Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

SophieS

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  139
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over SophieS

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. SophieS

  Hoi

  Hoi Beter, ja gaat echt goed. Ik was dus gelukkig niet zover heen als waar ik soms wel bang voor was. Het is echt meer een gewoonte dan een verslaving. Met roken ging het heel anders. Ik ben wat afgevallen, slaap nog steeds af en aan wel goed, niet goed maar dat is al van kinds af aan. Ik voel me in de ochtend wel een stuk frisser. Hoop dat het met de andere ook goed gaat! Lees hier weinig omdat ook niet te veel online meer wil zitten. Boeken lezen en meer naar buiten. Sport ook weer!
 2. Je bent zo ook wel heel herkenbaar. Wil je dat echt? Plaatsnaam en dierennamen is nergens voor nodig toch?
 3. SophieS

  Hoi

  Gaat heel goed. Kan mij goed beheersen. Kom weinig langs hier want het is heel druk thuis. Maar ik wou het toch even laten weten. Hoop dat het met jullie allemaal ook goed gaat. Veel lezen over verslavingen helpt trouwens ook heel goed. Man gaat ook heel goed met medicijnen. Hij heeft geen bijwerkingen en de angst dat hij ziek word maakt dat hij er gewoon niet meer mee bezig is. We kregen een uitnodiging voor een groot feest waar we elk jaar heen gaan. Ik was heel benieuwd of hij dan zou gaan vragen of hij even kon stoppen met de pillen of niet wou gaan. Maar hij heeft gewoon ons o
 4. SophieS

  Woe 22 aug 2018

  Mag best klagen hoor. Pijn is gewoon naar. Wees een beetje lief voor jezelf en ga NIET drinken.
 5. SophieS

  gestopt

  Ik weet dat het eigen verantwoording is. Alles ligt bij jezelf maarrrrrr ik merk nu al direct dat sinds mijn man niet meer drinkt ik veel minder vaak zin heb en als ik wel zin heb, drink ik nog niet de helft van wat we samen deden. Heel vaak haalde ik maar vast bier, want hij appte zowat elke dag dat hij zo langs de super kwam, of er al bier was. Ik ben het dus eens met dat je het zelf doet, vind het zelf alleen oneindig makkelijker als andere niet drinken en dat had ik in het begin met roken. Een drinkzuster minder. En door!
 6. SophieS

  gestopt

  Vergeet de knietjes niet af te vegen he!
 7. SophieS

  Hoi

  Net vraagt een vriendin: wijntje? Ik zeg nee, ik lust geeneens wijn. Hahahahaha Die kop. Maar ik bleef neutraal kijken en zei doe maar thee. Ze was zo van de leg dat ze nu ook thee drinkt.
 8. SophieS

  gestopt

  Knietjesschoon vegen en kroontje recht zetten lees ik hier altijd. Goede tip is dat! Boos zijn op jezelf is een deel van het probleem. Dan ga je weer drinken, om dat gevoel te verzuipen. Kringetje weer rond. Wees wat milder. Niet minder vastberaden! Je doet je best. Leer van je fouten. En door
 9. SophieS

  gestopt

  O dacht dat je een man was. Hahahaha Sorry!! Jeetje wat heftig
 10. SophieS

  gestopt

  Je was al 10’kaar gestopt. Nu stop je weer verder. Goed dat je het inziet! Hoeveel kinderen heb je? Deel je je zorgen met de moeder van de kinderen of met een andere partner. Wat heftig dat er 2 suïcidaal zijn. Zijn ze opgenomen? veel sterkte
 11. Dat lijkt me echt leuk om te zien!
 12. De beheerders antwoorden niet. Maar ik kan ook nog steeds geen plaatjes uploaden. Hopelijk is er na de zomervakantie weer iemand van forum vdb actief.
 13. SophieS

  Hoi

  Lief dat je het vraagt @Beter, het gaat goed, ben een paar dagen weg. Er word hier wel wat gedronken maar niet veel. Ik kan me goed beheersen. Hoe is het met jou?
 14. SophieS

  Nuchter leven

  Die tranen zijn van alle zaken die je hebt verdoofd. Laat ze lekker lopen. Goed bezig al, leef per dag. Niet roken geeft zoveel meer lucht. Niet drinken en niet roken, geen koffie en op tijd naar bed. Het geeft niet als je niet slaapt. Ken je yoga Nidra? Dat doe ik bijna elke avond. Op you tube heb je filmpjes van 20 min. Probeer het eens.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...