Spring naar bijdragen

Prana

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    295
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    3

Berichten geplaatst door Prana

  1. Tuurlijk, wat mij betreft mag hij zich ergeren wat hij wil. Zoals velen zich ergerden aan hem, maar uit respect niets zeiden. Dus ook hij kan lekker scrollen nu dat hij nuchter is en beter zou moeten weten? 
    Nou ik kan het zelf blijkbaar ook niet laten, dus ciao. Ik ga me maar eens met de Italiaanse bouwvakkers bezig houden. Is ook best een uitdaging haha.

  2. 2 minuten geleden zei Adri03:

    Goed plan. Maar dat geldt dan misschien ook voor @Reacher die @herman0167 immers zomaar gelijkstelde aan het uiteinde van een dikke darm?

    Klopt. Maar dat was nadat hij begon over Mai, toch? Maar goed, dat is ook weer zo kleuterachtig om te zeggen, ik weet het. Ik heb gezegd wat ik dacht en daarbij laat ik het nu. Ik ben veel te actief de laatste dagen ;)

  3. 17 uur geleden zei bumperjim:

    En de yogajuf is alcoholist. Of in ieder geval ze heeft bij de lunch flink gepimpeld en om 18:00 uur ruik je het nog, dat komt op hetzelfde neer. Ik had al eerder een vermoeden. Haha het is verder zo'n gezondheidsfreak maar op dat punt ff niet :D

    Hmmm, ik heb zelf jaren yogales gegeven (nooit met drank op trouwens) en daarvoor natuurlijk jaren zelf les gehad. En in zo'n klas zitten er best veel mensen bij met mental health issues. Daarom juist gaan ze yoga doen.
    En onder mijn yogajuf collega's zijn er veel gedisciplineerd. Maar anderen (zoals ik) die met pieken en dalen gaan. Ik leef met alles gezond, geen drugs, sigaretten of wat dan ook meer. Maar die wijn hè. Gaat nu vaak heel lang goed, soms toch niet. Een hele bekende uit de yogawereld is een tijdje terug overleden aan een heroïneoverdosis. Wow, "niemand" die het zag aankomen.

    Eind monoloog :D

  4. 3 uur geleden zei herman0167:

    schelden met * , daar wordt ik me me toch even op mijn nummer gezet, goed bezig reacher, jij bepaalt bij deze het nieuwe niveau van het forum.

    Nou nou @herman0167, eerst tegen @Mai en nu tegen @Reacher?
    Mai heb ik pas sinds kort hier gezien (al schrijft ze hier al heel lang). Ik vind het heel intrigerend wat ze schrijft. Met drank op of niet, daar heb ik sowieso niets mee te maken. Dus ik ben het zeker niet met jou eens! 
    Reacher? Ach, dat is waarschijnlijk de liefste van ons allemaal hier :heart:
    Ik schrijf hier niet zoveel, maar lees vaak mee en krijg heel veel steun. Tot een tijdje terug kwam jij hier alleen af en toe om te klagen dat het stil was....Dat irriteerde ook sommigen. Zullen we gewoon proberen iedereen in hun waarde te laten?

  5. DAGPACT:
    Yvonne
    Elonwyn
    Prana

    Goedemorgen allemaal.


    @bolletje fijn dat het goed gaat vandaag met Puck en doe vandaag maar rustig aan. Het zorgt toch altijd voor veel stress.

    @Musashi vandaag een nieuwe dag. Zet 'm op :rose:

    @ikkanhet ik denk aan je

     

    Hier nu eerst met de hond wandelen en dan yoga (binnen 😊). Daarna zeker nog wat op het land gaan werken, het groeit zo hard op dit moment. Het was vreselijk overgroeid toen we het kochten, dus we moeten wel echt de stukken die al "schoon" zijn, bijhouden nu.

    Een fijne dag allemaal!

     

  6. 2 uur geleden zei Adri03:

    Vanaf mijn fiets zag ik hem/haar/hen* vanochtend vroeg heel mooi ondergaan en ik vond hem/haar/hen eigenlijk wel vol :ph34r:. Maar inderdaad, de officiële volle maan is pas om 1.45 uur komende nacht. Nu schijnt het dat de maangelovigen al twee dagen voor de daadwerkelijke volle maan (tot twee dagen erna) de mysterieuze invloed ondervinden van de maan, dus dat doet niet veel af aan de inhoud van mijn opmerking :D.

    Ja dat klopt. Ongeveer 5 dagen rondom de volle maan is de energie van de volle maan aanwezig. Daarom kan ik mijn kristallen rustig opladen, heeft niet op de dag zelf. Haha, ja ik moet er zelf ook om lachen af en toe, maar ik doe het echt. Hoe ouder, hoe gekker hier. Je moet toch wat :D

  7. 3 uur geleden zei Adri03:

    Weet wat je zegt :face-icon-small-shocked:. Een 'uiterst stroef lopende verbouwing' lijkt me niet zo 'geweldig' :D.

    Nee, het is best een nachtmerrie die verbouwing. Maar ik verwachtte niet anders en daar gaat het uiteindelijk om. Om je verwachtingen. Dus we zijn inmiddels bezig met plan D., echt waar. Maar ondertussen geniet ik van de natuur, de zee, de zon. Tussen de klusjes in die we zelf kunnen doen. 

  8. 2 uur geleden zei Yana:

    Ach ja, zuidelijk van Nederland gaat alles trager. Even snel verbouwen is er niet bij, het is hier ook een verrassing als een aannemer met wie je hebt afgesproken ook werkelijk komt, laat staan op tijd, dat komt eigenlijk nooit voor.

    De klanten voor je aan de kassa maken ook geen haast met het opzoeken van hun chequboekje en hun pen en hun leesbril. Dan nog een uitgebreid praatje met de kassière, het kan allemaal en ik hou ervan.

    Ja hè! Ik denk maar bij mezelf, ik wilde toch uit die rat race? Langzamer leven en genieten? Nou dat is met alles zo, dus accepteer het maar. Aan de kassa is het hier ook hilarisch, ik vind het eigenlijk wel gezellig. 

  9. 3 uur geleden zei Reacher:

    Jouw leven klinkt geweldig @Prana! Ik heb het niet vaak maar met jouw leven zou ik wel willen ruilen! 
    Hoe is het nu met de hond? 

    Mijn grote rode kater Socrates is vandaag precies een jaar geleden overleden. Hij ging binnen een week snel achteruit (dierenarts gaf al slechte prognose) en is naast me op de bank in een warm mandje met dekentjes om hem heen op natuurlijke wijze weggegleden. 
     

    De andere katten proberen nu het driftig patrouilleren rond het territorium over te nemen maar falen hierin. Het zijn vredelievende hippies. :D
     

    Hmmm weet je, je neemt jezelf mee. Dus uiteindelijk, waar ik ook ben, creëer ik vaak mijn eigen problemen. Maar dat neemt niet weg dat ik veel gelukkiger ben dan een paar jaar geleden. Of heel veel jaren geleden! En ja, nuchter zijn helpt veel, al heb ik het de laatste tijd weer moeilijk. Ik heb uitglijders/terugvallen gehad. Maar ik geef niet op. Het grote verschil is dat ik mezelf en mijn wensen meer respecteer. Van een hele drukke baan in een hele grote stad, nu in de natuur met "mijn" dieren. En sinds kort ook in een zonniger klimaat dat veel beter bij me past. 

    Wat erg van Socrates. Ik hou van alle dieren, maar soms is er een heel speciaal. En ik had zo'n idee dat dat Socrates voor jou was :heart:

  10. 12 uur geleden zei Woman:

    Prutje van vegetarische kipstukjes, aardappels, tomaat, ananas, kikkererwten, blokjes belegen kaas, met ras el hanout kruiden. 

    Lijkt me heerlijk! En gewoon blijven schrijven hoor @Woman. Ik lees je graag!

    Veganist hier. Ik zal het even roepen, dan weet iedereen het! Ook zo'n grapje dat ik al jaren hoor :rolleyes: Het maakt helemaal niet uit hoe de vleesvervangers genoemd worden, het zijn uiteindelijk alleen de vleeseters die zich er druk over maken. En waarom? Ze eten het niet eens...Niets van aantrekken :heart:

  11. 31 minuten geleden zei bolletje:

    Vandaag een jaar in therapie bij Hersenz. Een organisatie die zich bezig houdt met de gevolgen van een beroerte. Duurt een jaar, 2x per week en een x per maand een huisbezoek. Het schijnt erg zwaar te zijn zegt men maar dat moet ik toch zelf ervaren. Heb ook nog de dagbesteding dus moeten ff kijken hoe ik dat ga doen.

    Hoop dat die extreme moeheid nu weg gaat.

    Succes @bolletje :rose:

  12. Goedemorgen allemaal!

    DAGPACT:
    Yvonne 
    Prana

    Ha die @Reacher! Leuk om je weer te zien :rose: Hoe gaat het met jou? Het gaat goed met de kippen (en de rescue haan). We hebben nog steeds 7 katten. Helaas was de jongste (pas 3 jaar :brokenheart:) overleden in de zomer. Ik kan er nog steeds verdrietig om zijn. Maar ze weten ons altijd te vinden, dus in januari is er een andere kat bij gekomen. En een paar weken later heeft een gedumpte hond - die we halfdood naast een weg hebben gevonden - zijn entree gemaakt.

    Gelukkig hebben we land gekocht en zodra we daar eenmaal kunnen wonen - de verbouwing loopt uiterst stroef, zoals verwacht haha - dan is er plaats genoeg voor iedereen. Fijn in the middle of nowhere, precies zoals we wilden. En ik lijk hier niet de enige te zijn!

    Fijne dag iedereen :rose:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...