijk gehouden voor m'n overmatige inname.. Bizar nu ik er op terugdenk, ik trok zelf die fles open..
  3. Garuda

    Ik ga voor beter

    goed bezig zeg! (een maand alcoholvrij, dat moet gevierd worden... trap er niet in!) Stay strong
  4. Garuda

    Even voorstellen dan maar

    Nou ja, @Beter , precies zo dus.. onbewust vluchtgedrag.. Voorheen dan, ben me er nu pijnlijk van bewust. @Lika ik moet hier inderdaad een les uit gaan trekken en van gaan leren. De eerste keer echt zware shit sinds ik iets aan m'n drankprobleem wil doen, en dit is hoe 't uitgepakt heeft.. niet goed, moet anders.. @kruidenthee67 Dankjewel! wijsheid komt met de jaren, daar wil ik wel op wachten..Kalmte en moed kan ik goed gebruiken! Ik zie m'n behandelaar morgen.. wil hier dan zeker aandacht aan besteden.. Pfff, wat een gedoe zeg..
  5. Garuda

    Vandaag neem ik de 1ste niet!

    Wow, wat ben je goed bezig!
  6. Garuda

    Hoi

    Hoi Sophie, welkom hier! Ik moest wel lachen om 'alles opgedronken en wat weggegooid'.. typisch.. Heel veel sterkte toegewenst!
  7. Garuda

    Een nieuw leven

    Die 2 stemmetjes zijn de meeste hier niet onbekend.. Goed dat je je hier hebt aangemeld, heel veel sterkte toegewenst!
  8. Garuda

    Even voorstellen dan maar

    Ik ben weer een beetje 't dal uitgeklommen.. De afgelopen week niet gedronken en helaas ook nauwelijks geslapen. Gisteren een paar biertjes en een slaappil, eindelijk een paar uurtjes kunnen slapen. De shit heb ik grotendeels af kunnen sluiten, da's fijn.. De hoop en positiviteit die ik een maand geleden voelde is echter nog ver te zoeken. Ik begin me steeds beter te beseffen hoe ik al die tijd negatieve gevoelens heb weggedronken en dat ik daar nu toch echt op een gezonde manier mee moet gaan dealen.. Da's wel een beetje beangstigend..
  9. Garuda

    Nieuw

    Welkom Bianca! Je zult met vallen en opstaan je eigen weg moeten vinden.. Ik heb ook al m'n hele leven middelen nodig gehad, om te verdoven of gewoon voor de kick. Alcohol is een lastige, gemodereerd drinken is er (voor ons) vaak niet meer bij.
  10. Garuda

    Vandaag neem ik de 1ste niet!

    Hoi Roosje, Welkom hier en veel succes met alles! Goed dat je nog aan 't sporten bent, dat was voor mij de tijd dat ik 's avonds de fles nog halfleeg (of halfvol voor de posimisten hier) terug kon zetten in de koelkast.. Wist je dat als je 's avonds drinkt en daarna gaat slapen je lichaam eerst druk bezig is de alcohol af te breken alvorens aan vetafbraak en spierreparatie/opbouw te beginnen? For what it's worth..
  11. Garuda

    Even voorstellen dan maar

    Lieve mensen, bedankt voor alle bloempies en knuffels, hard nodig! @Francoise EMDR heeft in een eerder traject 'de scherpe kantjes' er afgehaald. Dit werkt echter 't beste als je specifieke situaties kunt herinneren en voelen, terwijl 't bij mij meer een aaneenschakeling van vervelende gebeurtenissen is. We zijn op zoek naar andere technieken. @Klaske Ik heb een rondleiding door de lokale verslavingskliniek gekregen, hier wil je niet terechtkomen, wat een blamage. Ik overweeg een traject in 't buitenland (bv Thailand), want geloof 't of niet, ook voor een groot deel vergoed wordt door NL verzekeraars.. Zou morgen een lunchdate hebben met een bloedmooie dame. Helaas afgezegd op 't laatste moment, misschien ook maar beter, ben nou niet bepaald de beste versie van mezelf. Wel jammer.. mis de liefde!
  12. Garuda

    Even voorstellen dan maar

    Juist vanwege die positieve post van een paar weken geleden bang om weer iets te plaatsen, omdat er van die positiviteit intern weinig over is. Ik ben gezegend met complexe PTSS. 2 weken terug weer een trigger die alles in volle heftigheid liet losbarsten. Sindsdien probeer ik nog wel een beetje de broodnodige dingen te doen (huis schoonmaken valt daar kennelijk niet onder), maar vul ik m'n dagen grotendeels met drank en drugs, om de pijn maar niet te hoeven voelen. Ik zou wel weer kunnen gaan werken, maar zie er 't nut niet van in (geld heb ik nog wel) Ik heb een vriendin met dezelfde aandoening. Ze is helaas nu 3 weken op vakantie, heb haar nog wel kort gesproken. Het luchtte op, voor eventjes.. de dag erna was ik alweer bezig de beste manier te vinden om me van kant te maken. M'n testament is bijna klaar, nog een paar weken. Ik voel me diep van binnen slap, een mislukking, lelijk, waardeloos, een freak. Zelfs nu nog zet ik zo m'n maskertje weer op, glimlach, ben gezellig en als ze 't vragen gaat 't uiteraard goed. Een leven zonder tegenslagen bestaat niet, dat weet ik. Maar bij mij komt bijvoorbeeld een afwijzing 10x harder binnen dat bij een 'gezond' persoon. Een leven met alcohol heeft me altijd in een soort fragiel evenwicht gehouden, wat helaas niet langer houdbaar is. Een leven zonder alcohol lijkt verder weg dan ooit.. Eindelijk bloed laten prikken. V/d week de uitslag, stiekem hoopte ik dat m'n lever beschadigd was beyond repair, maar nee.. alles was prima in orde. Sorry voor m'n zwartgallige verhaal, had even geen zin er mooie doekjes om te vinden..
  13. Garuda

    Opnieuw

    Zijn dat allemaal groepen gericht op verslaving? Hier in flevoland kan ik alleen Intact en AA.. Met mij gaat 't slecht, durf ook ff niet meer in m'n eigen draadje te posten. Qua drinken terug bij af, verder zwaar depri, eenzaam en suicidaal.. FML.
  14. Garuda

    Opnieuw

    Wat voor meetings ga je naar toe Klaske? Ik worstel ook met de vraag of ik weer een relatie aan moet gaan. Misschien beter om eerst mezelf geheeld te hebben, maar aan de andere kant kan een relatie ook helend werken...
  15. Garuda

    Voorstellen

    Lekker bezig!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...